|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:32 am
Ita Lockheart witam smile troche mnie nie bylo ... >Wita sie z nia jak za dawnych czasów< >liz< no tyci czasu cie nie było, ... czasami lukałem na twoje fotkowe coś tam, krotkie włosy cie nie pasuja ... przynajmniej mi sie tak wydaje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:33 am
BeeWolf No, no bo zaraz zmienie zdanie, i bedzie po zawodach wink a jak ja cie macne a ty mnie znienawidzisz ? co ? ;> *podejzliwy look* xD *mac macka* heart
witaj Itus ! biggrin heart *tuuuluuu macu macka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:34 am
BeeWolf Ita Lockheart witam smile troche mnie nie bylo ... >Wita sie z nia jak za dawnych czasów< >liz< no tyci czasu cie nie było, ... czasami lukałem na twoje fotkowe coś tam, krotkie włosy cie nie pasuja ... przynajmniej mi sie tak wydaje. wiem smile ale poprostu musiałam spróbowac , juz zapuszczam smile i powiem szczeze ze cholernie szybko mi rosną smile *lizzz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:35 am
BeeWolf Ita Lockheart witam smile troche mnie nie bylo ... >Wita sie z nia jak za dawnych czasów< >liz< no tyci czasu cie nie było, ... czasami lukałem na twoje fotkowe coś tam, krotkie włosy cie nie pasuja ... przynajmniej mi sie tak wydaje. niu wlasnie Itus.. lubie twoje fotki i arty :3 masz je gdzies jeszcze ? bo ten link ten w sigu stary >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:35 am
Dariia BeeWolf I tak was wszystkich nienawidze. mrgreen A dziś normalnie myslałem, że Yuki w Tele pudełku widziałem neutral oh.. tyle dobrego amu w domu ale prawie wszystko mięsne confused zostaje mi zjedzenie surowego ziemniora crying blaugh >_> Przesrane.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:36 am
Lethiel BeeWolf No, no bo zaraz zmienie zdanie, i bedzie po zawodach wink a jak ja cie macne a ty mnie znienawidzisz ? co ? ;> *podejzliwy look* xD *mac macka* heart
witaj Itus ! biggrin heart *tuuuluuu macu macka* :* mruuu witaj smile :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:37 am
Ita Lockheart wiem smile ale poprostu musiałam spróbowac , juz zapuszczam smile i powiem szczeze ze cholernie szybko mi rosną smile *lizzz* No to fajnie, że jestes uświadomiona. Zdrowa dziewka to i szybko włosy rosna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:38 am
Ita Lockheart Lethiel BeeWolf No, no bo zaraz zmienie zdanie, i bedzie po zawodach wink a jak ja cie macne a ty mnie znienawidzisz ? co ? ;> *podejzliwy look* xD *mac macka* heart
witaj Itus ! biggrin heart *tuuuluuu macu macka* :* mruuu witaj smile :* co porabialas jak cie nie bylo ? >.> *swieci latarka w oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:39 am
BeeWolf Ita Lockheart wiem smile ale poprostu musiałam spróbowac , juz zapuszczam smile i powiem szczeze ze cholernie szybko mi rosną smile *lizzz* No to fajnie, że jestes uświadomiona. Zdrowa dziewka to i szybko włosy rosna mrgreen mrgreen hehe ....i co tam u was ludziska .... O.o niedawno miałam 18 ... i wiecie co .... alkohol dla mnie jakos nie smakuje juz tak ssamo -_- ^^ xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:40 am
Lethiel Ita Lockheart Lethiel BeeWolf No, no bo zaraz zmienie zdanie, i bedzie po zawodach wink a jak ja cie macne a ty mnie znienawidzisz ? co ? ;> *podejzliwy look* xD *mac macka* heart
witaj Itus ! biggrin heart *tuuuluuu macu macka* :* mruuu witaj smile :* co porabialas jak cie nie bylo ? >.> *swieci latarka w oczy* O.o ale nikomu nie powiesz ? masturbowałam sie obiektywem *blask* smile a tak na serio to imprezowałam , rysowałam , robiłam zdjecia itp smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:41 am
Ita Lockheart mrgreen hehe ....i co tam u was ludziska .... O.o niedawno miałam 18 ... i wiecie co .... alkohol dla mnie jakos nie smakuje juz tak ssamo -_- ^^ xD Wiem nawet ci 100 lat pisałem na Gadulcu. U nas, .. u mnie strasznie nudno, zarabiscie nie mam co robić, to siedze przed tym szatańskim wynalazkiem i lasuje sobie mozg. A u reszty nierobów i wywrotowców chyba podobnie. Alkochol jest niedobry.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:43 am
Ita Lockheart O.o ale nikomu nie powiesz ? masturbowałam sie obiektywem *blask* smile a tak na serio to imprezowałam , rysowałam , robiłam zdjecia itp smile pokaz rysiki mrgreen i zdjecia blaugh heart >.> <.< i obiektyw xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:45 am
Ita Lockheart O.o ale nikomu nie powiesz ? masturbowałam sie obiektywem *blask* smile a tak na serio to imprezowałam , rysowałam , robiłam zdjecia itp smile Możesz rozwinać te myśl, no i czemu obiektyw ci przyszedł do głowy co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:45 am
Lethiel Ita Lockheart O.o ale nikomu nie powiesz ? masturbowałam sie obiektywem *blask* smile a tak na serio to imprezowałam , rysowałam , robiłam zdjecia itp smile pokaz rysiki mrgreen i zdjecia blaugh heart >.> <.< i obiektyw xD http://www.pooky1988.deviantart.com ^^ tam jest pare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:47 am
Ita Lockheart Lethiel Ita Lockheart O.o ale nikomu nie powiesz ? masturbowałam sie obiektywem *blask* smile a tak na serio to imprezowałam , rysowałam , robiłam zdjecia itp smile pokaz rysiki mrgreen i zdjecia blaugh heart >.> <.< i obiektyw xD http://www.pooky1988.deviantart.com ^^ tam jest pare uuu.. dziekowac ;3 zaraz dodam do obserwowanych >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|