|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:51 pm
Aidanna *patrzy mu w oczy* aj misiek ty podrywaczku ty! redface wcale nie podrywaczu ... *zerk na jej piękną czarną koronkową bielizne* i kto tu ten podrywacz redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:52 pm
Autark Dariia Autark Dariia *tul misia bo mientki* 4laugh heart a ja mam calny w luzowe glochy! whee takiego jeszcze nie widziałem, dziękuje crying chyba umarłem i jestem w niebie dziewczyny crying *tuli tuli Darie pozbawoną koszulki* 4laugh heart *wgniata sie w misia ;* * to będzie party? *macu ją po tyłku* cool ja jestem za bielizna party ale i piżamki mogą być 4laugh no to będzie bielizna party 4laugh *szybciutko leci do sklepiku coś kupic* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:54 pm
Dariia no to będzie bielizna party 4laugh *szybciutko leci do sklepiku coś kupic* heart szybciutko szybciutko rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:55 pm
Autark wcale nie podrywaczu ... *zerk na jej piękną czarną koronkową bielizne* i kto tu ten podrywacz redface ale nie musisz sie patrzec, mruczec....... ninja redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:56 pm
witam panne złego moda w tą piękną noc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:57 pm
Autark witam panne złego moda w tą piękną noc smile ninja qitam postanowilam spojrzec czy grzeczni jestescie wink jak zawsze widze ze zabawia pan dziewczeta 3nodding Aid licz cytaty rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:59 pm
Ryuukei oshii Autark witam panne złego moda w tą piękną noc smile ninja qitam postanowilam spojrzec czy grzeczni jestescie wink jak zawsze widze ze zabawia pan dziewczeta 3nodding Aid licz cytaty rolleyes juz poprawilam! talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:59 pm
Aidanna ale nie musisz sie patrzec, mruczec....... ninja redface redface nie patrzeć na fajną dziewczyne w nieziemskiej bieliźne - tak sie nie da, w końcu jestem facet więc wrażliwy na piękno redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:00 pm
Aidanna juz poprawilam! talk2hand a czy kazalam poprawiac czy powiedzialam bys sie pilnowala...teraz to wyglada jakbym sie bezpodstawnie sie Ciebie czepiala rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:01 pm
Aidanna Ryuukei oshii Autark witam panne złego moda w tą piękną noc smile ninja qitam postanowilam spojrzec czy grzeczni jestescie wink jak zawsze widze ze zabawia pan dziewczeta 3nodding Aid licz cytaty rolleyes juz poprawilam! talk2hand przepraszam was dziewczyny, to ja sie zapomniałem i nie skasowaem wcześniej cytaty jak powinienem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wraca w stroju specjalnie na bielizna party* xd whee heart
ładnii?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Aidanna ale nie musisz sie patrzec, mruczec....... ninja redface redface nie patrzeć na fajną dziewczyne w nieziemskiej bieliźne - tak sie nie da, w końcu jestem facet więc wrażliwy na piękno redface *jezdzi lapka po jego klacie* ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:03 pm
Ryuukei oshii Aidanna juz poprawilam! talk2hand a czy kazalam poprawiac czy powiedzialam bys sie pilnowala...teraz to wyglada jakbym sie bezpodstawnie sie Ciebie czepiala rolleyes moze dla Ciebie... :3 jestes adminem wkoncu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:04 pm
Dariia *wraca w stroju specjalnie na bielizna party* xd whee heart ładnii?? whee onieśmielający 3nodding redface *wgap w jej majtusie* :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|