|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:47 pm
Anzelmo Lina-san *biegnie zrobic herbaty i szybko podsuwa mu pod nos* o.o *patrzy na herbatke* hmm...*bierze herbatke* *popija* dziekuje bardzo blaugh *rana znika* o.o cool jestem super!
już obcykałam cały twój układ pokarmowy, nerwowy kostny itp itd ;] mwehehehe ale jestem suuuuuper domokun cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:48 pm
Mirabell nie ma sprawy (pomysł mam z komixu Dark Exilera) Anzelmo marki... nie pamietam... potem sprawdze xD ale jakby tak rozrozniac... bawarke robie ze zwyklej herbatki... zieloną zadko pije... czerwoną często... ostatnio posmakowala mi migdalowa O_O (jak zobaczylem po raz pierwszy opakowanie, to pomyslalem ze to jakis szit jest... xD ) a takie tam... xD musi być dobra. ja sobie Daarjeling (czy jakoś tak) ostatnio kupiłem. a słyszałeś o herbatce odchudzającej Mandaryna (z jej zdjęciem na opakowaniu) xd racja... takie cos bylo w komiskie Dark'a... =^_^= a ta herbatka... boshe... czego ludzie nie wymysla... xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:50 pm
Anzelmo o.o Autark... co tam kryjesz? xD takie coś czerwone ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:51 pm
Terrorystka Frania cool jestem super!
już obcykałam cały twój układ pokarmowy, nerwowy kostny itp itd ;] mwehehehe ale jestem suuuuuper domokun cool to moze cos mi powiedz o tym... >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:51 pm
dobra bobry ninja wasza łośmiornicowata eMka idzie sie położyc ale jutro powróci by znowu czuwać w imieniu wszystkich ośmiornic świata! crying evil
rofl
*wypełz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:52 pm
Terrorystka Frania dobra bobry ninja wasza łośmiornicowata eMka idzie sie położyc ale jutro powróci by znowu czuwać w imieniu wszystkich ośmiornic świata! crying evil
rofl
*wypełz* milych snow >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:52 pm
Autark Anzelmo o.o Autark... co tam kryjesz? xD takie coś czerwone ;3 truskawki! *rzuca się w kierunku Autarka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:53 pm
chłopcy ktorzy jezdza na deskach sa tacy faaaajniii heart ___ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Anzelmo o.o Autark... co tam kryjesz? xD takie coś czerwone ;3 >=O wiem! CZERWONA HERBATKA! >=O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania dobra bobry ninja wasza łośmiornicowata eMka idzie sie położyc ale jutro powróci by znowu czuwać w imieniu wszystkich ośmiornic świata! crying evil
rofl
*wypełz* dobranoc! *ściera za nią śluz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:54 pm
Dariia chłopcy ktorzy jezdza na deskach sa tacy faaaajniii heart ___ heart a snowboard tez moze byc? >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:55 pm
Dariia chłopcy ktorzy jezdza na deskach sa tacy faaaajniii heart ___ heart hmm... zawsze wydawało mi się, że są gorsi od panów turlających się na obrobionych pniach drzewa... . człowiek się codziennie uczy czegoś nowego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:56 pm
Mirabell Autark Anzelmo o.o Autark... co tam kryjesz? xD takie coś czerwone ;3 truskawki! *rzuca się w kierunku Autarka* właśnie że nie truskawki, coś większego xp :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:57 pm
Mirabell Dariia chłopcy ktorzy jezdza na deskach sa tacy faaaajniii heart ___ heart hmm... zawsze wydawało mi się, że są gorsi od panów turlających się na obrobionych pniach drzewa... . człowiek się codziennie uczy czegoś nowego. ladnie powiedziane... =^_^'=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|