|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:09 pm
Dariia moze latwiej by mi bylo odpowiedziec gdybys zapytala czego/kogo nie ma crying fajnie macie ze jestescie zakochane crying nawet nie wiesz ile bolu mi przynosi milosc sweatdrop za dwa dni Ozzus wyjezdza spowrotem do warszawy... i juz nie bedzie tego, ze bede mogla pojsc do niego i sie przytulic jak bede smutna, nie bede mu mogla spojrzec w oczy i powiedziec, ze go kocham..... bo bedzie pare set kilometrow dalej...... cry ten bol tesknoty........... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:10 pm
Terrorystka Frania Anzelmo dobry wieczor =^_^= *popija herbatke* witaj Anzelmo biggrin co tam ciekawego słychać? wlasciwie... to nic ciekawego xD gardlo mnie boli, chrypke mam... wiec tera siedze i czekam az przestanie padac >.< a u ciebie? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:12 pm
Dariia moze latwiej by mi bylo odpowiedziec gdybys zapytala czego/kogo nie ma crying fajnie macie ze jestescie zakochane crying Brakuje ci chlopa...? Oj ciesz sie ze nei masz oni sa paskudni maja wlosy na plecach drapia sie po brzuchu mnostwo numerow do kolezanek w telefonie, czesto zapominaja portfela, klada nogi na stole doprowadzaja czasem swoje panny do lez i nie odpisuja na smsy... (bla bla) No i oczywiscie ten bol tesknoty taaak... Wymienilam na lepszy model ; p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:14 pm
Lina-san Dariia moze latwiej by mi bylo odpowiedziec gdybys zapytala czego/kogo nie ma crying fajnie macie ze jestescie zakochane crying Brakuje ci chlopa...? Oj ciesz sie ze nei masz oni sa paskudni maja wlosy na plecach drapia sie po brzuchu mnostwo numerow do kolezanek w telefonie, czesto zapominaja portfela, klada nogi na stole doprowadzaja czasem swoje panny do lez i nie odpisuja na smsy... (bla bla) No i oczywiscie ten bol tesknoty taaak... Wymienilam na lepszy model ; p moje kochanie tak nie robi talk2hand ja mojego kochanie nigdy nie wymienie na lepszy model, bo takiego nie ma... kocham go... i damy sobie rade... trzeba troche czasu i juz bedziemy zawsze razem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:15 pm
Lina-san Dariia moze latwiej by mi bylo odpowiedziec gdybys zapytala czego/kogo nie ma crying fajnie macie ze jestescie zakochane crying Brakuje ci chlopa...? Oj ciesz sie ze nei masz oni sa paskudni maja wlosy na plecach drapia sie po brzuchu mnostwo numerow do kolezanek w telefonie, czesto zapominaja portfela, klada nogi na stole doprowadzaja czasem swoje panny do lez i nie odpisuja na smsy... (bla bla) No i oczywiscie ten bol tesknoty taaak... Wymienilam na lepszy model ; p o, o, o! właśnie tak! i jeszcze go z buta,. z baśki go!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:15 pm
Anzelmo Terrorystka Frania Anzelmo dobry wieczor =^_^= *popija herbatke* witaj Anzelmo biggrin co tam ciekawego słychać? wlasciwie... to nic ciekawego xD gardlo mnie boli, chrypke mam... wiec tera siedze i czekam az przestanie padac >.< a u ciebie? xD u mnie tez nic ciekawego dlaczego jak przyjdziesz na forum od razu chce mi sie herbaty? xd idę sobie zrobić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:16 pm
Mirabell o, o, o! właśnie tak! i jeszcze go z buta,. z baśki go! nie lepiej z "bejsbola"? o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:17 pm
Aidanna Lina-san Dariia moze latwiej by mi bylo odpowiedziec gdybys zapytala czego/kogo nie ma crying fajnie macie ze jestescie zakochane crying Brakuje ci chlopa...? Oj ciesz sie ze nei masz oni sa paskudni maja wlosy na plecach drapia sie po brzuchu mnostwo numerow do kolezanek w telefonie, czesto zapominaja portfela, klada nogi na stole doprowadzaja czasem swoje panny do lez i nie odpisuja na smsy... (bla bla) No i oczywiscie ten bol tesknoty taaak... Wymienilam na lepszy model ; p moje kochanie tak nie robi talk2hand ciiii... to tajemnica niech uwierzy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Anzelmo Terrorystka Frania Anzelmo dobry wieczor =^_^= *popija herbatke* witaj Anzelmo biggrin co tam ciekawego słychać? wlasciwie... to nic ciekawego xD gardlo mnie boli, chrypke mam... wiec tera siedze i czekam az przestanie padac >.< a u ciebie? xD u mnie tez nic ciekawego dlaczego jak przyjdziesz na forum od razu chce mi sie herbaty? xd idę sobie zrobić lol, Anzelmo wywołuje odruch warunkowy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Dariia moze latwiej by mi bylo odpowiedziec gdybys zapytala czego/kogo nie ma crying fajnie macie ze jestescie zakochane crying hm... rok temu mialam identyczny problem wink ale sie rozwiazał naprawde nie masz co szlochać bo to samo przyjdzie smile ja stwierdzilam, ze czekanie jest ebez snesnu i pojawiła sie taka oto osoba w moim zyciu, całkiem niespodziewanie... smile i jeszcze rok temu sie tylko kolegowaliśmy skoro tak mówisz to posłucham starszej i doświadczonej *wyciera łezki i smark w chusteczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:18 pm
Anzelmo Mirabell o, o, o! właśnie tak! i jeszcze go z buta,. z baśki go! nie lepiej z "bejsbola"? o.o dezodorantem po oczach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Mirabell o, o, o! właśnie tak! i jeszcze go z buta,. z baśki go! nie lepiej z "bejsbola"? o.o Glan lepszy obrazenia 4k20+5 ; p miazdzone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Mirabell o, o, o! właśnie tak! i jeszcze go z buta,. z baśki go! nie lepiej z "bejsbola"? o.o a i z bejzbola można dobić. a co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania u mnie tez nic ciekawego dlaczego jak przyjdziesz na forum od razu chce mi sie herbaty? xd idę sobie zrobić primo: bo ja tez pije herbatke xD duo: herbatka jest dobra, a ja o niej Ci przypominam... prraaawdaaa? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:19 pm
Mirabell lol, Anzelmo wywołuje odruch warunkowy xd no a jak inaczej... (herbatki? xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|