|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:38 am
Rin_Youkai ooo x_X juz 19.32 x_X'''' ja tez ide kusza cos zjesc! przynies cos i dla mnie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:41 am
hej Franka, znalazlam imbir w sklepie.... a potem sie okazalo, ze w domu mam caly sloik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:41 am
Omega Sun Rin_Youkai ooo x_X juz 19.32 x_X'''' ja tez ide kusza cos zjesc! przynies cos i dla mnie 4laugh *podsówa pudło długopisów do skręcania* ja sie z tobą podziele 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:42 am
Omega Sun hej Franka, znalazlam imbir w sklepie.... a potem sie okazalo, ze w domu mam caly sloik xd a kupilas slodkie jablka? pamietaj ze musisz malo imbiru dodawac bo pozniej bedzie za ostre ;P
czuje ze dzisiaj te oysznosci upichcisz XD juz Bizzy próbowała tych pysznosci sama w domu i twierdzi, że są pycha biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:44 am
Terrorystka Frania Omega Sun Rin_Youkai ooo x_X juz 19.32 x_X'''' ja tez ide kusza cos zjesc! przynies cos i dla mnie 4laugh *podsówa pudło długopisów do skręcania* ja sie z tobą podziele 3nodding co to to nie, ja sie buntuje przeciwko tej niewolniczej pracy. Juz przyplacilam za to scieta glowa wiec teraz jestem gaiowym duchem i nic nie musze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:45 am
Rin_Youkai Witaj Rynn whee Ooo jakiego masz slicznego sigusia 4laugh :] Dzięki. Moja Missy kupiła xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Terrorystka Frania Omega Sun Rin_Youkai ooo x_X juz 19.32 x_X'''' ja tez ide kusza cos zjesc! przynies cos i dla mnie 4laugh *podsówa pudło długopisów do skręcania* ja sie z tobą podziele 3nodding co to to nie, ja sie buntuje przeciwko tej niewolniczej pracy. Juz przyplacilam za to scieta glowa wiec teraz jestem gaiowym duchem i nic nie musze xd jakiej pracy? eek *chrupie długopisy* *zamacza w popiole i zjada* ty duchem? to ja bede gaiowa zmorą domokun burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania a kupilas slodkie jablka? pamietaj ze musisz malo imbiru dodawac bo pozniej bedzie za ostre ;P wlasnie moje jablka zostaly podstepnie przerobione na szarlotke wiec nie tym razem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:47 am
Terrorystka Frania jakiej pracy? eek *chrupie długopisy* *zamacza w popiole i zjada* ty duchem? to ja bede gaiowa zmorą domokun burning_eyes ok, bedziemy straszyc po nocach ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:49 am
Omega Sun Terrorystka Frania jakiej pracy? eek *chrupie długopisy* *zamacza w popiole i zjada* ty duchem? to ja bede gaiowa zmorą domokun burning_eyes ok, bedziemy straszyc po nocach ninja oh! to doprawdy bedzie wyborna zabawa! 4laugh twisted mwihihihi burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:50 am
Omega Sun Terrorystka Frania a kupilas slodkie jablka? pamietaj ze musisz malo imbiru dodawac bo pozniej bedzie za ostre ;P wlasnie moje jablka zostaly podstepnie przerobione na szarlotke wiec nie tym razem ojć... ale szarlotka też dobra blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:56 am
Sorry, zostało mi tylko 270.
xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:58 am
Rynn the Vampire Sorry, zostało mi tylko 270.
xD ja mam 480 ... i brakuje mi 20 sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|