|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:36 pm
Aidanna Terrorystka Frania wynajdzcie dla mnie magiczny sposob jak zarobic 200k nooooo jak sie zmienia ten theme caly domokun i skad sie je bierze xp w Informacje i bla bla Twist napisała topik, moze tam dostaniesz odpowiedź.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:37 pm
Lina-san Zebys wiedziala ze straszne, dla kogosc kto wiaze z tym swoja przyszlosc. no a co ja powiedziałam? że straszne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:38 pm
takie buty! na operze nie dziala x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:41 pm
Aidanna takie buty! na operze nie dziala x3 posiadanie Opery i Mozilli jest fffajne cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:46 pm
Terrorystka Frania Lina-san Zebys wiedziala ze straszne, dla kogosc kto wiaze z tym swoja przyszlosc. no a co ja powiedziałam? że strasznezabrzmialo sarkastycznie ; ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:46 pm
Terrorystka Frania Aidanna takie buty! na operze nie dziala x3 posiadanie Opery i Mozilli jest fffajne cool x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:47 pm
Lina-san Terrorystka Frania Lina-san Zebys wiedziala ze straszne, dla kogosc kto wiaze z tym swoja przyszlosc. no a co ja powiedziałam? że strasznezabrzmialo sarkastycznie ; ] bo tak miało brzmieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:48 pm
Terrorystka Frania Lina-san Terrorystka Frania Lina-san Zebys wiedziala ze straszne, dla kogosc kto wiaze z tym swoja przyszlosc. no a co ja powiedziałam? że strasznezabrzmialo sarkastycznie ; ] bo tak miało brzmieć  domyslam sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:54 pm
dobra... teraz juz napewno ide... dobranoc x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:56 pm
Aidanna dobra... teraz juz napewno ide... dobranoc x3 pamietaj.... nie znasz dnia ani godziny mwihihihi twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 2:07 pm
bajjjj *zabiera kilka długopisów* przekaska >] *znika w czelusciach swego lochu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 2:09 pm
dobry wieczor >.> *wcina karkowke z grila*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 2:14 pm
Anzelmo dobry wieczor >.> *wcina karkowke z grila* dobry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 2:16 pm
Lina-san Anzelmo dobry wieczor >.> *wcina karkowke z grila* dobry jak tam leci? =^_^= (moze chcesz karkowke albo kielbaske z grila?) *popija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 2:20 pm
Anzelmo Lina-san Anzelmo dobry wieczor >.> *wcina karkowke z grila* dobry jak tam leci? =^_^= (moze chcesz karkowke albo kielbaske z grila?) *popija herbatke* Nie dziekuje ^_^ Mieso jem na surowo lub wcale *wdrapuje sie na szafe i macha ogonem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|