|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:38 am
Karnaaa jakiej ksiazki? (zimno u mnie ) Pierwsze prawo magii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:39 am
Rin_Youkai Karnaaa *skromnosc* mi wszystko pasuje cool *skromnosc* po kims to masz... cool wszystko mam po tobie rolleyes , chyba ze w koncu odkryjesz kto jest tatusiem mrgreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:42 am
mykam ,
big brat wrocic z praktyk i wywalac z kompa rolleyes whee
papa wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:46 am
nuda jak nic... ide sobie... xP cya people xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:50 am
*skacze mu na plecy* poprawiles mi humor 4laugh 4laugh dzis cale 3 Empiki w Szczecinie obszukalam i dupa == nie dosc, ze rano robili mi dziure w szyji to jeszcze Ksiazki nie bylo scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:54 am
Rin_Youkai *skacze mu na plecy* poprawiles mi humor 4laugh 4laugh dzis cale 3 Empiki w szczecinie obszukalam i dupa == nie dosc, ze rano robili mi dziure w szyji to jeszcze Ksiazki nie bylo scream Ciesze się bardzo, ze mogłem ci poprawić Umoł... >moze jeszcze jakos co wink < Uuuu ogglada dziure w szyi, no no paskudna sprawa, masz dziurke jakich mało... >Zastanawia sie co powiedział<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:56 am
BeeWolf Ciesze się bardzo, ze mogłem ci poprawić Umoł... >moze jeszcze jakos co wink < Uuuu ogglada dziure w szyi, no no paskudna sprawa, masz dziurke jakich mało... >Zastanawia sie co powiedział< * patrzy sie na niego slodkim wzrokiem i... * Masz! * wpycha mu arbuza do buzi * 4laugh 4laugh 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:58 am
Rin_Youkai BeeWolf Ciesze się bardzo, ze mogłem ci poprawić Umoł... >moze jeszcze jakos co wink < Uuuu ogglada dziure w szyi, no no paskudna sprawa, masz dziurke jakich mało... >Zastanawia sie co powiedział< * patrzy sie na niego slodkim wzrokiem i... * Masz! * wpycha mu arbuza do buzi * 4laugh 4laugh 4laugh whee "i" ... zastanawia sie nad soba wink Teraz to ty mi poprawiasz humor >miam mniam< Dobra dosc tego słodzenia. Gorillaz - [Demon Days #12] DARE mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:59 am
BeeWolf "i" ... zastanawia sie nad soba wink Teraz to ty mi poprawiasz humor >miam mniam< Dobra dosc tego słodzenia. Gorillaz - [Demon Days #12] DARE mrgreen ktos tu wczoraj wymiekl z przysiadami mrgreen Dare jest super XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 9:04 am
Rin_Youkai BeeWolf "i" ... zastanawia sie nad soba wink Teraz to ty mi poprawiasz humor >miam mniam< Dobra dosc tego słodzenia. Gorillaz - [Demon Days #12] DARE mrgreen ktos tu wczoraj wymiekl z przysiadami mrgreen Dare jest super XD Tak mi przykro ze ci sie nie udało. Ale może zrobisz 1000 pompek smile "ich, ni, san" [...] Gorillaz - [G Sides #01] 19-2000(Soul Child Remix) -21s
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 9:06 am
BeeWolf Tak mi przykro ze ci sie nie udało. Ale może zrobisz 1000 pompek smile "ich, ni, san" [...] Gorillaz - [G Sides #01] 19-2000(Soul Child Remix) -21s no, no! ty mi tutaj nie kituj ;p to nie ja przegralam wink * podstawia mu haka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 9:09 am
Rin_Youkai BeeWolf Tak mi przykro ze ci sie nie udało. Ale może zrobisz 1000 pompek smile "ich, ni, san" [...] Gorillaz - [G Sides #01] 19-2000(Soul Child Remix) -21s no, no! ty mi tutaj nie kituj ;p to nie ja przegralam wink * podstawia mu haka* >Prawa reka ucieka, < >chop siup< >rozstawia szeroko nogi i na jednej rece robi> No dajesz małutka. Enya - [title #06] Salva me
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 9:11 am
BeeWolf >Prawa reka ucieka, < >chop siup< >rozstawia szeroko nogi i na jednej rece robi> No dajesz małutka. Enya - [title #06] Salva me cooo gonk nie tylko nie pompki * kladzie sie na ziemi i steka * Yyyy Yyyyy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|