|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:30 am
Gaabs a moj Ci sie podoba? ^^ xd >Trudne pytanie< ... >moze jakieś zdięcie wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:30 am
BeeWolf A nie, >pac na trawe< Mowiłem to niechcacy >uchyla sie przed nadlatujaca od spodu stopa< To niechcacy >Wstaje i chce uciekać< >Slizga sie na trwawie< Uahahahah * smieje sie z niego po czym sama sie wyglebia * ha-ha-ha =='''' * stara sie doczolgac szybko w jego strone * I tak pokaze Ci kto tu jest krolem zapasow! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:31 am
BeeWolf Gaabs a to akurat sobie poswiecisz lampa blyskowa stare , w ta sekunde znajedziesz wszystko czego po ciemku szuklaes stare stare Akorat co aż mnie zadziwiło, świeci bardzo dobrze i jasno. jestem sam w szkoku. heh, to znam nastepna funkcje mojego aparatu ^^ aparat ( eek ), zegarek no i teraz latarka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:32 am
Rin_Youkai Uahahahah * smieje sie z niego po czym sama sie wyglebia * ha-ha-ha =='''' * stara sie doczolgac szybko w jego strone * I tak pokaze Ci kto tu jest krolem zapasow! XD >Smieje sie teraz z niej< >czołga sie przed siebie< >Slizg slizg< >Szybko stara sie wstac< nie wygrasz zemna buhahaha.... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:34 am
BeeWolf Rin_Youkai Uahahahah * smieje sie z niego po czym sama sie wyglebia * ha-ha-ha =='''' * stara sie doczolgac szybko w jego strone * I tak pokaze Ci kto tu jest krolem zapasow! XD >Smieje sie teraz z niej< >czołga sie przed siebie< >Slizg slizg< >Szybko stara sie wstac< nie wygrasz zemna buhahaha.... rofl ohohoh zebys sie nie przeliczyl mistrzuniu blaugh * bierze jakis kamien i rzuca w niego * * wstaje i ucieka w przeciwna strone domu tak by zaskoczyc go frontowo *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:34 am
BeeWolf Gaabs a moj Ci sie podoba? ^^ xd >Trudne pytanie< ... >moze jakieś zdięcie wink mrgreen zdjec samego Bonifacego (tak, ja mam chorobę nazywania imionami wszystkiego)..... razz chyba nie mam *sprawdza na kompie xd *. nie, są tylko tylki kolezanek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:37 am
Rin_Youkai ohohoh zebys sie nie przeliczyl mistrzuniu blaugh * bierze jakis kamien i rzuca w niego * * wstaje i ucieka w przeciwna strone domu tak by zaskoczyc go frontowo * >dostaje centralnie miedzy oczy kamieniem< >pada oszołomiony na trawe< >Ledwo sie podnosi< >Krew sie leje na około niego< zarabie ja mysli sobie... >chowa sie w krzaki z kawałkiem patyka< Gaabs BeeWolf >Trudne pytanie< ... >moze jakieś zdięcie wink mrgreen zdjec samego Bonifacego (tak, ja mam chorobę nazywania imionami wszystkiego)..... razz chyba nie mam *sprawdza na kompie xd *. nie, są tylko tylki kolezanek xd E to lipa po co mi kolerzanek jak chce twoj. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:40 am
BeeWolf Rin_Youkai ohohoh zebys sie nie przeliczyl mistrzuniu blaugh * bierze jakis kamien i rzuca w niego * * wstaje i ucieka w przeciwna strone domu tak by zaskoczyc go frontowo * >dostaje centralnie miedzy oczy kamieniem< >Krew sie leje na około niego< zarabie ja mysli sobie... >chowa sie w krzaki z kawałkiem patyka< jestem genialna, jestem genialna! * podspiewuje sobie* * przybiega do miejsca gdzie powinien byc Bee* zaraz...gdzie oOOoooUAaaaaaaa *wywraca sie o wystajacy patyk z krzakow* O ku***!!! * krzyczy lecac* *BUM!!! i dziura w ziemi* =='''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:46 am
