|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 2:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 3:46 am
mission accomplished ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 4:59 am
c00n ooo, a ja je na devie widzialem :] ja tez i sie nie chwale ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 9:06 am
ninja *a tssssz...* ninja wfwf2 ninja Lethi. Fajne zdjęcia x3 ninja *znika* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 9:46 am
zuzika ninja *a tssssz...* ninja wfwf2 ninja Lethi. Fajne zdjęcia x3 ninja *znika* ninja podrośnij troszkę, to się chłopy będą o ciebie zabijać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 10:02 am
Xan890 zuzika ninja *a tssssz...* ninja wfwf2 ninja Lethi. Fajne zdjęcia x3 ninja *znika* ninja podrośnij troszkę, to się chłopy będą o ciebie zabijać. już się zabijają xD *joke* dzięki za komplement wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 10:52 am
Wuuuaaaa 4laugh takie reklamowe zdjecia eek 4laugh Zuzia: fajny wf XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 10:55 am
Rin_Youkai Wuuuaaaa 4laugh takie reklamowe zdjecia eek 4laugh Zuzia: fajny wf XD co ta szkola robi z ludzi xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 11:31 am
Lethiel Rin_Youkai Wuuuaaaa 4laugh takie reklamowe zdjecia eek 4laugh Zuzia: fajny wf XD co ta szkola robi z ludzi xD heart *foch* nu coooo....fajnie było...pokręciłam sobie trochę hula-hopem... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 11:37 am
zuzika Lethiel Rin_Youkai Wuuuaaaa 4laugh takie reklamowe zdjecia eek 4laugh Zuzia: fajny wf XD co ta szkola robi z ludzi xD heart *foch* nu coooo....fajnie było...pokręciłam sobie trochę hula-hopem... blaugh ke ? ale ja mam na mysli moja szkole rekalmy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 11:49 am
Lethiel zuzika Lethiel Rin_Youkai Wuuuaaaa 4laugh takie reklamowe zdjecia eek 4laugh Zuzia: fajny wf XD co ta szkola robi z ludzi xD heart *foch* nu coooo....fajnie było...pokręciłam sobie trochę hula-hopem... blaugh ke ? ale ja mam na mysli moja szkole rekalmy razz whee to sorki wink NO! bo jeszcze mi ktoś powie, że offtopuję, więc... SUPER BALONOWE GUMY xD i w ogóle spoko zdjęcia xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 7:18 am
zuzika Xan890 zuzika ninja *a tssssz...* ninja wfwf2 ninja Lethi. Fajne zdjęcia x3 ninja *znika* ninja podrośnij troszkę, to się chłopy będą o ciebie zabijać. już się zabijają xD *joke* dzięki za komplement wink nie zdziwił bym się jak by rzeczywiście tak było.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 10:48 am
zuzika ninja *a tssssz...* ninja wfwf2 ninja Lethi. Fajne zdjęcia x3 ninja *znika* ninja gzdie Ty masz ten wf?? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 1:21 pm