|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:00 pm
Autark Anzelmo >=O wiem! CZERWONA HERBATKA! >=O nie cool hmm.. JABLKA! >=O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:02 pm
Dariia chłopcy ktorzy jezdza na deskach sa tacy faaaajniii heart ___ heart Ja tam wole panie wyginajace sie na rurach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Mirabell Autark Anzelmo o.o Autark... co tam kryjesz? xD takie coś czerwone ;3 truskawki! *rzuca się w kierunku Autarka* właśnie że nie truskawki, coś większego xp :3 *ostro hamuje* surprised chcesz powiedzieć, że to MAMUCIE TRUSKAWY!!! yay! whee *pędzi jeszcze szybciej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Autark Anzelmo >=O wiem! CZERWONA HERBATKA! >=O nie cool hmm.. JABLKA! >=O jabłka są białe w środku, a ja nie jem nic białego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra... ja lece... dobranoc, people, milych snow xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:03 pm
BeeWolf Dariia chłopcy ktorzy jezdza na deskach sa tacy faaaajniii heart ___ heart Ja tam wole panie wyginajace sie na rurach. hej Pszczółko! nie wiedziałem, że gustujesz w... hydrauliczkach (???) dobranoc Anzel!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:04 pm
Mirabell *ostro hamuje* surprised chcesz powiedzieć, że to MAMUCIE TRUSKAWY!!! yay! whee *pędzi jeszcze szybciej* *zaczyna uciekać* wcale nie truskawki, dorwałem w kuchni arbuza xd narka Anzelmo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:06 pm
Anzelmo Dariia chłopcy ktorzy jezdza na deskach sa tacy faaaajniii heart ___ heart a snowboard tez moze byc? >=D w końcu tez deska, nee? heart *ślini sie na niektorych chłopaków z fotki* xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:07 pm
*przychodzi z paczka m&m'sow i siada na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:07 pm
Autark Mirabell *ostro hamuje* surprised chcesz powiedzieć, że to MAMUCIE TRUSKAWY!!! yay! whee *pędzi jeszcze szybciej* *zaczyna uciekać* wcale nie truskawki, dorwałem w kuchni arbuza xd narka Anzelmo ojej! to ty - ten miś! *kłuj kłuj go palcem w brzuszek* whee mięękki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:08 pm
Autark Mirabell *ostro hamuje* surprised chcesz powiedzieć, że to MAMUCIE TRUSKAWY!!! yay! whee *pędzi jeszcze szybciej* *zaczyna uciekać* wcale nie truskawki, dorwałem w kuchni arbuza xd narka Anzelmo arbuzy, arbuzy! Otohime-kun cały czas z arbuzem chodziła. *goni go dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:08 pm
Dariia Anzelmo Dariia chłopcy ktorzy jezdza na deskach sa tacy faaaajniii heart ___ heart a snowboard tez moze byc? >=D w końcu tez deska, nee? heart *ślini sie na niektorych chłopaków z fotki* xd heart *odrywa kawałek deski z biurka* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:11 pm
Autark Dariia Anzelmo Dariia chłopcy ktorzy jezdza na deskach sa tacy faaaajniii heart ___ heart a snowboard tez moze byc? >=D w końcu tez deska, nee? heart *ślini sie na niektorych chłopaków z fotki* xd heart *odrywa kawałek deski z biurka* redface *patrzy sie na misia* jedz malutki, jedz na zdrowie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:12 pm
Dariia Autark Mirabell *ostro hamuje* surprised chcesz powiedzieć, że to MAMUCIE TRUSKAWY!!! yay! whee *pędzi jeszcze szybciej* *zaczyna uciekać* wcale nie truskawki, dorwałem w kuchni arbuza xd narka Anzelmo ojej! to ty - ten miś! *kłuj kłuj go palcem w brzuszek* whee mięękki heart *zerk niewinnie na jej dekolt* mięciutkie redface ten miś? to ja? o co chodzi? *oblizuje mordke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:14 pm
Autark Dariia Autark Mirabell *ostro hamuje* surprised chcesz powiedzieć, że to MAMUCIE TRUSKAWY!!! yay! whee *pędzi jeszcze szybciej* *zaczyna uciekać* wcale nie truskawki, dorwałem w kuchni arbuza xd narka Anzelmo ojej! to ty - ten miś! *kłuj kłuj go palcem w brzuszek* whee mięękki heart *zerk niewinnie na jej dekolt* mięciutkie redface ten miś? to ja? o co chodzi? *oblizuje mordke* emmm... sweatdrop *zasłania dekolt szalikiem* *siada na kanapie koło Aid* ***** sie szerzy! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|