|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:45 pm
Rin_Youkai Aidanna co za drugi tom? xp wogole co wy wyprawicie xp odkad sa te katany ciagle wyruszamy w podroz i nigdy nie mozemy wyruszyc... xp mhmm x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:46 pm
Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai odkad sa te katany ciagle wyruszamy w podroz i nigdy nie mozemy wyruszyc... xp *przestaje drapac sie w mackowate oko* *pada na ziemie* *turla sie ze smiechu* błehehehehehehahhahahahaha blaugh * przykleja sie do jej macek i turla razem z nia* 4laugh mrgreen *turlu turlu turlu turlu* *podklada jedna ze swych macek niechcący ZłejYuki rysujacej mange*
;O łu-ups! *ruzca w nią piórkiem* wylądujesz na pizzy, jak nic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:47 pm
ja zaraz tez bede leciec 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:48 pm
EvilYuki *ruzca w nią piórkiem* wylądujesz na pizzy, jak nic... *wssssysa piórko* no ale pomyśl! będziesz tak nieczuła, że zamiast zajmowac się ta swoja manga bedziesz tracic czas na pizze ze mną? btw: mozesz pozbawic malusich osmiorniatek i Mrrrocznego mamusi i żony! Będziesz tak nieczuła? A CO POWIEDZA FANI TWEGO KOMIKSU NA TAK PODŁĄ RYSOWNICZKE!? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:49 pm
Terrorystka Frania EvilYuki *ruzca w nią piórkiem* wylądujesz na pizzy, jak nic... *wssssysa piórko* no ale pomyśl! będziesz tak nieczuła, że zamiast zajmowac się ta swoja manga bedziesz tracic czas na pizze ze mną? btw: mozesz pozbawic malusich osmiorniatek i Mrrrocznego mamusi i żony! Będziesz tak nieczuła? A CO POWIEDZA FANI TWEGO KOMIKSU NA TAK PODŁĄ RYSOWNICZKE!? scream w zasadzie, to modne być "zuym" to i ja w swojej biografii będę poadawac, ze zjadłam ośmiornicę, matkę ośmiorniczątek itd... dobry patent mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:52 pm
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki *ruzca w nią piórkiem* wylądujesz na pizzy, jak nic... *wssssysa piórko* no ale pomyśl! będziesz tak nieczuła, że zamiast zajmowac się ta swoja manga bedziesz tracic czas na pizze ze mną? btw: mozesz pozbawic malusich osmiorniatek i Mrrrocznego mamusi i żony! Będziesz tak nieczuła? A CO POWIEDZA FANI TWEGO KOMIKSU NA TAK PODŁĄ RYSOWNICZKE!? scream w zasadzie, to modne być "zuym" to i ja w swojej biografii będę poadawac, ze zjadłam ośmiornicę, matkę ośmiorniczątek itd... dobry patent mrgreen nieienie talk2hand bardzo zły jaki dasz przykład młodym pokoleniom? czy maja byc tak popsuto jak bezczelny pan Jarus Kaczyński ktory wpieprza ciastka az mu sie uszy trzesa (hahaha nie zapomne tego wdidoku XD ) albo.. albo jak Ty neutral wredny rumcajsie! hm! mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:57 pm
no naeszcie sie zalogowalam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:58 pm
606. T.Love - [BesT.Love #17] Autobusy i tramwaje [2:30]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:03 pm
moze latwiej by mi bylo odpowiedziec gdybys zapytala czego/kogo nie ma crying fajnie macie ze jestescie zakochane crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:06 pm
Dariia moze latwiej by mi bylo odpowiedziec gdybys zapytala czego/kogo nie ma crying fajnie macie ze jestescie zakochane crying hm... rok temu mialam identyczny problem wink ale sie rozwiazał naprawde nie masz co szlochać bo to samo przyjdzie smile ja stwierdzilam, ze czekanie jest ebez snesnu i pojawiła sie taka oto osoba w moim zyciu, całkiem niespodziewanie... smile i jeszcze rok temu sie tylko kolegowaliśmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:06 pm
dobry wieczor =^_^= *popija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 2:07 pm
Anzelmo dobry wieczor =^_^= *popija herbatke* witaj Anzelmo biggrin co tam ciekawego słychać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|