|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:35 pm
Autark Dariia Autark Dariia *uwiesz na szyjce* heart heart *łapie ją na bioderkach i przysówa do siebie blziutko, tak że czuje i słyszy na sobie ciepłą melodie jej serduszka, no i cieplutkie piersi* redface piękna noc :3 *kołysze sie z nią w rytm lecącej z koncika wolnej piosenki* niaah heart *czuje sie milutko* 4laugh *niezdarnie przesówa łapki by objąć jej pleck lecz zamiast tego lądująna jej pupie* przepraszam redface *oneśmielony kontynłuje delkatny taniec z łapkami wtulonymi w jej pośladki* mrrr... 4laugh *gryź w elfie uszko* whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:38 pm
Aidanna Autark Aidanna a czy kobiet smazace sie na plazy... blyszczace sie od kremow... w bikini... nie sa uwodzace xd Daria: ja klade sie spac o 2, a wstaje o 6 rano dramallama *nie odrywając wzroku od jej dekoltu* niezaprzeczalnie bardzo uwodzicielska ... i nie mam na myśli tylko tą bielizne redface *robi koci ruch reka i idzie usiasc na fotelu kreca pupa* powiedasz? *niepotrafiąc nic wymówić gapi sie na jej pupe* ... tak, nie ma wątpliwości redface *łapie ją za łapke i ciągnie do siebie* chodź poskakać zaraz będzie coś szybszego redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:41 pm
Autark Aidanna Autark Aidanna a czy kobiet smazace sie na plazy... blyszczace sie od kremow... w bikini... nie sa uwodzace xd Daria: ja klade sie spac o 2, a wstaje o 6 rano dramallama *nie odrywając wzroku od jej dekoltu* niezaprzeczalnie bardzo uwodzicielska ... i nie mam na myśli tylko tą bielizne redface *robi koci ruch reka i idzie usiasc na fotelu kreca pupa* powiedasz? *niepotrafiąc nic wymówić gapi sie na jej pupe* ... tak, nie ma wątpliwości redface *łapie ją za łapke i ciągnie do siebie* chodź poskakać zaraz będzie coś szybszego redface nu nu nu... x3 ja juz lulu pojde misiek, podrywaczu ty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:43 pm
Aidanna oj misiek... nie badz taki i przyznaj sie jak naprawde jestes redface a jaki jestem? jestem lekko wystraszony lecz przy tym bardzo rozradowany chopczyk, który nie może oderwać wzroku od pięknej dziewczyny redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:45 pm
Autark Aidanna oj misiek... nie badz taki i przyznaj sie jak naprawde jestes redface a jaki jestem? jestem lekko wystraszony lecz przy tym bardzo rozradowany chopczyk, który nie może oderwać wzroku od pięknej dziewczyny redface ale bedziesz musial xd dobranoc wszytskim... xd *buzi w policzek* kolorowych snow misiek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:46 pm
Dariia Autark Dariia Autark Dariia *uwiesz na szyjce* heart heart *łapie ją na bioderkach i przysówa do siebie blziutko, tak że czuje i słyszy na sobie ciepłą melodie jej serduszka, no i cieplutkie piersi* redface piękna noc :3 *kołysze sie z nią w rytm lecącej z koncika wolnej piosenki* niaah heart *czuje sie milutko* 4laugh *niezdarnie przesówa łapki by objąć jej pleck lecz zamiast tego lądująna jej pupie* przepraszam redface *oneśmielony kontynłuje delkatny taniec z łapkami wtulonymi w jej pośladki* mrrr... 4laugh *gryź w elfie uszko* whee heart *zetrzymuje taniec wpatrując sie przez pewną chwile w jej piękne oczy* ... *wystraszony lekko suszcza głowe by po chwili ... liz delikatnie jej policzek* to teraz coś do skakania trzeba wączyć wink redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:47 pm
Aidanna Autark Aidanna oj misiek... nie badz taki i przyznaj sie jak naprawde jestes redface a jaki jestem? jestem lekko wystraszony lecz przy tym bardzo rozradowany chopczyk, który nie może oderwać wzroku od pięknej dziewczyny redface ale bedziesz musial xd dobranoc wszytskim... xd *buzi w policzek* kolorowych snow misiek 3nodding dobranoc 3nodding no misiek... teraz jestes skazany na mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:48 pm
Aidanna nu nu nu... x3 ja juz lulu pojde misiek, podrywaczu ty xd wcale nie podrywaczu ... redface miłych snów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:48 pm
Autark *zetrzymuje taniec wpatrując sie przez pewną chwile w jej piękne oczy* ... *wystraszony lekko suszcza głowe by po chwili ... liz delikatnie jej policzek* to teraz coś do skakania trzeba wączyć wink redface a co ci sie tak skakać chce? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:51 pm
coś sie tak cicho zrobiło.... ninja
*idzie pić winko cheese_whine *
po 18 juz tak smaczasnie smakowac nie bedzie cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:52 pm
Dariia dobranoc 3nodding no misiek... teraz jestes skazany na mnie xd skazany ... to ja oprosze o dożywocie redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:54 pm
Autark Dariia dobranoc 3nodding no misiek... teraz jestes skazany na mnie xd skazany ... to ja oprosze o dożywocie redface *puci puci policzki 4laugh * podrywacz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:55 pm
Dariia coś sie tak cicho zrobiło.... ninja *idzie pić winko cheese_whine * po 18 juz tak smaczasnie smakowac nie bedzie cool heart czemu tak skakać ... *siada obok niej, jedną łapke chowa za nią, a drugą podaje kubeczek na winko* poprosze, raźniej będzie w dwujke pić winko redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 9:13 pm