|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:07 pm
Kiray Terrorystka Frania Kiray..... co z ciebie za admirał skoro ciagle zmieniasz to co zaplanowałeś?! neutral jestem wręcz zawiedziona twoją postawą... sad straszne... w rzeczy samej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:07 pm
Kiray tak trzymac Rin... jak sie spiszesz dostaniesz podwyzke... wlasny tuzin kitajcow do zabawy a ja musze sie zbierac... trzeba przypilnowac dostaw kolejnych kontenerow pracownikow wink narazie Oj tak! mrr whee * obkreca go swoim biczem* lubie podwyzki cool Papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:08 pm
BeeWolf No i co ja mam z tym zrobić ? Popielniczke ? *zabiera mu papierosa* nie obchodzi mnie to mam tu tego więcej *wypala do końca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:11 pm
Rin_Youkai BeeWolf Psyt, czytałaś coś ... ze tak układasz ten warkocz ? >Jest strasznie dumny z małej sadystki< Ba! Ja musialam je rysowac wink ( nigdzie cholera w ksiegarniach tego nie ma... i znowu do Empiku w Szczecinie musze jechac _ _' ) * pokazuje mu jak ladnie wyczyscila bicz * A no to fajnie. A po co jechać ? >No to niefajnie, ale możesz sobie w Empiku sobbie zamówić albo w wydawnictwie Amber<
no slicznie, wyczyszczony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:11 pm
Ja musze leciec, trzymajcie sie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:14 pm
Rin_Youkai Ja musze leciec, trzymajcie sie 3nodding bajj
*zamiata ogonem w swoim lochu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania BeeWolf No i co ja mam z tym zrobić ? Popielniczke ? *zabiera mu papierosa* nie obchodzi mnie to mam tu tego więcej *wypala do końca*>patrzy sie na kostki< eee O_o mojego papierosa... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Ja musze leciec, trzymajcie sie 3nodding Bay Bay.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:15 pm
BeeWolf Terrorystka Frania BeeWolf No i co ja mam z tym zrobić ? Popielniczke ? *zabiera mu papierosa* nie obchodzi mnie to mam tu tego więcej *wypala do końca*>patrzy sie na kostki< eee O_o mojego papierosa... crying *podaje mu worek ze smieciami* lepiej to wynieś zanim bardziej sie rozłożą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:17 pm
Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania BeeWolf No i co ja mam z tym zrobić ? Popielniczke ? *zabiera mu papierosa* nie obchodzi mnie to mam tu tego więcej *wypala do końca*>patrzy sie na kostki< eee O_o mojego papierosa... crying *podaje mu worek ze smieciami* lepiej to wynieś zanim bardziej sie rozłożą>patrzy sie na nia< HAHAHAahaha.... ...>odwraca sie i idzie sobie do swojego ogrodu<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:19 pm
BeeWolf Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania BeeWolf No i co ja mam z tym zrobić ? Popielniczke ? *zabiera mu papierosa* nie obchodzi mnie to mam tu tego więcej *wypala do końca*>patrzy sie na kostki< eee O_o mojego papierosa... crying *podaje mu worek ze smieciami* lepiej to wynieś zanim bardziej sie rozłożą>patrzy sie na nia< HAHAHAahaha.... ...>odwraca sie i idzie sobie do swojego ogrodu< *przykleja do jego kostki worek*
no i po śmieciach *zamawia czarną satynowa posciel, czarną lampe i czarne fotele*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:22 pm
Terrorystka Frania *przykleja do jego kostki worek*
no i po śmieciach *zamawia czarną satynowa posciel, czarną lampe i czarne fotele* >Dzwoni siedzac na fotelu do swojego zwalistego pomocnika o długich blad włosach< "Zanies tej od worka karton długopisów niech sobie je poskłąda przez noc<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:22 pm
*ziews* *przeciaga sie* hm confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:23 pm
BeeWolf Terrorystka Frania *przykleja do jego kostki worek*
no i po śmieciach *zamawia czarną satynowa posciel, czarną lampe i czarne fotele* >Dzwoni siedzac na fotelu do swojego zwalistego pomocnika o długich blad włosach< "Zanies tej od worka karton długopisów niech sobie je poskłąda przez noc< *podsłuchuje* łuhuhuhu! jedzonko! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|