|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:38 am
Lina-san Sir_Snajper hmm... czyzby mnie tu olewano question mnie question starego gaiowicza question xd Czesc stary gaiowiczu i tak cie nei kojarze xp bo mnie od okolo 2 miesiecy nie ma na Gai xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:39 am
Lina-san Sir_Snajper hmm... czyzby mnie tu olewano question mnie question starego gaiowicza question xd Czesc stary gaiowiczu i tak cie nei kojarze xp Witam
i ciebie Stary Gaiowiczu ktorego nie widzalam oj dawno dawno temu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:42 am
Sir_Snajper Dariia Sir_Snajper Jednak ktos widzi ^^ witam *przytul* zaraz wracam xd no widzisz blaugh *przytul* 4laugh dawno cie tu nie było wink taak.. nie mialem czasu blaugh ;> a co takiego ciekawego porabiałeś? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:42 am
Czesc Snajper...
co tam w wielkim miescie slychac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:43 am
Ann_Miho Witam
i ciebie Stary Gaiowiczu ktorego nie widzalam oj dawno dawno temu whee a ja Ciebie jeszcze dluzej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:43 am
Sir_Snajper Lina-san Sir_Snajper hmm... czyzby mnie tu olewano question mnie question starego gaiowicza question xd Czesc stary gaiowiczu i tak cie nei kojarze xp bo mnie od okolo 2 miesiecy nie ma na Gai xd Wczesniej tez nie kojarze xd rozminelismy sie jakos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:44 am
Dariia ;> a co takiego ciekawego porabiałeś? wink nuuuuudzilem sie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:45 am
Ann_Miho Lina-san Sir_Snajper hmm... czyzby mnie tu olewano question mnie question starego gaiowicza question xd Czesc stary gaiowiczu i tak cie nei kojarze xp Witam
i ciebie Stary Gaiowiczu ktorego nie widzalam oj dawno dawno temu whee Tez nie mialam czasu xd poza tym znudzilo mi sie na jakis czas dopoki moji znajomi nie namowili mnie na powrot sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:46 am
Julka Czesc Snajper...
co tam w wielkim miescie slychac ? jak dawno Ciebie nie widzialem exclaim *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh co tam slychac question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:46 am
Sir_Snajper Dariia ;> a co takiego ciekawego porabiałeś? wink nuuuuudzilem sie sweatdrop no ale dobrze ze wróciłes 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:48 am
Sir_Snajper Julka Czesc Snajper...
co tam w wielkim miescie slychac ? jak dawno Ciebie nie widzialem exclaim *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh co tam slychac question ponad 8 miesiecy minimalnie....
a zyje sobie powoli, staram sie odnalezc w tym calym balaganie
same nudne rzeczy, dla rozrywki siedze na gai, ogolnie ciagle gram w cos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:48 am
Dariia Sir_Snajper Dariia ;> a co takiego ciekawego porabiałeś? wink nuuuuudzilem sie sweatdrop no ale dobrze ze wróciłes 3nodding Jutro tez powinienem byc, a potem nie wiadomo kiedy bede confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:49 am
Julka Sir_Snajper Julka Czesc Snajper...
co tam w wielkim miescie slychac ? jak dawno Ciebie nie widzialem exclaim *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh co tam slychac question ponad 8 miesiecy minimalnie....
a zyje sobie powoli, staram sie odnalezc w tym calym balaganie
same nudne rzeczy, dla rozrywki siedze na gai, ogolnie ciagle gram w cos... wroc do stargardu exclaim stesknilo sie juz 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:53 am
Sir_Snajper wroc do stargardu exclaim stesknilo sie juz 4laugh to nie takie latwe... w sumie to nie mam czasu na przyjazd,
moja mama przyjezdza we wrzesniu, wiec mniej mi sie teskni za Polska...
brakuje m tylko tych wszystkich wariatow...
imprez...
i tej wolnosci do robienia wszystkiego...
emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|