|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:16 pm
Rin_Youkai Aidanna dobrze... smiem nawet mowic, ze nawet BARDZO dobrze ninja mrgreen aktualnie pierze whee jak ty go do tego zmusilas eek a czy ja musze zmuszac... sam sobie pierze... jego brudy x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:16 pm
Rin_Youkai * wcina bulke z kielbasa* widze, ze tutaj jakis kot sie przyplatal... to bardzo dobrze, bo w piwnicy sa myszy ninja niestety gildiowe koty, czyli Ja ( tygrys ) i Lava ( lew ) nie polujemy na tak male kaski... *podkrada jej plasterek kiełbasy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:18 pm
EvilYuki Rin_Youkai * wcina bulke z kielbasa* widze, ze tutaj jakis kot sie przyplatal... to bardzo dobrze, bo w piwnicy sa myszy ninja niestety gildiowe koty, czyli Ja ( tygrys ) i Lava ( lew ) nie polujemy na tak male kaski... *podkrada jej plasterek kiełbasy* O ty, moja podwawelska mi zwedzasz... * ciach jej nozem obok lapki* Aidi: ja tam piore wszystko wszystkim XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:20 pm
Aidanna a ja pieknie pisze... dwa razy nawet >,> a ja bede musiala pewnie jutro pozmywac domokun my to juz jak rodzinka x3 nawet na rodzinny obiadek mozemy zaprosic xD xd zaraz sie z niego obsmieje cool a bedzie vodka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:23 pm
Kiray Aidanna a ja pieknie pisze... dwa razy nawet >,> a ja bede musiala pewnie jutro pozmywac domokun my to juz jak rodzinka x3 nawet na rodzinny obiadek mozemy zaprosic xD xd zaraz sie z niego obsmieje cool a bedzie vodka? zawsze mozna kupic xD czemu bedziesz sie z niego smiac? x3 nie wolno!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:25 pm
Aidanna Kiray Aidanna a ja pieknie pisze... dwa razy nawet >,> a ja bede musiala pewnie jutro pozmywac domokun my to juz jak rodzinka x3 nawet na rodzinny obiadek mozemy zaprosic xD xd zaraz sie z niego obsmieje cool a bedzie vodka? zawsze mozna kupic xD czemu bedziesz sie z niego smiac? x3 nie wolno! wolno wolno... a nawet trzeba wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:27 pm
Kiray Aidanna Kiray Aidanna a ja pieknie pisze... dwa razy nawet >,> a ja bede musiala pewnie jutro pozmywac domokun my to juz jak rodzinka x3 nawet na rodzinny ob wolno wolno... a nawet trzeba wink mrgreen ale dlaczego? emo *wlazi mu na glowe i tarmosi czapke* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:27 pm
Kiray Aidanna zawsze mozna kupic xD czemu bedziesz sie z niego smiac? x3 nie wolno! wolno wolno... a nawet trzeba wink mrgreen zlyyyyy, zlyyy Kiray ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:29 pm
Aidanna ale dlaczego? emo *wlazi mu na glowe i tarmosi czapke* domokun bo tak... poszedl ssman
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:30 pm
Rin_Youkai Kiray Aidanna zawsze mozna kupic xD czemu bedziesz sie z niego smiac? x3 nie wolno! wolno wolno... a nawet trzeba wink mrgreen zlyyyyy, zlyyy Kiray ninja bylem niegrzeczny zasluzylem na kare  zrob mi tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:32 pm
Kiray Aidanna ale dlaczego? emo *wlazi mu na glowe i tarmosi czapke* domokun bo tak... poszedl ssman wiem.... x3 bo oczywiscie zamiast do Ciebie wyslal smsa do mnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:34 pm
Aidanna Kiray Aidanna ale dlaczego? emo *wlazi mu na glowe i tarmosi czapke* domokun bo tak... poszedl ssman wiem.... x3 bo oczywiscie zamiast do Ciebie wyslal smsa do mnie xp mrgreen rofl blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:34 pm
Kiray bylem niegrzeczny zasluzylem na kare  zrob mi tak * glaszcze swoj bicz* nie jestem przeciez, az taka brutalna rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:35 pm
Kiray Aidanna Kiray Aidanna ale dlaczego? emo *wlazi mu na glowe i tarmosi czapke* domokun bo tak... poszedl ssman wiem.... x3 bo oczywiscie zamiast do Ciebie wyslal smsa do mnie xp mrgreen rofl blaugh jak Ci niewiele trzeba do szczescia... xD co ty taki hapi x3 ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:35 pm
Jutro jest poniedzialek. mam z kim i gdzie pic - nie mam za co. przykre i niesprawiedliwe emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|