Rin_Youkai estem genialna, jestem genialna! * podspiewuje sobie* * przybiega do miejsca gdzie powinien byc Bee* zaraz...gdzie oOOoooUAaaaaaaa *wywraca sie o wystajacy patyk z krzakow* O ku***!!! * krzyczy lecac* *BUM!!! i dziura w ziemi* ==''''''' >Skacze nia nia< >Laduje w okolicach jej podbrzusza< >wgryza sie w miekkie miesko< agry...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:49 am
BeeWolf Rin_Youkai estem genialna, jestem genialna! * podspiewuje sobie* * przybiega do miejsca gdzie powinien byc Bee* zaraz...gdzie oOOoooUAaaaaaaa *wywraca sie o wystajacy patyk z krzakow* O ku***!!! * krzyczy lecac* *BUM!!! i dziura w ziemi* ==''''''' >Skacze nia nia< >Laduje w okolicach jej podbrzusza< >wgryza sie w miekkie miesko< agry... AAAAAAAAAA! * wrzeszczy przerazona i wystraszona * cos mnie gryzie!! * otrzasa sie po upadku * to ty...== * gryzie go w ramie i szarpie* masz za swoje! *wyslizguje sie spod niego i ucieka za drzewo* MNIE NIKT NIE POKONA!!! * drze sie zza drzewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:51 am
Rin_Youkai AAAAAAAAAA! * wrzeszczy przerazona i wystraszona * cos mnie gryzie!! * otrzasa sie po upadku * to ty...== * gryzie go w ramie i szarpie* masz za swoje! *wyslizguje sie spod niego i ucieka za drzewo* MNIE NIKT NIE POKONA!!! * drze sie zza drzewa* >Zdziwiony tym co sie stało< >Oglada swoja reke< >Patrzy na Rin jak walneła w drzewo< >Łapie za deske z zardzewiałymi gwoźdzmi< AAAAAAAAaaa kusza >Patrzy na dłoń< >Gwoździk utkwił w rece< >biegnie z deska przybita do siebie< Live - [The Distance to Here #08] Face and Ghost (The Children's Song)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:57 am
BeeWolf >Zdziwiony tym co sie stało< >Oglada swoja reke< >Patrzy na Rin jak walneła w drzewo< >Łapie za deske z zardzewiałymi gwoźdzmi< AAAAAAAAaaa kusza >Patrzy na dłoń< >Gwoździk utkwił w rece< >biegnie z deska przybita do siebie< Live - [The Distance to Here #08] Face and Ghost (The Children's Song) Eeeeee * chodzi jak upita* * podtancowuje do niego i sie uspokaja * ojej eek gwozdzik Ci utknal... * szybko wyciaga go z jego reki i wyciera swoja bluzka krew z jego dloni* Zyjesz... * pyta przerazona* Tom Jones - Sex Bomb xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:00 am
BeeWolf >Zdziwiony tym co sie stało< >Oglada swoja reke< >Patrzy na Rin jak walneła w drzewo< >Łapie za deske z zardzewiałymi gwoźdzmi< AAAAAAAAaaa kusza >Patrzy na dłoń< >Gwoździk utkwił w rece< >biegnie z deska przybita do siebie< Live - [The Distance to Here #08] Face and Ghost (The Children's Song) *widzac lejaca sie krew sprawdza czy juz jest duchem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:02 am
Rin_Youkai Eeeeee * chodzi jak upita* * podtancowuje do niego i sie uspokaja * ojej eek gwozdzik Ci utknal... * szybko wyciaga go z jego reki i wyciera swoja bluzka krew z jego dloni* Zyjesz... * pyta przerazona* Tom Jones - Sex Bomb xD >Łapie ja za kostke< >A zyje muhahahaha < >Puszcza ja bo była taka troskliwa< >1.2.3 start< >Rzuca sie na nia< Lacuna Coil - [Comalies #05] Self Deception
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 10:02 am
Omega Sun BeeWolf >Zdziwiony tym co sie stało< >Oglada swoja reke< >Patrzy na Rin jak walneła w drzewo< >Łapie za deske z zardzewiałymi gwoźdzmi< AAAAAAAAaaa kusza >Patrzy na dłoń< >Gwoździk utkwił w rece< >biegnie z deska przybita do siebie< Live - [The Distance to Here #08] Face and Ghost (The Children's Song) *widzac lejaca sie krew sprawdza czy juz jest duchem* rofl rofl xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|