|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:31 pm
Mroczny Tato Rin_Youkai EvilYuki *woła* Rin, on zrobiłkrzywdę Wojtusiowi... * kucyk kopie go tak, ze ten wypada z pokoju* nie tykaj Wojtusia scream *wyciaga katane jak samuraj i odcina mu leb* josziiiii ninja *przykleja głowę Wojtusia na ślinę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:31 pm
Rin_Youkai EvilYuki jak mu wyjmiesz z tyłka widelec Mrocznego... *wyjmuje* nyo juz ty moje biedactwo crying Mroczny jest BEEEE == nie jestem Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:32 pm
Mroczny Tato Rin_Youkai EvilYuki *woła* Rin, on zrobiłkrzywdę Wojtusiowi... * kucyk kopie go tak, ze ten wypada z pokoju* nie tykaj Wojtusia scream *wyciaga katane jak samuraj i odcina mu leb* josziiiii ninja * bierze swoja i odcina mrocznemu leb * stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:33 pm
Mroczny Tato Aidanna kurde no >.> zalogowac na devianta sie nie moge gonk nie chca cie tam mrgreen primo: niekamatybilne z opera... zrobili jakies nowe zmiany i moze cos jeszcze jest zepsutego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Mroczny Tato Rin_Youkai EvilYuki *woła* Rin, on zrobiłkrzywdę Wojtusiowi... * kucyk kopie go tak, ze ten wypada z pokoju* nie tykaj Wojtusia scream *wyciaga katane jak samuraj i odcina mu leb* josziiiii ninja *przykleja głowę Wojtusia na ślinę* heart heart 4laugh nyoo nareszcie zaczniemy 2 tom!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai EvilYuki *woła* Rin, on zrobiłkrzywdę Wojtusiowi... * kucyk kopie go tak, ze ten wypada z pokoju* nie tykaj Wojtusia scream *wyciaga katane jak samuraj i odcina mu leb* josziiiii ninja * bierze swoja i odcina mrocznemu leb * stare jak nie zyje to mozemy go ugotowac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:35 pm
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai EvilYuki *woła* Rin, on zrobiłkrzywdę Wojtusiowi... * kucyk kopie go tak, ze ten wypada z pokoju* nie tykaj Wojtusia scream *wyciaga katane jak samuraj i odcina mu leb* josziiiii ninja * bierze swoja i odcina mrocznemu leb * stare *wyciaga druga katane i sie broni* *chowa* josziiiiii ninja Aid chcialas powiedziec nie kompatybilne tak? a od kiedy ty opery uzywasz moje dziecko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:35 pm
EvilYuki Rin_Youkai * bierze swoja i odcina mrocznemu leb * stare jak nie zyje to mozemy go ugotowac? rob co chcesz XD Ja ide odstawic kucyka, jutro trzeba wyruszac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:36 pm
Rin_Youkai EvilYuki Mroczny Tato Rin_Youkai EvilYuki *woła* Rin, on zrobiłkrzywdę Wojtusiowi... * kucyk kopie go tak, ze ten wypada z pokoju* nie tykaj Wojtusia scream *wyciaga katane jak samuraj i odcina mu leb* josziiiii ninja *przykleja głowę Wojtusia na ślinę* heart heart 4laugh nyoo nareszcie zaczniemy 2 tom! ty Rin, kto będzie wrogiem z którym będziemy walcyzć? to go na okładke pierdyknę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:37 pm
Mroczny Tato *wyciaga druga katane i sie broni* *chowa* josziiiiii ninja jestes bardzo zlym czlowiekiem scream * kopie go w krocze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato e tam... jaki tam ze mnie ksiaze... ksiazeta sa pedalskie... bleeee ;p dla mnie jestes grzejniczku Ty mój mrgreen pedalski tak? ;/ nie-e ale ty jest taki mrrroczny książe heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai EvilYuki Mroczny Tato Rin_Youkai EvilYuki *woła* Rin, on zrobiłkrzywdę Wojtusiowi... * kucyk kopie go tak, ze ten wypada z pokoju* nie tykaj Wojtusia scream *wyciaga katane jak samuraj i odcina mu leb* josziiiii ninja *przykleja głowę Wojtusia na ślinę* heart heart 4laugh nyoo nareszcie zaczniemy 2 tom! co za drugi tom? xp wogole co wy wyprawicie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:38 pm
EvilYuki ty Rin, kto będzie wrogiem z którym będziemy walcyzć? to go na okładke pierdyknę... hmmmm: - sexi - po przejsciach - spokojny rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:39 pm
Aidanna co za drugi tom? xp wogole co wy wyprawicie xp wyruszamy w świat i będzie manga XD na razie rysuję okładkę XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|