|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:56 am
Rin_Youkai Brat ciagle z dziewczyna.... ojciec ciagle na motorze... no z mama to sie nie bede zapasowac ( co za slowo?! ) XD Psy sa niezle, ale za bardzo lubia mnie gryzc i szybko uciekam od nich emo *bach go z lokcia* whee Zapasować? Tak wyraziste bardzo. tak psy graja nieczysto ale to nie ich wina, to raczej dlatego, ze ty ich nie gryziesz. >łapie ja w pasie podnosi do gory i niesie na trawke<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:57 am
BeeWolf Gaabs a... dziekowac. ^^ paluszkowi odrazu lepiej smile tak, myty! jakies 15 minut temu nawet! nie czujesz woni jablkowego mydla? xd >Snif snif< nie, ale czuje twoje majtki >Szybkim ruchem zdejmuje z niej majtki i ucieka< >Patrzy sie na nie...< A co to ? >gacie ale Bridget< No wiesz co. mrgreen redface wszystkie inne byly w praniu redface EDIT: (a w ogole, to mowa o takich babciowatych? xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai * wyjmuje paczke ciastek * moze cos na przekaske ? * wyjmuje szybko drugie z seri dla duchow * whee whee *zjada ciasteczko a okruchy z pudelka wsypuje Bee za kolnierz* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf Bo ty sie niechcesz bawic. >pokazuje jezyk gdzies tam< nieprawda sad heart 4laugh prawda :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:59 am
Gaabs redface wszystkie inne byly w praniu redface EDIT: (a w ogole, to mowa o takich babciowatych? xd ) Tak własnie o takich... >Lituje sie nad nia< >Otwiera swoja szafe z kolekcja damskich majtek< Wybieraj sobie coś... potem i tak ci je zawine... oczywiscie niewyprane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai * wyjmuje paczke ciastek * moze cos na przekaske ? * wyjmuje szybko drugie z seri dla duchow * whee whee moge jedno ciasteczko? >odgłos burczącego Stefana<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Rin_Youkai Brat ciagle z dziewczyna.... ojciec ciagle na motorze... no z mama to sie nie bede zapasowac ( co za slowo?! ) XD Psy sa niezle, ale za bardzo lubia mnie gryzc i szybko uciekam od nich emo *bach go z lokcia* whee Zapasować? Tak wyraziste bardzo. tak psy graja nieczysto ale to nie ich wina, to raczej dlatego, ze ty ich nie gryziesz. >łapie ja w pasie podnosi do gory i niesie na trawke< raz ugryzlam == ( bo mnie juz tak wnerwila, ze nie wytrzymalam! ) i o malo sie ta sierscia nie zabilam XD * wali go piesciami w plecy * Ja sie tutaj nie dam pokonac !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:00 am
BeeWolf Enter_Sandgirl Kupilam sobie kubeczek, kto sie napije herbatki, kawki.. albo czegos innego? razz mrgreen czego innego ? heart Heheheh czego tylko sobie zyczysz wink razz razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:01 am
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Bo ty sie niechcesz bawic. >pokazuje jezyk gdzies tam< nieprawda sad heart 4laugh prawda :* nieprawda :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Rin_Youkai * wyjmuje paczke ciastek * moze cos na przekaske ? * wyjmuje szybko drugie z seri dla duchow * whee whee *zjada ciasteczko a okruchy z pudelka wsypuje Bee za kolnierz* ninja dalej Omi! whee oj bedzie go swedziec... ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Rin_Youkai * wyjmuje paczke ciastek * moze cos na przekaske ? * wyjmuje szybko drugie z seri dla duchow * whee whee *zjada ciasteczko a okruchy z pudelka wsypuje Bee za kolnierz* ninja >Robi głupia mine jak by sie przejoł okruszkami< O ja pierdykam, ale bajer. Mam w telefonie latarke, kusza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:03 am
Gaabs Rin_Youkai * wyjmuje paczke ciastek * moze cos na przekaske ? * wyjmuje szybko drugie z seri dla duchow * whee whee moge jedno ciasteczko? >odgłos burczącego Stefana< a prosze bardzo 3nodding * wyjmuje 3 pudelko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:04 am
BeeWolf O ja pierdykam, ale bajer. Mam w telefonie latarke, kusza. to ja ostatnio odkrylam, ze mam tlumacza kilku jezykow x_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:04 am
BeeWolf Gaabs redface wszystkie inne byly w praniu redface EDIT: (a w ogole, to mowa o takich babciowatych? xd ) Tak własnie o takich... >Lituje sie nad nia< >Otwiera swoja szafe z kolekcja damskich majtek< Wybieraj sobie coś... potem i tak ci je zawine... oczywiscie niewyprane... a nie dziekuje, jednak znalazlam jakies swoje normalne *zaklada czarne stringi xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 9:05 am
BeeWolf O ja pierdykam, ale bajer. Mam w telefonie latarke, kusza. hmm telefon powinien dzwonic i wysylac smsy, a inne bajery sa zbedne, bo potem i tak sie z nich nie korzysta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|