|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:41 am
EvilYuki renge_karen *kuca w kacie* ...........................................
*totalna zalamka*
............................................. tez mam tyle, nie chwaląc się mrgreen a tak w ogóle to witajcie smile *kuka przez ramie*
co tak duzo czy tak malo ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:42 am
renge_karen *kuka przez ramie*
co tak duzo czy tak malo ?? tak dużo... ale zbieram, zbieram dzielnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:44 am
Ann_Miho bo kaska sama wlaszciwie do niej przychodzi jak sie tyle siedzi na gaii rolleyes do twojej informacji ja niewiele siedze na gai dobrze jak posiedze 2-3 godziny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:46 am
*turla sie do Yukisia*
-_-..................
*gapi sie*
dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:48 am
renge_karen *turla sie do Yukisia*
-_-..................
*gapi sie*
dzieki no starałam się pocieszyć... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:49 am
EvilYuki renge_karen *kuka przez ramie*
co tak duzo czy tak malo ?? tak dużo... ale zbieram, zbieram dzielnie mrgreen *zalamka*
*siada w kacie i sie kolysze*
ja chce do domu crying
*bije od niej chlod*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:50 am
renge_karen *zalamka*
ja chce do domu crying
*bije od niej chlod* kazdy zacyznal od zera tez dasz sobie rade 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:51 am
Ryuukei oshii Ann_Miho bo kaska sama wlaszciwie do niej przychodzi jak sie tyle siedzi na gaii rolleyes do twojej informacji ja niewiele siedze na gai dobrze jak posiedze 2-3 godziny ale co takim nerwowym tonem do mnie sweatdrop ja cie poprostu czesto widze sweatdrop zresztajak ja bym bywala chocby przez 2 godziny byloby dobrze stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:53 am
EvilYuki renge_karen *turla sie do Yukisia*
-_-..................
*gapi sie*
dzieki no starałam się pocieszyć... whee *z lazmi w oczach* jak slodko crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
renge_karen EvilYuki renge_karen *kuka przez ramie*
co tak duzo czy tak malo ?? tak dużo... ale zbieram, zbieram dzielnie mrgreen *zalamka*
ja chce do domu crying
*bije od niej chlod* *klepie ją po główce* Twistus ma rację, kazdy zaczynał od zera 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho Ryuukei oshii Ann_Miho bo kaska sama wlaszciwie do niej przychodzi jak sie tyle siedzi na gaii rolleyes do twojej informacji ja niewiele siedze na gai dobrze jak posiedze 2-3 godziny ale co takim nerwowym tonem do mnie sweatdrop ja cie poprostu czesto widze sweatdrop zresztajak ja bym bywala chocby przez 2 godziny byloby dobrze stressed to akurat byl bardzo spokojny ton 3nodding moze poprostu bywamy w tych samych godzinach sweatdrop powiedzialm ze dobrze czyli ze jestem aktywan na gais ostanio mniej nic godzine a takto lurkowanie z ktorego raczej nie ma sie goldow sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:54 am
renge_karen EvilYuki renge_karen *turla sie do Yukisia*
-_-..................
*gapi sie*
dzieki no starałam się pocieszyć... whee *z lazmi w oczach* jak slodko crying 3nodding dobrze, że rozumiesz moje intencje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:55 am
EvilYuki *klepie ją po główce* Twistus ma rację, kazdy zaczynał od zera 3nodding poprsotu trzeba sobie znalesc dobre zrodlo goldow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:56 am
EvilYuki *klepie ją po główce* Twistus ma rację, kazdy zaczynał od zera 3nodding whee sweatdrop ech.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 07, 2006 3:58 am
Ryuukei oshii EvilYuki *klepie ją po główce* Twistus ma rację, kazdy zaczynał od zera 3nodding poprsotu trzeba sobie znalesc dobre zrodlo goldow 3nodding do-kła-dnie ^^ ja np. sprzedaję rysunki, zawsze wpadnie z 5-10k 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|