|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 11:58 am
EvilYuki *wjeżdża do gildii na koniu* RIN! JAZDAAA!!! * wskakuje na konia* jedziem , jedziem! AAa== zaraz wracam mama chce kompa =_= Emka: nyo nie fochaj sie whee * tuli tuli Emke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:00 pm
Rin_Youkai EvilYuki *wjeżdża do gildii na koniu* RIN! JAZDAAA!!! * wskakuje na konia* jedziem , jedziem! AAa== zaraz wracam mama chce kompa =_= Emka: nyo nie fochaj sie whee * tuli tuli Emke* Rinku, a ten, kiedy mi zrobisz szablonik? crying bo ja dostałam grafike od koleżanki i obiecałam, że będę miała ja na blogu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:01 pm
bosze bosze... ludzie potrafia byc okrutni xp
a tak poza tym to dobry wieczor 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:01 pm
Aidanna bosze bosze... ludzie potrafia byc okrutni xp a tak poza tym to dobry wieczor 3nodding o co chodzi? przyznaj się! dobry ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:04 pm
EvilYuki Aidanna bosze bosze... ludzie potrafia byc okrutni xp a tak poza tym to dobry wieczor 3nodding o co chodzi? przyznaj się! dobry ^^ no, bo z Przemkiem lezymy sobie na lozku... on w samych gaciach, ja nie lepsza xp i puka wlascicielka domku! sie zestresowalismy... Przemek zalozyl spodnie... nawet ich nie zapiol i zo rozpietym rozporkiem otwiera drzwi! domokun sie sie tak chowam, zeby nie zobaczyla whee to sobie musiala pomyslec xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:05 pm
dobranoc i wszystkiego naj! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:06 pm
Aidanna EvilYuki Aidanna bosze bosze... ludzie potrafia byc okrutni xp a tak poza tym to dobry wieczor 3nodding o co chodzi? przyznaj się! dobry ^^ no, bo z Przemkiem lezymy sobie na lozku... on w samych gaciach, ja nie lepsza xp i puka wlascicielka domku! sie zestresowalismy... Przemek zalozyl spodnie... nawet ich nie zapiol i zo rozpietym rozporkiem otwiera drzwi! domokun sie sie tak chowam, zeby nie zobaczyla whee to sobie musiala pomyslec xp jakiego domku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juz idziesz spac? tak wczesnie? Dobranoc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna EvilYuki Aidanna bosze bosze... ludzie potrafia byc okrutni xp a tak poza tym to dobry wieczor 3nodding o co chodzi? przyznaj się! dobry ^^ no, bo z Przemkiem lezymy sobie na lozku... on w samych gaciach, ja nie lepsza xp i puka wlascicielka domku! sie zestresowalismy... Przemek zalozyl spodnie... nawet ich nie zapiol i zo rozpietym rozporkiem otwiera drzwi! domokun sie sie tak chowam, zeby nie zobaczyla whee to sobie musiala pomyslec xp no to czemuż tacy nadzi leżeliście? samiscie sobie winni, o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:08 pm
Terrorystka Frania Aidanna EvilYuki Aidanna bosze bosze... ludzie potrafia byc okrutni xp a tak poza tym to dobry wieczor 3nodding o co chodzi? przyznaj się! dobry ^^ no, bo z Przemkiem lezymy sobie na lozku... on w samych gaciach, ja nie lepsza xp i puka wlascicielka domku! sie zestresowalismy... Przemek zalozyl spodnie... nawet ich nie zapiol i zo rozpietym rozporkiem otwiera drzwi! domokun sie sie tak chowam, zeby nie zobaczyla whee to sobie musiala pomyslec xp jakiego domku?wynajmuje mieszkanko Ozzus x3 Yukis! NIE NAGO! xp prawie.... bo goraco ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:21 pm
@Aid: jeżeli nie nago to po co było się bunkrować? i tak byście tej pani zbytnio nie zdeprymowali.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:24 pm
Mirabell @Aid: jeżeli nie nago to po co było się bunkrować? i tak byście tej pani zbytnio nie zdeprymowali. ja nie mialam spodni xp a ty co bys zrobil jakbys lezal w lozku i baraszkowal i nagle Ci ktos puka xp ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 12:24 pm
Mirabell @Aid: jeżeli nie nago to po co było się bunkrować? i tak byście tej pani zbytnio nie zdeprymowali. swoje za młodu widziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|