|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:14 pm
EvilYuki jednak mam serce... crying no przecie Ci pokazywałam ;PPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:15 pm
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki i tak Cię kiedyś zjem mrgreen posłuchajcie sobie tej melodyjki... http://www.deviantart.com/deviation/34947701/ Only Youuuuu XD Youuu!!! To motyw przewodni naszej wycieczki XD Bedziemy spiewac tak cala droge do siebie heart mrgreen *kia siew rytm melodii i wykiwuje do pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:16 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania o biggrin moje kochane mysiepysie przyszły *skok tulu tulu* heart no hej... widze gorzkie zale mrgreen jakie tam gorzkie żale! hm! confused
*cmok* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania EvilYuki jednak mam serce... crying no przecie Ci pokazywałam ;PPP nu tak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Dariia bo tak postanowilam bo mialam gupie doświadczenie crying crying *smark w chusteczke* u mnie bylo kolorowo tylko na początku crying byłam ślepo "zauroczona" u nas zawsze mrrrocznie biggrin
nie smuc się wink widocznie to nie był ten facet, ten moment wink musisz czekać.. ja czekałama czekałam i bach - 4laugh heart nie wciskaj jej kitu tylko dlatego ze niechcesz zeby jej przykro nie bylo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariia Aidanna Dariia Terrorystka Frania Dariia crying crying crying crying crying crying crying *zzryczała sie i obsmarkała* crying *przyssysa do macki pudło chusteczek i podpełza z reka do iej* czestuj sie*bierze pare chusteczek* crying tak jakos nagle sie samoyno i smutno zrobilo crying ale i tak nie zrezygnuje z celibatu! crying crying a czemuz to masz celibat? >.> *tuli ja i glaszcze po glowie* nie smutaj mordki :3 bo tak postanowilam bo mialam gupie doświadczenie crying crying *smark w chusteczke* u mnie bylo kolorowo tylko na początku crying byłam ślepo "zauroczona" ojej.... >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:18 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania Dariia bo tak postanowilam bo mialam gupie doświadczenie crying crying *smark w chusteczke* u mnie bylo kolorowo tylko na początku crying byłam ślepo "zauroczona" u nas zawsze mrrrocznie biggrin
nie smuc się wink widocznie to nie był ten facet, ten moment wink musisz czekać.. ja czekałama czekałam i bach - 4laugh heart nie wciskaj jej kitu tylko dlatego ze niechcesz zeby jej przykro nie bylo biggrin nie wciskam! confused scream tak zawsze jest! talk2hand trza czekac na tego ksiecia z bajki.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:18 pm
EvilYuki *kia siew rytm melodii i wykiwuje do pokoju* * wprowadza do pokoju malutiego kucyka* poznaj Wojtusia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:19 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania o biggrin moje kochane mysiepysie przyszły *skok tulu tulu* heart no hej... widze gorzkie zale mrgreen jakie tam gorzkie żale! hm! confused
*cmok* redface czy jestem az takim chamem ze smieszy mnie to co niektore samice tu wypisuja? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:19 pm
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki i tak Cię kiedyś zjem mrgreen posłuchajcie sobie tej melodyjki... http://www.deviantart.com/deviation/34947701/ Only Youuuuu XD Youuu!!! To motyw przewodni naszej wycieczki XD Bedziemy spiewac tak cala droge do siebie heart mrgreen *kia siew rytm melodii i wykiwuje do pokoju* wciagajaca te melodia 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:20 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania Dariia bo tak postanowilam bo mialam gupie doświadczenie crying crying *smark w chusteczke* u mnie bylo kolorowo tylko na początku crying byłam ślepo "zauroczona" u nas zawsze mrrrocznie biggrin
nie smuc się wink widocznie to nie był ten facet, ten moment wink musisz czekać.. ja czekałama czekałam i bach - 4laugh heart nie wciskaj jej kitu tylko dlatego ze niechcesz zeby jej przykro nie bylo biggrin nie wciskam! confused scream tak zawsze jest! talk2hand trza czekac na tego ksiecia z bajki.... heart e tam... jaki tam ze mnie ksiaze... ksiazeta sa pedalskie... bleeee ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:21 pm
Rin_Youkai EvilYuki *kia siew rytm melodii i wykiwuje do pokoju* * wprowadza do pokoju malutiego kucyka* poznaj Wojtusia whee witaj Wojtusiu... *podaje mu łapkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:22 pm
Rin_Youkai EvilYuki *kia siew rytm melodii i wykiwuje do pokoju* * wprowadza do pokoju malutiego kucyka* poznaj Wojtusia whee eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:23 pm
*tanczy do intro deviantarta* xp dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:23 pm
Mroczny Tato e tam... jaki tam ze mnie ksiaze... ksiazeta sa pedalskie... bleeee ;p dla mnie jestes grzejniczku Ty mój mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|