|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:25 pm
Aidanna Mirabell @Aid: jeżeli nie nago to po co było się bunkrować? i tak byście tej pani zbytnio nie zdeprymowali. ja nie mialam spodni xp a ty co bys zrobil jakbys lezal w lozku i baraszkowal i nagle Ci ktos puka xp ] mwehehehe
ja sie zawsze chowam mrgreen i Cie calkowicice rozumiem ;P ostatnio mielismy taki przypał ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:29 pm
jak slicznie sie osmiorniczka przystoila whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:29 pm
Terrorystka Frania Aidanna Mirabell @Aid: jeżeli nie nago to po co było się bunkrować? i tak byście tej pani zbytnio nie zdeprymowali. ja nie mialam spodni xp a ty co bys zrobil jakbys lezal w lozku i baraszkowal i nagle Ci ktos puka xp ] mwehehehe
ja sie zawsze chowam mrgreen i Cie calkowicice rozumiem ;P ostatnio mielismy taki przypał ... xd no widzisz! tajniaczyc sie trzeba xp i pewnie i tak nas podlsuchiwali ninja gonk xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:30 pm
Aidanna Mirabell @Aid: jeżeli nie nago to po co było się bunkrować? i tak byście tej pani zbytnio nie zdeprymowali. ja nie mialam spodni xp a ty co bys zrobil jakbys lezal w lozku i baraszkowal i nagle Ci ktos puka xp ]ale pod spodniami coś chyba miałaś. jakiś listek figowy przynajmniej? a co bym zrobił? nie wiem, raczej nie miałem tego typu sytuacji. to zależałoby od tego kto by pukał. mógłbym udawać, że mnie nie ma czy coś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna EvilYuki Aidanna bosze bosze... ludzie potrafia byc okrutni xp a tak poza tym to dobry wieczor 3nodding o co chodzi? przyznaj się! dobry ^^ no, bo z Przemkiem lezymy sobie na lozku... on w samych gaciach, ja nie lepsza xp i puka wlascicielka domku! sie zestresowalismy... Przemek zalozyl spodnie... nawet ich nie zapiol i zo rozpietym rozporkiem otwiera drzwi! domokun sie sie tak chowam, zeby nie zobaczyla whee to sobie musiala pomyslec xp jakiego domku?wynajmuje mieszkanko Ozzus x3 Yukis! NIE NAGO! xp prawie.... bo goraco ninja fuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:31 pm
Mirabell Aidanna Mirabell @Aid: jeżeli nie nago to po co było się bunkrować? i tak byście tej pani zbytnio nie zdeprymowali. ja nie mialam spodni xp a ty co bys zrobil jakbys lezal w lozku i baraszkowal i nagle Ci ktos puka xp ]ale pod spodniami coś chyba miałaś. jakiś listek figowy przynajmniej? a co bym zrobił? nie wiem, raczej nie miałem tego typu sytuacji. to zależałobu od tego kto by pukał. mógłbym udawać, że mnie nie ma czy coś... no mialam majteczki xd no pukala bardzo mila starsza pani, ktora nas bardzo lubi... perelkami dla niej jestesmy xp ale teraz juz bezboznicy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:33 pm
Dariia Aidanna Terrorystka Frania co fuj? *czai sie na Rinus* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:34 pm
Aidanna *czai sie na Rinus* ninja * skok na nia po tygrysiemu* Mrau! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:36 pm
Aidanna co fuj? quote]wszystko fuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:37 pm
Rin_Youkai Aidanna *czai sie na Rinus* ninja * skok na nia po tygrysiemu* Mrau! pirate *wielgasna gleba* gonk osz ty klopsiku! za duzo sie jedzonka z puszki zjadlo, co? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:37 pm
Aidanna Mirabell Aidanna Mirabell @Aid: jeżeli nie nago to po co było się bunkrować? i tak byście tej pani zbytnio nie zdeprymowali. ja nie mialam spodni xp a ty co bys zrobil jakbys lezal w lozku i baraszkowal i nagle Ci ktos puka xp ]ale pod spodniami coś chyba miałaś. jakiś listek figowy przynajmniej? a co bym zrobił? nie wiem, raczej nie miałem tego typu sytuacji. to zależałobu od tego kto by pukał. mógłbym udawać, że mnie nie ma czy coś... no mialam majteczki xd no pukala bardzo mila starsza pani, ktora nas bardzo lubi... perelkami dla niej jestesmy xp ale teraz juz bezboznicy whee hje hje... moze gdybyście udawali, że nic nie było (no co, w majtach po domu chodzić nie wolno) to by sobie nic nie myślała (jasne). *odpoke'uje Rin*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|