|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:37 pm
Rin_Youkai jak slicznie sie osmiorniczka przystoila whee *zalotnie bawi sie swoim kwaitkiem na macce* mwihihihi zauwazylas wink redface xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:38 pm
Dariia Aidanna co fuj? quote]wszystko fuj ale dlaczego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:38 pm
Aidanna Rin_Youkai Aidanna *czai sie na Rinus* ninja * skok na nia po tygrysiemu* Mrau! pirate *wielgasna gleba* gonk osz ty klopsiku! za duzo sie jedzonka z puszki zjadlo, co? xd jaki tam klopsik emo * zatyka jej usta lapka* wlasnie czas odsunac puszke i zapolowac na jakas antylope ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:40 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna *czai sie na Rinus* ninja * skok na nia po tygrysiemu* Mrau! pirate *wielgasna gleba* gonk osz ty klopsiku! za duzo sie jedzonka z puszki zjadlo, co? xd jaki tam klopsik emo * zatyka jej usta lapka* wlasnie czas odsunac puszke i zapolowac na jakas antylope ninja *slini jej lapki* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:40 pm
Terrorystka Frania Rin_Youkai jak slicznie sie osmiorniczka przystoila whee *zalotnie bawi sie swoim kwaitkiem na macce* mwihihihi zauwazylas wink redface xd hihihih heart * w odzewie rownie zalotnie chichocze* mruu bo ja to Cie zawsze obserwuje redface mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:41 pm
Aidanna Dariia Aidanna co fuj? quote]wszystko fuj ale dlaczego? mówie ze fuj to fuj ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:42 pm
Aidanna Rin_Youkai jaki tam klopsik emo * zatyka jej usta lapka* wlasnie czas odsunac puszke i zapolowac na jakas antylope ninja *slini jej lapki* xd * odskakuje* Leee Rodzyn mnie obslinil gonk rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:43 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai jaki tam klopsik emo * zatyka jej usta lapka* wlasnie czas odsunac puszke i zapolowac na jakas antylope ninja *slini jej lapki* xd * odskakuje* Leee Rodzyn mnie obslinil gonk rofl rofl szybko umyj ręce zanim zacznie Ci zżerać!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:44 pm
Dariia Aidanna Dariia Aidanna co fuj? quote]wszystko fuj ale dlaczego? mówie ze fuj to fuj ;/ ja w tym nic fuj nie widze >.> calowanie fuj? mizianie fuj? dziwna jestes o.O toz to wszytsko takie mile jest 4laugh prawka Franeczka ? whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:45 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai jaki tam klopsik emo * zatyka jej usta lapka* wlasnie czas odsunac puszke i zapolowac na jakas antylope ninja *slini jej lapki* xd * odskakuje* Leee Rodzyn mnie obslinil gonk rofl rofl ho ho ho *turla sie po ziemi i cieszy* rofl toz to tylko moja slina! :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:46 pm
Aidanna Dariia Aidanna Dariia Aidanna co fuj? quote]wszystko fuj ale dlaczego? mówie ze fuj to fuj ;/ ja w tym nic fuj nie widze >.> calowanie fuj? mizianie fuj? dziwna jestes o.O toz to wszytsko takie mile jest 4laugh prawka Franeczka ? whee 3nodding to nie fuj heart heart co innego na mysli mialam ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:47 pm
Rin_Youkai hihihih heart * w odzewie rownie zalotnie chichocze* mruu bo ja to Cie zawsze obserwuje redface mrgreen i chcesz barbarzyńsko zjeść! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:48 pm
Aidanna ja w tym nic fuj nie widze >.> calowanie fuj? mizianie fuj? dziwna jestes o.O toz to wszytsko takie mile jest 4laugh prawka Franeczka ? whee 3nodding prawda 3nodding to wszytko jest takie mrrr fajne i w ogóle ah i oh heart mrgreen
dorosnie to zobaczy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Rin_Youkai hihihih heart * w odzewie rownie zalotnie chichocze* mruu bo ja to Cie zawsze obserwuje redface mrgreen i chcesz barbarzyńsko zjeść! scream *wyciąga nóż i widelec*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariia Aidanna Dariia Aidanna Dariia Aidanna co fuj? quote]wszystko fuj ale dlaczego? mówie ze fuj to fuj ;/ ja w tym nic fuj nie widze >.> calowanie fuj? mizianie fuj? dziwna jestes o.O toz to wszytsko takie mile jest 4laugh prawka Franeczka ? whee 3nodding to nie fuj heart heart co innego na mysli mialam ;D mhmm........ emo dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|