|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 1:14 pm
dobry wieczor... =^_^= *popija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 1:33 pm
*ziews*
normalnie spac mi sie chce... a jak sie poloze to znowu zasne o 2 domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 1:37 pm
Aidanna *ziews* normalnie spac mi sie chce... a jak sie poloze to znowu zasne o 2 domokun no to nie idz spac... =^_^= moge dac ci kawy... to cie rozbudzi xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 1:43 pm
Anzelmo Aidanna *ziews* normalnie spac mi sie chce... a jak sie poloze to znowu zasne o 2 domokun no to nie idz spac... =^_^= moge dac ci kawy... to cie rozbudzi xD praktycznie nie moge pic kawy x3 moje zdrowie mi na to nie pozwala talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 1:45 pm
Aidanna praktycznie nie moge pic kawy x3 moje zdrowie mi na to nie pozwala talk2hand >.> a herbatki sie napijesz? =^_^= *popija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 1:52 pm
Anzelmo Aidanna praktycznie nie moge pic kawy x3 moje zdrowie mi na to nie pozwala talk2hand >.> a herbatki sie napijesz? =^_^= *popija herbatke* herbatki owszem ^-^ *siada przy stole i kladzie na stol talerzyk z herbatnikami* jak tam zycie mija? ^-^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 1:56 pm
Aidanna herbatki owszem ^-^ *siada przy stole i kladzie na stol talerzyk z herbatnikami* jak tam zycie mija? ^-^ a niezle =^_^= *nalewa herbatki do kubka* *podaje owy kubek dla Aidanny* prawda, "troche" nudnawo jest... ale da sie zyc... =^_^= a u ciebie? =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 1:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:01 pm
a zes sie wystroil... stare przy okazji: witaj =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:03 pm
Anzelmo a zes sie wystroil... stare przy okazji: witaj =_= Normalnie smile >Siada na swoim złotym tronie zdobionym diamentami.< Tak chodze do pracy >Zwraca sie do swojego barczystego sługi< przynies mi cos mocnego. Siema Anzel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:06 pm
*wyskakuje z szafy*
Buuu!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:06 pm
Anzelmo Aidanna herbatki owszem ^-^ *siada przy stole i kladzie na stol talerzyk z herbatnikami* jak tam zycie mija? ^-^ a niezle =^_^= *nalewa herbatki do kubka* *podaje owy kubek dla Aidanny* prawda, "troche" nudnawo jest... ale da sie zyc... =^_^= a u ciebie? =^_^= aktualnie jest bosko ^-^ 4laugh *siorbie herbatke* Witaj o tyranie skrecania dlugopisow domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:07 pm
BeeWolf Normalnie smile >Siada na swoim złotym tronie zdobionym diamentami.< Tak chodze do pracy >Zwraca sie do swojego barczystego sługi< przynies mi cos mocnego. Siema Anzel *popija herbatke* aha... >.> ale w pracy sie nie pije alkoholu >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:10 pm
Anzelmo BeeWolf Normalnie smile >Siada na swoim złotym tronie zdobionym diamentami.< Tak chodze do pracy >Zwraca sie do swojego barczystego sługi< przynies mi cos mocnego. Siema Anzel *popija herbatke* aha... >.> ale w pracy sie nie pije alkoholu >=D >Patrzy sie na niego< Ty bo bedziesz zkładac długopisy albo malować trawe na zielono nie fikaj. A za kare masz ogladac to http://youtube.com/watch?v=_6-KrrIbAEs
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:10 pm
Karnaaa *wyskakuje z szafy* Buuu!! whee *spada z krzesla* o fak... *patrzy na rozlana herbatke* *patrzy na Karneee* witaj Karnaaa O_O *wlewa sobie herbatki do kubka i popija*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|