|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:12 am
Witaj 3nodding * podaje lapke * Rin jestem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:14 am
Mroczny Tato ma tu ktos ts'a i jest odwazny? czesc Romeo mrgreen co ma?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:23 am
Mroczny Tato Ryuukei oshii Mroczny Tato ma tu ktos ts'a i jest odwazny? czesc Romeo mrgreen co ma?hej ;/ team speak http://www.banita.pl/porady/teamspeak.html ormeo sie skrzywil 4laugh heart lol nie wiem ja tam uzywam skype ...a raczej tylko go zainstalowalam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:25 am
Rin_Youkai Witaj 3nodding * podaje lapke * Rin jestem whee Milo mi, Snajper jestem *caluje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:26 am
Ryuukei oshii Mroczny Tato Ryuukei oshii Mroczny Tato ma tu ktos ts'a i jest odwazny? czesc Romeo mrgreen co ma?hej ;/ team speak http://www.banita.pl/porady/teamspeak.html ormeo sie skrzywil 4laugh heart lol nie wiem ja tam uzywam skype ...a raczej tylko go zainstalowalam rofl ts jest 100razy lepszy do rozmow... to taki czat glosowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:27 am
Mroczny Tato ts jest 100razy lepszy do rozmow... to taki czat glosowy rolleyes wyobraz sobie ze umiem czytac... mam skype i nie instaluje niczego innego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:30 am
Ryuukei oshii Mroczny Tato ts jest 100razy lepszy do rozmow... to taki czat glosowy rolleyes wyobraz sobie ze umiem czytac... mam skype i nie instaluje niczego innego 3nodding tja... badz szczerza i powiedz ze boisz sie rozmowy ze mna mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:31 am
Mroczny Tato Ryuukei oshii Mroczny Tato ts jest 100razy lepszy do rozmow... to taki czat glosowy rolleyes wyobraz sobie ze umiem czytac... mam skype i nie instaluje niczego innego 3nodding tja... badz szczerza i powiedz ze boisz sie rozmowy ze mna mrgreen heart neutral niby czego romeo mam sie bac rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:36 am
Ryuukei oshii Mroczny Tato Ryuukei oshii Mroczny Tato ts jest 100razy lepszy do rozmow... to taki czat glosowy rolleyes wyobraz sobie ze umiem czytac... mam skype i nie instaluje niczego innego 3nodding tja... badz szczerza i powiedz ze boisz sie rozmowy ze mna mrgreen heart neutral niby czego romeo mam sie bac rolleyes rozmowy... przestan stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:37 am
Mroczny Tato rozmowy... przestan stressed *mission complete* mrgreen
dalej nie wiem co w tym do strachu oka ja zaraz bede znikac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:39 am
Ryuukei oshii Mroczny Tato rozmowy... przestan stressed *mission complete* mrgreen
dalej nie wiem co w tym do strachu oka ja zaraz bede znikac...ok to znikaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:56 am
Gloria Gaynor - I Will Survive.mp3 ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 3:57 am
Hmmm...
*myśli*
Rin może "Rin i Juka jadą mordować"? takie jajcarskieee...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 4:00 am
EvilYuki Hmmm... *myśli* Rin może "Rin i Juka jadą mordować"? takie jajcarskieee... hmmm >_> hmmm <_< moze byc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|