|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:12 am
*wcina banana* Jaa ?? Malpa??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:13 am
EvilYuki renge_karen EvilYuki renge_karen jak slodko whee *tuli Yukisia* *tuli karen* whee cio tak sie bedziemy tak caly czas tulic?? 3nodding tak mrgreen to fajnie *tuli sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:14 am
okej, mykam do fryzjera 3nodding a ty, Karnaaa masz nie fikać!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:15 am
EvilYuki okej, mykam do fryzjera 3nodding a ty, Karnaaa masz nie fikać! *fik* papa *fik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:16 am
I tak was wszystkich nienawidze. mrgreen
A dziś normalnie myslałem, że Yuki w Tele pudełku widziałem neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:17 am
BeeWolf I tak was wszystkich nienawidze. mrgreen A dziś normalnie myslałem, że Yuki w Tele pudełku widziałem neutral mnie tessss?? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:18 am
Lina-san Lethiel Linus ! *wskok na nia* *zatuuul przytuuuul* biggrin heart *przytul tentaclami XD* Ha! Jutro skoncze picturek dla ciebie<3 Sekretny rysunek dla lethiel ninja waaaaaaa !!!! heart 4laugh *czeka na koniec zniecierpliwiona* taki tez mi sie podoba xD *zabier* huhuhuhu... xD
wrocilam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:19 am
Karnaaa BeeWolf I tak was wszystkich nienawidze. mrgreen A dziś normalnie myslałem, że Yuki w Tele pudełku widziałem neutral mnie tessss?? emo >o kusza< >patrzy do notesiku< no napisałem wszystkich to chyba też. pirate Sidney Polak - [Sidney Polak] Siedem Grzechow Popkultury
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:19 am
BeeWolf Karnaaa BeeWolf I tak was wszystkich nienawidze. mrgreen A dziś normalnie myslałem, że Yuki w Tele pudełku widziałem neutral mnie tessss?? emo >o kusza< >patrzy do notesiku< no napisałem wszystkich to chyba też. pirate Sidney Polak - [Sidney Polak] Siedem Grzechow Popkultury o rajusku ! to i mnie tez emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:21 am
BeeWolf Karnaaa BeeWolf I tak was wszystkich nienawidze. mrgreen A dziś normalnie myslałem, że Yuki w Tele pudełku widziałem neutral mnie tessss?? emo >o kusza< >patrzy do notesiku< no napisałem wszystkich to chyba też. pirate Sidney Polak - [Sidney Polak] Siedem Grzechow Popkultury *zalamka* emo emo emo jak mozesz byc taki brutalny ??!! emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Mroczny Tato *klepie sobie eMeczke po pupci* whee heart wyglądasz jeszcze obleśniej niż zwykle mrgreen staram sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moja Pra babcia umarla godzine temu wlasnei sie dowiedzialam ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:22 am
EvilYuki Mroczny Tato *klepie sobie eMeczke po pupci* whee heart wyglądasz jeszcze obleśniej niż zwykle mrgreen macki som seksi mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 3:22 am
Lethiel o rajusku ! to i mnie tez emo No na to wyglada, kłoołisu. Karnaaa *zalamka* emo emo emo jak mozesz byc taki brutalny ??!! emo no jakos tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|