|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 12:32 am
Wiecie ze ten topic to rzeczywiscie grozi kalectwem moralny ale to dobrze (chyba)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 8:33 am
no przecież, kurwa, ostrzegałem. czemu ludzie nigdy nie wierzą jak im się mówi otwarcie takie rzeczy talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 3:27 pm
Durśfal mnie cisie po tym obzarstwie :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 3:58 pm
Delein the Wildest Durśfal mnie cisie po tym obzarstwie :< uwolnij bandzioch od paska, rozepnij guzik, dorwij samca celem pouprawiania turystyki interpersonalnej powinno pomóc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 12:10 pm
Kukus Delein the Wildest Durśfal mnie cisie po tym obzarstwie :< uwolnij bandzioch od paska, rozepnij guzik, dorwij samca celem pouprawiania turystyki interpersonalnej powinno pomóc Przetłumacze na polski, rozepnij spodnie i sie wysraj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 10:39 am
i... pierdolić to wszystko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 6:20 am
BeeWolf Kukus Delein the Wildest Durśfal mnie cisie po tym obzarstwie :< uwolnij bandzioch od paska, rozepnij guzik, dorwij samca celem pouprawiania turystyki interpersonalnej powinno pomóc Przetłumacze na polski, rozepnij spodnie i sie wysraj. Done. Do tego moj samiec nie jest mi potrzebny talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 8:06 am
Delein the Wildest Done. Do tego moj samiec nie jest mi potrzebny talk2hand to spław frajera, zaoszczędzisz na wodzie i jedzeniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 3:46 pm
Kukus Delein the Wildest Done. Do tego moj samiec nie jest mi potrzebny talk2hand to spław frajera, zaoszczędzisz na wodzie i jedzeniu. ty już tak oszczędzasz, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:12 am
green-tigergirl Kukus Delein the Wildest Done. Do tego moj samiec nie jest mi potrzebny talk2hand to spław frajera, zaoszczędzisz na wodzie i jedzeniu. ty już tak oszczędzasz, co? oczywiście, niebawem osiągnę etap umiejętności w yodze wystarczający by samemu sobie zrobić laskę a wtedy wyprowadzam się w himalaje i zostaję pustelnikiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 3:47 pm
Kukus green-tigergirl Kukus Delein the Wildest Done. Do tego moj samiec nie jest mi potrzebny talk2hand to spław frajera, zaoszczędzisz na wodzie i jedzeniu. ty już tak oszczędzasz, co? oczywiście, niebawem osiągnę etap umiejętności w yodze wystarczający by samemu sobie zrobić laskę a wtedy wyprowadzam się w himalaje i zostaję pustelnikiem. zajdz jeszcze w ciaze i zbierzsz kupe szmalcu. Ale sie jutro najebie.Dzisiaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 3:15 am
Delein the Wildest Kukus oczywiście, niebawem osiągnę etap umiejętności w yodze wystarczający by samemu sobie zrobić laskę a wtedy wyprowadzam się w himalaje i zostaję pustelnikiem. zajdz jeszcze w ciaze i zbierzsz kupe szmalcu. Ale sie jutro najebie.Dzisiaj. ja już zarabiam kupę szmalu. a ja się dziś napracuję, kurwa, mam nocny dyżur. będę zbierał tych najebusów z pourywanymi pacami i chujkami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 8:02 am
Kukus ja już zarabiam kupę szmalu. a ja się dziś napracuję, kurwa, mam nocny dyżur. będę zbierał tych najebusów z pourywanymi pacami i chujkami.
ktoś musi to robić stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 3:03 pm
Julka Kukus ja już zarabiam kupę szmalu. a ja się dziś napracuję, kurwa, mam nocny dyżur. będę zbierał tych najebusów z pourywanymi pacami i chujkami. ktoś musi to robić stare to trochę tak jak z puszczalskimi dziewczynami. niektórych one wkurwiają, szczególnie pruderyjne niedodymane już za młodu stare torby. ale wszyscy zapominają, że muszą takie być, bo w innym wypadku z kim by się w liceum trenowało wszystkie te numerki zanim pozna się tę właściwą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 10:57 am
Kukus Julka Kukus ja już zarabiam kupę szmalu. a ja się dziś napracuję, kurwa, mam nocny dyżur. będę zbierał tych najebusów z pourywanymi pacami i chujkami. ktoś musi to robić stare to trochę tak jak z puszczalskimi dziewczynami. niektórych one wkurwiają, szczególnie pruderyjne niedodymane już za młodu stare torby. ale wszyscy zapominają, że muszą takie być, bo w innym wypadku z kim by się w liceum trenowało wszystkie te numerki zanim pozna się tę właściwą. a faceci to sie niby nigdy nie poszczają he?
kobiety tez maja swoje potrzeby scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|