|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 2:34 pm
opcy *wbiega na gilda z kuna ktora ma deske przybita do plecow w reku* nu nu nu...... jakem buc takem wrocil....... wisish Revovi druga nagrode rofl byl pierwszy na stroni 242 jak pamietam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 3:26 pm
Baliaur opcy *wbiega na gilda z kuna ktora ma deske przybita do plecow w reku* nu nu nu...... jakem buc takem wrocil....... wisish Revovi druga nagrode rofl byl pierwszy na stroni 242 jak pamietam wink ajaka tomiala byc nagroda bo nie pamietam......... cholera na serio sie traci pamiec po trawsku..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 3:52 pm
opcy Baliaur opcy *wbiega na gilda z kuna ktora ma deske przybita do plecow w reku* nu nu nu...... jakem buc takem wrocil....... wisish Revovi druga nagrode rofl byl pierwszy na stroni 242 jak pamietam wink ajaka tomiala byc nagroda bo nie pamietam......... cholera na serio sie traci pamiec po trawsku.......... hje hje hje...trzeba by wrocic do 142 strony mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 3:59 pm
revcat opcy Baliaur opcy *wbiega na gilda z kuna ktora ma deske przybita do plecow w reku* nu nu nu...... jakem buc takem wrocil....... wisish Revovi druga nagrode rofl byl pierwszy na stroni 242 jak pamietam wink ajaka tomiala byc nagroda bo nie pamietam......... cholera na serio sie traci pamiec po trawsku.......... hje hje hje...trzeba by wrocic do 142 strony mrgreen tumadsz nagrodea ja ide spac bo to jestr najlepsze rozwiazaniechyba..... chyba,,,,, http://img61.imageshack.us/img61/5742/nagr4nq.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 4:05 pm
opcy revcat opcy Baliaur opcy *wbiega na gilda z kuna ktora ma deske przybita do plecow w reku* nu nu nu...... jakem buc takem wrocil....... wisish Revovi druga nagrode rofl byl pierwszy na stroni 242 jak pamietam wink ajaka tomiala byc nagroda bo nie pamietam......... cholera na serio sie traci pamiec po trawsku.......... hje hje hje...trzeba by wrocic do 142 strony mrgreen tumadsz nagrodea ja ide spac bo to jestr najlepsze rozwiazaniechyba..... chyba,,,,, http://img61.imageshack.us/img61/5742/nagr4nq.jpg oi! dziekuje bardzo za nagrode..... mrgreen i dobrej nocy zycze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 1:20 am
................................................. ninja .......................................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 4:29 am
Twisted_Exile ................................................. ninja ....................................... ninja pirate
Wtawas Pierogi to jest rozkaz........
idz przelozyli kuna sesyjke.. nia dzisiaj sweatdrop gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 6:39 am
Baliaur Twisted_Exile ................................................. ninja ....................................... ninja pirate
idz przelozyli kuna sesyjke.. nia dzisiaj sweatdrop gonk tak mi przykro cry twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 7:49 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ................................................. ninja ....................................... ninja pirate
idz przelozyli kuna sesyjke.. nia dzisiaj sweatdrop gonk tak mi przykro cry twisted ale dupa nigdzie nie ide......... nie mam humoru.......... zrobilam co zrobic mialam i mi z tym zle........... ale moze byc jeszcze gorzej........ W tle slychac Wlochaty Triumf Anarchi na d Tyrania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 12:08 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ................................................. ninja ....................................... ninja pirate
idz przelozyli kuna sesyjke.. nia dzisiaj sweatdrop gonk tak mi przykro cry twisted ale dupa nigdzie nie ide......... nie mam humoru.......... zrobilam co zrobic mialam i mi z tym zle........... ale moze byc jeszcze gorzej........ W tle slychac Wlochaty Triumf Anarchi na d Tyrania a co takiego zrobilas? eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 12:57 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ................................................. ninja ....................................... ninja pirate
idz przelozyli kuna sesyjke.. nia dzisiaj sweatdrop gonk tak mi przykro cry twisted ale dupa nigdzie nie ide......... nie mam humoru.......... zrobilam co zrobic mialam i mi z tym zle........... ale moze byc jeszcze gorzej........ W tle slychac Wlochaty Triumf Anarchi na d Tyrania a co takiego zrobilas? eek twisted mowie Ci ze zrobilam to co mialam zrobic i co zronbic nalezalo..........da end
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 12:58 pm
Baliaur mowie Ci ze zrobilam to co mialam zrobic i co zronbic nalezalo..........da end sweatdrop i tak nie rozumiem ale nie wnikam bo i tak mi nie powiesz pewnie sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 1:11 pm
Twisted_Exile Baliaur mowie Ci ze zrobilam to co mialam zrobic i co zronbic nalezalo..........da end sweatdrop i tak nie rozumiem ale nie wnikam bo i tak mi nie powiesz pewnie sweatdrop twisted powiedzialam no i? nie lubie mowic o rzeczach scisle tajnych na forum stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 2:18 am
oi witojcie Pierozki rofl "I feel like love is in the kitchen with a culinary eye I think he's making something special And I'm smart enough to try If you don't trust yourself for at least one minute each day, Well you should trust in this, girl, cuz loving is coming our way."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|