|
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 11:10 am
Julka Kukus to trochę tak jak z puszczalskimi dziewczynami. niektórych one wkurwiają, szczególnie pruderyjne niedodymane już za młodu stare torby. ale wszyscy zapominają, że muszą takie być, bo w innym wypadku z kim by się w liceum trenowało wszystkie te numerki zanim pozna się tę właściwą. a faceci to sie niby nigdy nie poszczają he?
kobiety tez maja swoje potrzeby scream
a czy ja napisałem coś złego na ich temat? ja bardzo lubię puszczalskie dziewoje. szczególnie, że sam w młodości byłem puszczalski i mam wiele przyjaciółek w tej branży. wyluzuj pośladki i poka cycki. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 1:15 pm
Kukus Julka a faceci to sie niby nigdy nie poszczają he?
kobiety tez maja swoje potrzeby scream
a czy ja napisałem coś złego na ich temat? ja bardzo lubię puszczalskie dziewoje. szczególnie, że sam w młodości byłem puszczalski i mam wiele przyjaciółek w tej branży. wyluzuj pośladki i poka cycki. redface
pokaże pokaże, tylko nie wiem czy na zdjęciu czy w realu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 9:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 2:49 am
moze grajcie o to w sim sam sum rozwiazalo by to wasze problemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 8:04 am
Alkir moze grajcie o to w sim sam sum rozwiazalo by to wasze problemy nie znam i nie chce znac
bo to pewnie kolejna gra w ktorej kobieta nie ma szans
znam juz takich pare...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 8:05 am
Alkir moze grajcie o to w sim sam sum rozwiazalo by to wasze problemy może wsadź kutasa w maszynkę do mięsa i włącz ją. nie rozwiąże twoich problemów, ale istnieje szansa, że się przestaniesz wpierdalać w rozmowy dorosłych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 8:25 am
Julka pokaże pokaże, tylko nie wiem czy na zdjęciu czy w realu mrgreen
na żywo też możesz pokazać, nie obrażę się, szczególnie jeśli pozwolisz wsadzić między nie... twarz. ale nie wyprzedzajmy faktów, najpierw fotografie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 3:33 pm
Kukus Julka pokaże pokaże, tylko nie wiem czy na zdjęciu czy w realu mrgreen
na żywo też możesz pokazać, nie obrażę się, szczególnie jeśli pozwolisz wsadzić między nie... twarz. ale nie wyprzedzajmy faktów, najpierw fotografie.
niechce cie straszyc ale wszystko zalezy od twojego czlonka... rodziny xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 5:06 am
Julka Kukus Julka pokaże pokaże, tylko nie wiem czy na zdjęciu czy w realu mrgreen
mój członek wie co ma robić i sobie poradzi, nie obawiaj się o jego sprawności czy możliwości. był już w piekle, wszędzie sobie poradzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 10:50 am
Kukus Julka Kukus Julka pokaże pokaże, tylko nie wiem czy na zdjęciu czy w realu mrgreen
mój członek wie co ma robić i sobie poradzi, nie obawiaj się o jego sprawności czy możliwości. był już w piekle, wszędzie sobie poradzi.
no mam taka nadzieje ze sobie poradzi, wiele rzeczy mam do wyprobwania z tym CZŁONKIEM rodziny mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 11:32 am
w subforum w topicu "O nas" możesz sobie zapowiedz zobaczyć stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 12:11 pm
Julka w subforum w topicu "O nas" możesz sobie zapowiedz zobaczyć stare
Wiesz co zmieniłem zdanie, poka mu te cycki to sie uspokoi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 12:46 pm
BeeWolf Julka w subforum w topicu "O nas" możesz sobie zapowiedz zobaczyć stare
Wiesz co zmieniłem zdanie, poka mu te cycki to sie uspokoi. o geeez... tęsknie teraz za nim...
*gapi sie na zdjęcie Kukusa*
ale jak Ozz zapytał sie czy chce go zobaczyć irl...
stchórzyłam crying
*wypija szklanice tequilli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:01 pm
Julka BeeWolf Julka w subforum w topicu "O nas" możesz sobie zapowiedz zobaczyć stare
Wiesz co zmieniłem zdanie, poka mu te cycki to sie uspokoi. o geeez... tęsknie teraz za nim...
*gapi sie na zdjęcie Kukusa*
ale jak Ozz zapytał sie czy chce go zobaczyć irl...
stchórzyłam crying
*wypija szklanice tequilli*
nie wiem o co biega... ale spokojnie będzie dobrze *głaszcze i odstawia tequille*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:54 pm
Fafiq nie wiem o co biega... ale spokojnie będzie dobrze *głaszcze i odstawia tequille* wyleciał z pogg-a za to jaki jest...
hmmmm
nie zabieraj mi butelki kiedy pije...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |