|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:35 pm
*wchodzi przez sciane jak na ducha przystalo..... psuje mu tv* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:43 pm
No gdzie jest ta Rin? Miałyśmy dziś iść bić, gwałcić i mordować...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:59 pm
EvilYuki No gdzie jest ta Rin? Miałyśmy dziś iść bić, gwałcić i mordować... chcicała podwyżki - dostała i zwiała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 2:08 pm
Omega Sun *wchodzi przez sciane jak na ducha przystalo..... psuje mu tv* ninja Gapi sie przez nia na TV i popija ryżówke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 2:30 pm
wookie wookie in the kitchen.... machoman is on the mision
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 12:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:37 am
*z lochu* *roaaaaziiewwwws* *mlask mlaks* dzień dobry...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:43 am
Terrorystka Frania *z lochu* *roaaaaziiewwwws* *mlask mlaks* dzień dobry... Tararam...tubidu * mruczy z gory sluchajac programu muzycznego *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:51 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania *z lochu* *roaaaaziiewwwws* *mlask mlaks* dzień dobry... Tararam...tubidu * mruczy z gory sluchajac programu muzycznego * musze się wyszykować i iść do frzyjera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:52 am
Terrorystka Frania musze się wyszykować i iść do frzyjera Ooo fryzjer... ja tez go powinnam odwiedzic. ale sie chlodno zrobilo... teraz to mi nawet zimno jak sie budze rano XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:54 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania musze się wyszykować i iść do frzyjera Ooo fryzjer... ja tez go powinnam odwiedzic. ale sie chlodno zrobilo... teraz to mi nawet zimno jak sie budze rano XD ojj mnie też ziąb. dlatego teraz musze przekopać szafe i znaleźc cos odpowiedmiociepłego na ową pogodę, bo jam zmarźluchem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 1:58 am
Terrorystka Frania ojj mnie też ziąb. dlatego teraz musze przekopać szafe i znaleźc cos odpowiedmiociepłego na ową pogodę, bo jam zmarźluchem ja wczoraj wyszlam na miasto z przyzwyczajenia w krotkich spodenkach , dopiero na miescie kolezanki mnie uswiadomily, ze sie cos wyletnilam... ( wszyscy dookola byli w dlugich )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 2:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 2:00 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania ojj mnie też ziąb. dlatego teraz musze przekopać szafe i znaleźc cos odpowiedmiociepłego na ową pogodę, bo jam zmarźluchem ja wczoraj wyszlam na miasto z przyzwyczajenia w krotkich spodenkach , dopiero na miescie kolezanki mnie uswiadomily, ze sie cos wyletnilam... ( wszyscy dookola byli w dlugich ) zabawny widok: dziewczyna, elegancko, ciepło urbrana a obok niej chłopak: krótkie spodenki, białe skaroety addidasy i wielka, za dużo czerwono-szara kurtka przeciwdeszczowa rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|