|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:14 pm
Mirabell Autark Mirabell *ostro hamuje* surprised chcesz powiedzieć, że to MAMUCIE TRUSKAWY!!! yay! whee *pędzi jeszcze szybciej* *zaczyna uciekać* wcale nie truskawki, dorwałem w kuchni arbuza xd narka Anzelmo arbuzy, arbuzy! Otohime-kun cały czas z arbuzem chodziła. *goni go dalej* ale ale gonk *stara sie utrzymaćdystans* a Aidi ma M&Msy, ją aatakuj gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:15 pm
*dogania Autarka, odgryza mu spory kawał arbuza i ucieka*
dobrej nocy wszystkim!
edit: m&m's? Aid! za tobą! *chaps emenemsa i ucieka* *poof!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:16 pm
Dariia emmm... sweatdrop *zasłania dekolt szalikiem* *siada na kanapie koło Aid* ***** sie szerzy! crying neutral *zgon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:19 pm
Autark Dariia emmm... sweatdrop *zasłania dekolt szalikiem* *siada na kanapie koło Aid* ***** sie szerzy! crying neutral *zgon* co taką minke robisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:20 pm
Dariia ]emmm... sweatdrop *zasłania dekolt szalikiem* *siada na kanapie koło Aid* ***** sie szerzy! crying czemuz to? x3 *czestuje ja memsem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:21 pm
Aidanna Dariia ]emmm... sweatdrop *zasłania dekolt szalikiem* *siada na kanapie koło Aid* ***** sie szerzy! crying czemuz to? x3 *czestuje ja memsem* dziekuje 3nodding a bo on sie patrzy tam gdzie nie powinien redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:22 pm
Dariia Aidanna Dariia ]emmm... sweatdrop *zasłania dekolt szalikiem* *siada na kanapie koło Aid* ***** sie szerzy! crying czemuz to? x3 *czestuje ja memsem* dziekuje 3nodding a bo on sie patrzy tam gdzie nie powinien redface to z liscia mu w facjate! albo pokaz wiecej... co sie wstydzisz xD napewno nie jedne piersi widzial xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:22 pm
Dariia Autark Dariia emmm... sweatdrop *zasłania dekolt szalikiem* *siada na kanapie koło Aid* ***** sie szerzy! crying neutral *zgon* co taką minke robisz? bo aż tak starszy od Ciebie nie jestem by nazywać mnie tak niefajnie, a i panna w tym wieku to już prawdziwa kobieta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:24 pm
Aidanna Dariia Aidanna Dariia ]emmm... sweatdrop *zasłania dekolt szalikiem* *siada na kanapie koło Aid* ***** sie szerzy! crying czemuz to? x3 *czestuje ja memsem* dziekuje 3nodding a bo on sie patrzy tam gdzie nie powinien redface to z liscia mu w facjate! albo pokaz wiecej... co sie wstydzisz xD napewno nie jedne piersi widzial xd z liścia misiów nie bijem.... heart ale wiecej nie pokaze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:24 pm
Autark Dariia Autark Dariia emmm... sweatdrop *zasłania dekolt szalikiem* *siada na kanapie koło Aid* ***** sie szerzy! crying neutral *zgon* co taką minke robisz? bo aż tak starszy od Ciebie nie jestem by nazywać mnie tak niefajnie, a i panna w tym wieku to już prawdziwa kobieta aaa misiek nie jest *****! no cos ty xD Misiek to misiek! *tuli miska* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:25 pm
Aidanna to z liscia mu w facjate! albo pokaz wiecej... co sie wstydzisz xD napewno nie jedne piersi widzial xd Aidanna takie pomysły podsówa a sama taka porządna redface daj przykład koleżance ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:26 pm
Aidanna aaa misiek nie jest *****! no cos ty xD Misiek to misiek! *tuli miska* 3nodding *odwzajemnia przytulenie i mruczu nad jej uszkem* :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:28 pm
Autark Aidanna to z liscia mu w facjate! albo pokaz wiecej... co sie wstydzisz xD napewno nie jedne piersi widzial xd Aidanna takie pomysły podsówa a sama taka porządna redface daj przykład koleżance ... ninja *podnosi koszulke i pokazuje stanik* TADAM! ja sie nie wstydze xp mam male cycusie... ale sa moje xd na plazy leza prawie nagie kobiety... to to samo jakbym miala chodzic w bieliznie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:28 pm
Aidanna aaa misiek nie jest *****! no cos ty xD Misiek to misiek! *tuli miska* 3nodding *tuli miśka też, jak Aidi* 4laugh heart mientki xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:30 pm
Aidanna Autark Aidanna to z liscia mu w facjate! albo pokaz wiecej... co sie wstydzisz xD napewno nie jedne piersi widzial xd Aidanna takie pomysły podsówa a sama taka porządna redface daj przykład koleżance ... ninja *podnosi koszulke i pokazuje stanik* TADAM! ja sie nie wstydze xp mam male cycusie... ale sa moje xd na plazy leza prawie nagie kobiety... to to samo jakbym miala chodzic w bieliznie 3nodding ha! *nasladuje Aid* cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|