|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:50 am
blaugh a ja troche pocwiczylam ... * wychodzi Rin z cialem wypelnionym poduszkami* O prosze jakie mam miesnie ! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:50 am
aaaa.... moj jedeny wolny od wakacji dzien w wakacje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:51 am
* macu macu i zeslizgu z reki jej macki * o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:52 am
Rin_Youkai renge_karen moga byc *wcina wszystkie* smacznego 3nodding dziekowac
Yukis siemanko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:52 am
...Witam. ...Długo mnie tu nie było. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:53 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Witam. ...Długo mnie tu nie było. ninja ninja ninja * rzuca w niego z za szafy ciastkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:54 am
Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN ...Witam. ...Długo mnie tu nie było. ninja ninja ninja * rzuca w niego z za szafy ciastkiem* ...I tu takie powitanie! ...<łapie ciastko w usta i zjada je>.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:56 am
RUFUS.ABBYSINIAN Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN ...Witam. ...Długo mnie tu nie było. ninja ninja ninja * rzuca w niego z za szafy ciastkiem* ...I tu takie powitanie! ...<łapie ciastko w usta i zjada je>. sprawdzam czy po obozie masz jeszcze refleks mrgreen * skacze na TV i sie mu przyglada * ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:56 am
Rin_Youkai blaugh a ja troche pocwiczylam ... * wychodzi Rin z cialem wypelnionym poduszkami* O prosze jakie mam miesnie ! wink >Patrzy sie na nia dziwnie< Ehm i zanik biustu od trenowania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:57 am
Rin_Youkai EvilYuki Rinku, mam! nie chciało mi się kolorować... mrgreen umieściłam nawet Wojtusia! http://i18.photobucket.com/albums/b139/evilyuki/rinijuka.jpg Ooo jak ladnie mnie narysowalas heart Wojtus ma widelec .__. wez mu do zmaz crying crying no Wojtuś musi mieć widelec, bo realistyczne to ma być... ten widelec nalezy do Mrocznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:57 am
mnie też dawno nie było D: crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:59 am
EvilYuki no Wojtuś musi mieć widelec, bo realistyczne to ma być... ten widelec nalezy do Mrocznego ja wiem, ale to co zrobil Mroczny bylo zle i NIE FAJNE stare nie mozemy tego pominac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 6:00 am
Rin_Youkai EvilYuki no Wojtuś musi mieć widelec, bo realistyczne to ma być... ten widelec nalezy do Mrocznego ja wiem, ale to co zrobil Mroczny bylo zle i NIE FAJNE stare nie mozemy tego pominac sad no, to w którymś tomie zemścimy siena Mrocznym wbijając mu ów widelec w tyłek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 6:01 am
BeeWolf Rin_Youkai blaugh a ja troche pocwiczylam ... * wychodzi Rin z cialem wypelnionym poduszkami* O prosze jakie mam miesnie ! wink >Patrzy sie na nia dziwnie< Ehm i zanik biustu od trenowania wink trzeba bylo cos poswiecic... ale teraz to podniose Cie jednym palcem wink * podchodzi do niego i lapie za koszulke* na raz, dwa, trzy... * tak sie wytezyla przy podnoszeniu, ze wszystkie poduszki wypadly * == no to wpadlam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 6:01 am
Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN ...Witam. ...Długo mnie tu nie było. ninja ninja ninja * rzuca w niego z za szafy ciastkiem* ...I tu takie powitanie! ...<łapie ciastko w usta i zjada je>. sprawdzam czy po obozie masz jeszcze refleks mrgreen * skacze na TV i sie mu przyglada * ninja ...Pewnie, że mam, może nawet lepszy. ...Co się tak przyglądasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|