|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:18 am
Rin_Youkai rofl xd stary ? jaki tam stary wink starym to sie jest po 70 XD no nie wiem czy bys dal rade * zaczyna go pchac siedzacego na kanapie ramieniem * Pocieszyłas mnie. Ja bym nie dał rady puf. A co taka groźna jesteś ? >czuje sie szturchany<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:19 am
Enter_Sandgirl hehe smile Milo mi poznac smile widze, ze od dawna tu jestes... jak dluga mialas przerwe od gaii ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:20 am
Enter_Sandgirl hehe smile Milo mi poznac smile O ja pierdykam. Ale cie czasu kuźwa mac nie widziałem, to chyba juz rok normalnie kusza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:22 am
BeeWolf Pocieszyłas mnie. Ja bym nie dał rady puf. No chyba ze waga twa przekracza moja 2 razy wink No bo ja to wyczwiczona w tych zapasach od dziecka ;p * probuje go zepchnac z kanapy* to chyba raczej niemozliwe, chyba ze wazysz okolo 25-30 kilo... Ty anorektyku jeden XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:24 am
O! 4laugh * rzut na Omi i bach na ziemie * buuu T___T przelecialam przez ciebie T___T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Enter_Sandgirl hehe smile Milo mi poznac smile O ja pierdykam. Ale cie czasu kuźwa mac nie widziałem, to chyba juz rok normalnie kusza. No jakos tak chyba z rok....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Enter_Sandgirl hehe smile Milo mi poznac smile *wychodzi z od nóżek Rin i podaje łapke* mi też miło wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:25 am
Autark Enter_Sandgirl hehe smile Milo mi poznac smile *wychodzi z od nóżek Rin i podaje łapke* mi też miło wink smile smile smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:26 am
Rin_Youkai BeeWolf Pocieszyłas mnie. Ja bym nie dał rady puf. No chyba ze waga twa przekracza moja 2 razy wink No bo ja to wyczwiczona w tych zapasach od dziecka ;p * probuje go zepchnac z kanapy* to chyba raczej niemozliwe, chyba ze wazysz okolo 25-30 kilo... Ty anorektyku jeden XD Uf no to dobrze wiedzieć. He ja też wink >Robi groźna mine< No nie troszke wiecejniz 30 ... tak mniej wiecej a nawet mprawieże rowno 75... >Wstydzi sie.< >Słyszy głosy< To chyba Duch Łomegi Szun.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:27 am
Rin_Youkai O! 4laugh * rzut na Omi i bach na ziemie * buuu T___T przelecialam przez ciebie T___T widzisz widzisz.. to wszystko przez Beeczke blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:28 am
Enter_Sandgirl BeeWolf Enter_Sandgirl hehe smile Milo mi poznac smile O ja pierdykam. Ale cie czasu kuźwa mac nie widziałem, to chyba juz rok normalnie kusza. No jakos tak chyba z rok.... >wita jak jak stara miłosc< >Mła mła< Co tam u ciebie, co tam u mnie jak ci zycie mija? >Oglada ja sobie od gory do dołu< łuuu... >troszke sie zmieniłaś< hm, inne skarpetki niz rok temu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:29 am
Omega Sun Rin_Youkai O! 4laugh * rzut na Omi i bach na ziemie * buuu T___T przelecialam przez ciebie T___T widzisz widzisz.. to wszystko przez Beeczke blaugh Sama to sobie zrobiłaś, miałaś wybór, wybrałaś źle. Dolce Triade - [Last Exile O.S.T. #06] Brave Willing
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 8:31 am
BeeWolf Sama to sobie zrobiłaś, miałaś wybór, wybrałaś źle. moja wina, ze mi glowe obciales ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|