|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 7:13 am
Rin_Youkai * bierze i pije z dzbanka * dziekuje XD zla? nie, zdaje Ci sie cos x_X >.> moze i masz racje... =^_^= coz... *patrzy jak Rin pije herbatke z dzbanka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 7:16 am
Anzelmo Rin_Youkai * bierze i pije z dzbanka * dziekuje XD zla? nie, zdaje Ci sie cos x_X >.> moze i masz racje... =^_^= coz... *patrzy jak Rin pije herbatke z dzbanka* * widzi jak sie na nia gapi, wiec odwraca sie tylem do niego* co nigdy nie widziales jak ktos pije z dzbanka ? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 7:18 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai i znajac zycie zanim zaczniesz mowic o tym co jesz to juz to bedzie w twym brzuchu tak XD ? No zazwyczaj. witaj w klubie blaugh Nyo, od poniedzialku zaczynam czytanie ninja Ja zacząłem dalej Gnębić Po słowiczej podłodze Lian Hearn, świetna książka. jeśli lubisz klimaty Japońskie, miecze, obyczaje, no ogólnie feudalna Japonie i cię pociąga to, no to polecam. Jest napisana bardzo prosto i przepnie, ale zarazem bardzo obrazowo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 7:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 7:20 am
Rin_Youkai * widzi jak sie na nia gapi, wiec odwraca sie tylem do niego* co nigdy nie widziales jak ktos pije z dzbanka ? XD jak ktos pije wode z dzbanka - tak... herbatke - nie... >=] coz... =^_^= *dopija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 7:21 am
BeeWolf Ja zaczołem dalej Gnębić Po słowiczej podłodze Lian Hearn, swietna ksiazka. jesli lubisz klimaty japonskie, miecze, obyczaje, no ogolnie feudalna japonie i cie pociaga to, no to polecam. nyo to w takim razie cos dla mnie wink ( hmm moze zakupie to od razu z Pierwszym prawem magii ninja ) Instrumental Movie Themes - Requiem for a Dream Theme.mp3Czy u was tez caly dzien pada? Miyu:witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 7:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 7:23 am
Rin_Youkai BeeWolf Ja zaczołem dalej Gnębić Po słowiczej podłodze Lian Hearn, swietna ksiazka. jesli lubisz klimaty japonskie, miecze, obyczaje, no ogolnie feudalna japonie i cie pociaga to, no to polecam. nyo to w takim razie cos dla mnie wink ( hmm moze zakupie to od razu z Pierwszym prawem magii ninja ) Instrumental Movie Themes - Requiem for a Dream Theme.mp3Czy u was tez caly dzien pada? Miyu:witaj 3nodding Pada xD (Vanessa Mae) Castlevania X - Symphony Of The Night - Dance ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 7:24 am
Rin_Youkai BeeWolf Ja zaczołem dalej Gnębić Po słowiczej podłodze Lian Hearn, swietna ksiazka. jesli lubisz klimaty japonskie, miecze, obyczaje, no ogolnie feudalna japonie i cie pociaga to, no to polecam. nyo to cos dla mnie w takim razie wink ( hmm moze zakupie to od razu z Pierwszym prawem magii ninja ) Instrumental Movie Themes - Requiem for a Dream ThemeCzy u was tez caly dzien pada? Miyu_av_Isfolket Witam. Zakup, zakup. Nie jest taka droga, a naprawdę wciągająca. No niestety pada, pada no i pada. Ale to wczoraj dziś pokropiło tylko z rana a teraz jest ... no nie ma słońca ale całkiem miło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 7:25 am
Miyu_av_Isfolket Pada xD (Vanessa Mae) Castlevania X - Symphony Of The Night - Dance ninja moja krew! xd * tylko nie licz, ze Ci to bede grac *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 7:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 7:27 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Pada xD (Vanessa Mae) Castlevania X - Symphony Of The Night - Dance ninja moja krew! xd * tylko nie licz, ze Ci to bede grac * Szkoda emo Ale i tak jest sliczne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 7:27 am
Miyu_av_Isfolket Pada xD (Vanessa Mae) Castlevania X - Symphony Of The Night - Dance ninja Vanessa Mae - [The Violin Player #02] Contradanza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 7:28 am
BeeWolf Zakup, zakup. Nie jest taka droga, a naprawdę wciągająca. No niestety pada, pada no i pada. Ale to wczoraj dziś pokropiło tylko z rana a teraz jest ... no nie ma słońca ale całkiem miło. Musze sie zaopatrzyc w jakies ksiazki, bo jesli mam spedzic w WOLNYM trybie zycia (dla mnie to katorga) 4 miechy to chce je wykorzystac na cos pozytecznego. Ja zaczynam w koncu widziec zielona trawe na podworku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|