|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 7:37 am
Sayokun Lethiel .... nio nie.. glupawki dostalam...... xd xd xd stressed co??? eek co to głupawka??? eek xd xd xd nie pytaj xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 7:37 am
Ntsumi_Aya Sei chan Zaraz będę miał 17k wheee whee masz fafnie.... jak lepiej wyglądam...z opaską czy z uszkami ?? z opaską 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 7:38 am
Lethiel Sayokun Lethiel .... nio nie.. glupawki dostalam...... xd xd xd stressed co??? eek co to głupawka??? eek xd xd xd nie pytaj xd xd xd eek eek eek powieeedz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 7:38 am
Lethiel .... nio nie.. glupawki dostalam...... xd xd xd stressed głupawka fajna rzecz-- ciekawe jakim teraz rulonem z gwiazdkami zarzucisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 7:39 am
Sayokun Ntsumi_Aya Sei chan Zaraz będę miał 17k wheee whee masz fafnie.... jak lepiej wyglądam...z opaską czy z uszkami ?? z opaską 3nodding lol obiecałam Flacowi że mu ją sprzedam :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Lethiel .... nio nie.. glupawki dostalam...... xd xd xd stressed głupawka fajna rzecz-- ciekawe jakim teraz rulonem z gwiazdkami zarzucisz xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Sei chan Zaraz będę miał 17k wheee whee masz fafnie.... jak lepiej wyglądam...z opaską czy z uszkami ?? Z opaską!!! Whee, już mam rodzaje skanerów spisane i najlepszy wybrany jeszcze tylko tata musi się zgodzić na kupienie tego co chcę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 7:40 am
sory ze nie pisalem ale instalowalem flasha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 7:41 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel .... nio nie.. glupawki dostalam...... xd xd xd stressed co??? eek co to głupawka??? eek xd xd xd nie pytaj xd xd xd eek eek eek powieeedz gonk hihihihi..... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 7:42 am
Lethiel Sayokun eek eek eek powieeedz gonk hihihihi..... xd xd xd 'przytula' powiedz powiedz powiedz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Pisarz Lethiel .... nio nie.. glupawki dostalam...... xd xd xd stressed głupawka fajna rzecz-- ciekawe jakim teraz rulonem z gwiazdkami zarzucisz xd xd xd xd xd xd ja lece....nara!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel .... nio nie.. glupawki dostalam...... xd xd xd stressed co??? eek co to głupawka??? eek xd xd xd nie pytaj xd xd xd eek eek eek powieeedz gonk hihihihi..... xd xd xd Sayo poprostu jej odbija stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 21, 2004 7:43 am
Sei chan Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel .... nio nie.. glupawki dostalam...... xd xd xd stressed co??? eek co to głupawka??? eek xd xd xd nie pytaj xd xd xd eek eek eek powieeedz gonk hihihihi..... xd xd xd Sayo poprostu jej odbija stare xd xd xd .... przeprasham..... xd xd xd . zaraz mi przejdzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lethiel Pisarz Lethiel .... nio nie.. glupawki dostalam...... xd xd xd stressed głupawka fajna rzecz-- ciekawe jakim teraz rulonem z gwiazdkami zarzucisz xd xd xd xd xd xd ja lece....nara! papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|