|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:23 pm
Rin_Youkai EvilYuki *kia siew rytm melodii i wykiwuje do pokoju* * wprowadza do pokoju malutiego kucyka* poznaj Wojtusia whee *wbija wojtusiowi widelec w tylek* miechoooo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:24 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato e tam... jaki tam ze mnie ksiaze... ksiazeta sa pedalskie... bleeee ;p dla mnie jestes grzejniczku Ty mój mrgreen pedalski tak? ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:26 pm
Mroczny Tato Rin_Youkai EvilYuki *kia siew rytm melodii i wykiwuje do pokoju* * wprowadza do pokoju malutiego kucyka* poznaj Wojtusia whee *wbija wojtusiowi widelec w tylek* miechoooo mrgreen *woła* Rin, on zrobiłkrzywdę Wojtusiowi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki *kia siew rytm melodii i wykiwuje do pokoju* * wprowadza do pokoju malutiego kucyka* poznaj Wojtusia whee witaj Wojtusiu... *podaje mu łapkę* Wojtus pomoze nam wyruszyc W KONCU w podroz whee mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czyzby gadu sradu znowu padlo? mrgreen
tylko dlaczego kiedy zaczalem rozmowe z infobotem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:27 pm
kurde no >.> zalogowac na devianta sie nie moge gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:27 pm
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki *kia siew rytm melodii i wykiwuje do pokoju* * wprowadza do pokoju malutiego kucyka* poznaj Wojtusia whee witaj Wojtusiu... *podaje mu łapkę* Wojtus pomoze nam wyruszyc W KONCU w podroz whee mrgreen z widelcem w zadzie? watpie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:28 pm
EvilYuki *woła* Rin, on zrobiłkrzywdę Wojtusiowi... * kucyk kopie go tak, ze ten wypada z pokoju* nie tykaj Wojtusia scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki *kia siew rytm melodii i wykiwuje do pokoju* * wprowadza do pokoju malutiego kucyka* poznaj Wojtusia whee witaj Wojtusiu... *podaje mu łapkę* Wojtus pomoze nam wyruszyc W KONCU w podroz whee mrgreen jak mu wyjmiesz z tyłka widelec Mrocznego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna kurde no >.> zalogowac na devianta sie nie moge gonk nie chca cie tam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai EvilYuki *woła* Rin, on zrobiłkrzywdę Wojtusiowi... * kucyk kopie go tak, ze ten wypada z pokoju* nie tykaj Wojtusia scream jak miło wiedziec, ze Wojtus jest szkolony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:29 pm
EvilYuki jak mu wyjmiesz z tyłka widelec Mrocznego... *wyjmuje* nyo juz ty moje biedactwo crying Mroczny jest BEEEE ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:29 pm
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki *woła* Rin, on zrobiłkrzywdę Wojtusiowi... * kucyk kopie go tak, ze ten wypada z pokoju* nie tykaj Wojtusia scream jak miło wiedziec, ze Wojtus jest szkolony... wazne, ze jest jedno osobowy !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:30 pm
Rin_Youkai EvilYuki jak mu wyjmiesz z tyłka widelec Mrocznego... *wyjmuje* nyo juz ty moje biedactwo crying Mroczny jest BEEEE == be, be, be, niedobruch crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:30 pm
Rin_Youkai EvilYuki *woła* Rin, on zrobiłkrzywdę Wojtusiowi... * kucyk kopie go tak, ze ten wypada z pokoju* nie tykaj Wojtusia scream *wyciaga katane jak samuraj i odcina mu leb* josziiiii ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|