|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:43 pm
Rin_Youkai Aidanna a dlaczego Rin jest uprzywilejowana? domokun tez chce...... emo *podchodzi do Rin i patrzy na nia wielkimi smutnymu okami* a ja nie wiem XD Bee twierdzi, ze mam ducha sadysty * glaszcze kroliczka* twisted 4laugh >czeka aż odgryzie krolikowi glowe<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:44 pm
Kiray Terrorystka Frania Kiray Terrorystka Frania *leniwy wpełz* *pada na kanape*
duh. *lapie ja na lasso* *podbiega i zakuwa w kajdany* *sprawdza dlonie* ta sie nadaje do skladania dlugopisow zostaw moje szpony w spokoju bo mój ogon cie dosiegnie domokun juz ja wiem co wy tutaj robicie nikczemni! evil targ niewolnicami do zaspokajania swych rządz używaniem sobie z długopisami! burning_eyes milcz kobieto... masz szpony... wykorzystamy cie do zdobywania pokarmu dla innych... bedziesz kopala w poszukiwaniu korzonkow... Aid ty nawet nei proboj sie buntowac... bo skonczysz jak Omi albo Juki... dzisiaj jestem laskawy dam ci wybor... mozesz wyluskac kukurydze z kolb... mamy tego caly wagon *demoniczny śmiech* mwahahahaha
chciałbys kochasiu cool w twoich oczach widze tzw. ból istnienia.... dlaczegóz tak okropnie się wyżywasz na kobietach? ŁADNIE TO TAK! *zabiera z kata parasolke i okłada Kiraya* jestes nieczułym! *bach* wrednym! *bach* draniem *bach* sam sobie tyraj! *bach* POTWORZE! *rzuca w niego kukurydzą i z długopisami* *pokazuje wódke* jak bedziesz grzeczna to dostaniesz *połyka butelke by nie odebrał jej wódki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:45 pm
Kiray Twist tak cos czulem ze z toba beda klopoty... chyba dostaniesz unas jakas fuche... ninja ale o so chozi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Wrociłem. >... oblizuje sie lubieznie< a będziesz grzeczny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark jak macie nas głodzić to ja tak sie nie bawie *kopie łapkami dołek i sie w nim chowa* pa ludziki *przypina koniec jego lancucha do wielkiej kolumny* i tak nam nie uciekniesz Bee zglosili sie nowi ochotnicy do pracy na rzecz naszej firmy a i mozna by dac jakas robote Twisted...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:46 pm
Rin_Youkai Aidanna a dlaczego Rin jest uprzywilejowana? domokun tez chce...... emo *podchodzi do Rin i patrzy na nia wielkimi smutnymu okami* a ja nie wiem XD Bee twierdzi, ze mam ducha sadysty * glaszcze kroliczka* twisted 4laugh byle nie slimaczki! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:47 pm
BeeWolf Wrociłem. >... oblizuje sie lubieznie< co zes tam wcinal ? * oczekuje arbuza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:48 pm
Kiray Bee zglosili sie nowi ochotnicy do pracy na rzecz naszej firmy a i mozna by dac jakas robote Twisted... Twisted dorze sie czuje, tak mi sie wydaje robiac innym nazłośc. Chyba powinna, siedzieć w z karabinem i pilnować chińczyków. A apropo, kiedy przyjedzie dostawa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:49 pm
Rin_Youkai BeeWolf Wrociłem. >... oblizuje sie lubieznie< co zes tam wcinal ? * oczekuje arbuza* *podaje wielka rzodkiew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Rin_Youkai Aidanna a dlaczego Rin jest uprzywilejowana? domokun tez chce...... emo *podchodzi do Rin i patrzy na nia wielkimi smutnymu okami* a ja nie wiem XD Bee twierdzi, ze mam ducha sadysty * glaszcze kroliczka* twisted 4laugh >czeka aż odgryzie krolikowi glowe< *patrzy na niego zabojczym wzrokiem* ja sama wiem co robic z kroliczkami... * zwierzatko znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania *demoniczny śmiech* mwahahahaha
chciałbys kochasiu cool w twoich oczach widze tzw. ból istnienia.... dlaczegóz tak okropnie się wyżywasz na kobietach? ŁADNIE TO TAK! *zabiera z kata parasolke i okłada Kiraya* jestes nieczułym! *bach* wrednym! *bach* draniem *bach* sam sobie tyraj! *bach* POTWORZE! *rzuca w niego kukurydzą i z długopisami* *pokazuje wódke* jak bedziesz grzeczna to dostaniesz *połyka butelke by nie odebrał jej wódki* yyy... tak *wrzuca ja do ciemnego lochu* za kare bedziesz musiala rozbijac kamienie mlotkiem i dotego nonstop bedziesz sluchala Jedynej Slusznej Rozglosni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:50 pm
Rin_Youkai BeeWolf Wrociłem. >... oblizuje sie lubieznie< co zes tam wcinal ? * oczekuje arbuza* >papryczki nadziewane< Arbuza, dostaniesz jak zaczniesz pracowac porzadnie. a Omi straciłą dla mnie głowe, wiec nie bedzie pogaduszek, no chyba ze Twisted tez zostanie Mord-Sith i bedziecie razem meczyć ludzi. >Podrzuca arbuza i szybkimi ruchami tnie go na 4 czesci< >Daje jej ćwiartke.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:51 pm
Kiray yyy... tak *wrzuca ja do ciemnego lochu* za kare bedziesz musiala rozbijac kamienie mlotkiem i dotego nonstop bedziesz sluchala Jedynej Slusznej Rozglosni rozumiem że mowa to o moim najukochańszym i najsłodszym i najbardziej seksi księdzu na świecie? waruuu! ty wiesz jak mnie uszczesliwic heart domokun
*usadawaia sie wygodnie w lochu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:52 pm
BeeWolf Kiray Bee zglosili sie nowi ochotnicy do pracy na rzecz naszej firmy a i mozna by dac jakas robote Twisted... Twisted dorze sie czuje, tak mi sie wydaje robiac innym nazłośc. Chyba powinna, siedzieć w z karabinem i pilnować chińczyków. A apropo, kiedy przyjedzie dostawa? tez to zauwazylem jeszcze nie z karabinem... poki nie zaufamy jej do konca narazie nie dostanie broni palnej... ale moze ich pilnowac z kosa w reku... juz niedlugo statek wplynal na baltyk... Twist przejrzyj kilka ostatnich stron to sie wszystkiego dowiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:54 pm
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai Aidanna a dlaczego Rin jest uprzywilejowana? domokun tez chce...... emo *podchodzi do Rin i patrzy na nia wielkimi smutnymu okami* a ja nie wiem XD Bee twierdzi, ze mam ducha sadysty * glaszcze kroliczka* twisted 4laugh >czeka aż odgryzie krolikowi glowe< *patrzy na niego zabojczym wzrokiem* ja sama wiem co robic z kroliczkami... * zwierzatko znika* >odsówa sie pod sciane< ... >odwraca sie i wychodzi<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|