|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 7:59 am
Karnaaa Rin_Youkai * bach ja z kija * No, moja mala kochana corecza whee Anzelemo: nie, od biopsji XD *z placzem biega w kolko* łeeeeeeeeeeee, mama bije crying Co ty wygadujesz scream * podstawia jej haka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:01 am
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa moge tess ? whee *przywoluje gwizdem lame* dramallama o rany .... Karna jakiego masz sexi rumaka! * patrzy na niego z podziwem* cool ha , no wiesz ... byla wyprzedasz w tesco tak trzymac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:01 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai * bach ja z kija * No, moja mala kochana corecza whee Anzelemo: nie, od biopsji XD *z placzem biega w kolko* łeeeeeeeeeeee, mama bije crying Co ty wygadujesz scream * podstawia jej haka* *sprawnie wymija podstawiona noge* bzytka mama , ne ladna emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:03 am
Karnaaa Rin_Youkai Co ty wygadujesz scream * podstawia jej haka* *sprawnie wymija podstawiona noge* bzytka mama , ne ladna emo by moje wlasne dziecko tak o mnie mowilo ... gonk * przeglada sie w lusterku *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:03 am
*przysluchuje sie troche dziwnej rozmowie Rin, Karnyy i Yuki* *przygotowuje sobie kolejna kawe* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:04 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai o rany .... Karna jakiego masz sexi rumaka! * patrzy na niego z podziwem* cool ha , no wiesz ... byla wyprzedasz w tesco tak trzymac mrgreen chcialam owce , ale mnie nie bylo mnie na nia stac emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:05 am
Karnaaa chcialam owce , ale mnie nie bylo mnie na nia stac emo za malo dawalam Ci kieszonkowych emo Anzelemo: moze ciasteczka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:05 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Co ty wygadujesz scream * podstawia jej haka* *sprawnie wymija podstawiona noge* bzytka mama , ne ladna emo by moje wlasne dziecko tak o mnie mowilo ... gonk * przeglada sie w lusterku * *w tym momecie lustro peka* whee nie lam sie mamusiu taka straszna nie jestes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:06 am
Karnaaa *w tym momecie lustro peka* whee nie lam sie mamusiu taka straszna nie jestes jak to dobrze, ze urode masz po mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:07 am
Rin_Youkai Karnaaa chcialam owce , ale mnie nie bylo mnie na nia stac emo za malo dawalam Ci kieszonkowych emo Anzelemo: moze ciasteczka? nooooo a byla taka fajna w ciapy czarno-biale emo ja chce ciasteczko !! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:08 am
Rin_Youkai Karnaaa chcialam owce , ale mnie nie bylo mnie na nia stac emo za malo dawalam Ci kieszonkowych emo Anzelemo: moze ciasteczka? dzieki, ale raczej odmowie... =^_^'= *wlewa kawy do kubka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:09 am
Rin_Youkai Karnaaa *w tym momecie lustro peka* whee nie lam sie mamusiu taka straszna nie jestes jak to dobrze, ze urode masz po mnie JESZCZE MI POWIEDZ ZE U MNIE W POKOJU TO JEST LUSTERKO A NIE TWOJE ZDIECIE ?? eek *zaklada na lep papierowa torbe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:09 am
*wskakuje mu na glowe* Co tu takie minki robisz whee ? nie wesole ^0^!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:10 am
Karnaaa nooooo a byla taka fajna w ciapy czarno-biale emo ja chce ciasteczko !! crying * wyciaga cale pudlo ciastek* masz... dziecku nie bede zalowac jedzenia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 8:12 am
Rin_Youkai Karnaaa nooooo a byla taka fajna w ciapy czarno-biale emo ja chce ciasteczko !! crying * wyciaga cale pudlo ciastek* masz... dziecku nie bede zalowac jedzenia! *z niedowirzaniem bierze ciacha* *ucieka do szafy* *tam wcina ciacha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|