|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:11 am
renge_karen Gaabs renge_karen Gaabs Anzelmo o fak... musze leciec... bede niedlugo... xP cya later... mhm... papa emotion_hug i znowu zostalam sama? nie jestes sama ja jestem biggrin ah, to dopsz smile umm.... *zajada sie kanapka z serem*... co u pani? A u mnie jest spoko biggrin ja juz wczesniej jadlam chleba z serem biggrin ja wstalam godzine temu (jezuu, jak na mnie to poooźno, ze hej! biggrin ) EDIT: czesc pirolam! *tez podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:13 am
renge_karen Quote: tak od dzisiaj rano tu jestem To milo mi ^^ *podaje lapke**podaje lapke* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:15 am
Gaabs ja wstalam godzine temu (jezuu, jak na mnie to poooźno, ze hej! biggrin ) EDIT: czesc pirolam! *tez podaje lapke* A ja wstalam o 8:30 tzn pies mnie moj obudzil bo na dwor chcial a nigdy nie spie tak dlugo. zawsze wstaje o 7 XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:18 am
renge_karen Gaabs ja wstalam godzine temu (jezuu, jak na mnie to poooźno, ze hej! biggrin ) EDIT: czesc pirolam! *tez podaje lapke* A ja wstalam o 8:30 tzn pies mnie moj obudzil bo na dwor chcial a nigdy nie spie tak dlugo. zawsze wstaje o 7 XPwstać o 7 ??? ja zawsze sie budze okolo 11 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:18 am
Pirolam renge_karen Quote: tak od dzisiaj rano tu jestem To milo mi ^^ *podaje lapke**podaje lapke* ^^ spora masz wish liste biggrin
i bardzo zrorznicowana 'o'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:19 am
renge_karen Gaabs ja wstalam godzine temu (jezuu, jak na mnie to poooźno, ze hej! biggrin ) EDIT: czesc pirolam! *tez podaje lapke* A ja wstalam o 8:30 tzn pies mnie moj obudzil bo na dwor chcial a nigdy nie spie tak dlugo. zawsze wstaje o 7 XPpies... tez chce psa! ostatnio z majk prowadzimy dyskusje na temat psa... i moze w koncu kupimy jakieos, whee whee ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:21 am
Pirolam renge_karen Gaabs ja wstalam godzine temu (jezuu, jak na mnie to poooźno, ze hej! biggrin ) EDIT: czesc pirolam! *tez podaje lapke* A ja wstalam o 8:30 tzn pies mnie moj obudzil bo na dwor chcial a nigdy nie spie tak dlugo. zawsze wstaje o 7 XPwstać o 7 ??? ja zawsze sie budze okolo 11 biggrin lol nigdy tak dlugo nie spalam XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:22 am
Pirolam renge_karen Quote: tak od dzisiaj rano tu jestem To milo mi ^^ *podaje lapke**podaje lapke* ^^ a ze mna sie nie przywitasz?! *lapie go za reke i potrzasa* Gabi jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:23 am
Gaabs Pirolam renge_karen Quote: tak od dzisiaj rano tu jestem To milo mi ^^ *podaje lapke**podaje lapke* ^^ a ze mna sie nie przywitasz?! *lapie go za reke i potrzasa* Gabi jestem... przepraszam czesc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:26 am
Gaabs renge_karen Gaabs ja wstalam godzine temu (jezuu, jak na mnie to poooźno, ze hej! biggrin ) EDIT: czesc pirolam! *tez podaje lapke* A ja wstalam o 8:30 tzn pies mnie moj obudzil bo na dwor chcial a nigdy nie spie tak dlugo. zawsze wstaje o 7 XPpies... tez chce psa! ostatnio z majk prowadzimy dyskusje na temat psa... i moze w koncu kupimy jakieos, whee whee ^^ ja mam swojego psa serdecznie dosc tylko slysze (zreszta to jest pies mojego oujca a przy nim robie ja wszystko ><) wyjdz z nim na dwor daj mu pic ect
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:27 am
renge_karen Pirolam renge_karen Gaabs ja wstalam godzine temu (jezuu, jak na mnie to poooźno, ze hej! biggrin ) EDIT: czesc pirolam! *tez podaje lapke* A ja wstalam o 8:30 tzn pies mnie moj obudzil bo na dwor chcial a nigdy nie spie tak dlugo. zawsze wstaje o 7 XPwstać o 7 ??? ja zawsze sie budze okolo 11 biggrin lol nigdy tak dlugo nie spalam XPoboze.... no, ja tez xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:27 am
renge_karen Pirolam renge_karen Quote: tak od dzisiaj rano tu jestem To milo mi ^^ *podaje lapke**podaje lapke* ^^ spora masz wish liste biggrin
i bardzo zrorznicowana 'o'wiem za duzo mi sie podoba rzeczy na gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:30 am
renge_karen Gaabs renge_karen Gaabs ja wstalam godzine temu (jezuu, jak na mnie to poooźno, ze hej! biggrin ) EDIT: czesc pirolam! *tez podaje lapke* A ja wstalam o 8:30 tzn pies mnie moj obudzil bo na dwor chcial a nigdy nie spie tak dlugo. zawsze wstaje o 7 XPpies... tez chce psa! ostatnio z majk prowadzimy dyskusje na temat psa... i moze w koncu kupimy jakieos, whee whee ^^ ja mam swojego psa serdecznie dosc tylko slysze (zreszta to jest pies mojego oujca a przy nim robie ja wszystko ><) wyjdz z nim na dwor daj mu pic ecta ja i tak chce psaa ! *_* majk powiedziala, ze chetnie z nim pochodzi na spacery bo nie ma co robic i tak, wiec problem z 'odpowiedzialnoscia' rozwiazny... a jaka rasa? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:31 am
Pirolam Gaabs Pirolam renge_karen Quote: tak od dzisiaj rano tu jestem To milo mi ^^ *podaje lapke**podaje lapke* ^^ a ze mna sie nie przywitasz?! *lapie go za reke i potrzasa* Gabi jestem... przepraszam czesc sweatdrop facet soe obija
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:33 am
renge_karen Pirolam Gaabs Pirolam renge_karen Quote: tak od dzisiaj rano tu jestem To milo mi ^^ *podaje lapke**podaje lapke* ^^ a ze mna sie nie przywitasz?! *lapie go za reke i potrzasa* Gabi jestem... przepraszam czesc sweatdrop facet soe obijaniewychowany poprostu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|