|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 4:15 am
revcat dupa dupa dupa blada.............bleeeeeeeee dupa dupa dupa blada a na dupie gacie balde gacie gacie gacie
jakie macie dzias gacie? cool heart
dupa blada oi! mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 4:20 am
Baliaur revcat dupa dupa dupa blada.............bleeeeeeeee dupa dupa dupa blada a na dupie gacie balde gacie gacie gacie
dupa blada oi! mrgreen pirate ni powiem razz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 4:53 am
Twisted_Exile Baliaur revcat dupa dupa dupa blada.............bleeeeeeeee dupa dupa dupa blada a na dupie gacie balde gacie gacie gacie
dupa blada oi! mrgreen pirate ni powiem razz twisted crying to ja tyz ne powim mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 4:54 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur revcat dupa dupa dupa blada.............bleeeeeeeee dupa dupa dupa blada a na dupie gacie balde gacie gacie gacie
dupa blada oi! mrgreen pirate ni powiem razz twisted crying to ja tyz ne powim mrgreen czego maz dzis sesyjke? ja tez chce ale nikt u mnie juz nie robi sesji crying crying crying crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 5:14 am
wlasnie Mari w co bedzie ta sesyja? tez bym sobie pogral......oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 5:18 am
revcat wlasnie Mari w co bedzie ta sesyja? tez bym sobie pogral......oi! tia zrob sobie interaktywna sesyje xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 5:20 am
si ja
ide grac w obywatela... moze bede poznym wieczorem albo wczesniej jak znow sesja nie wypali gonk crying
u mnie w miescie wiesniaku co sie nie odzywa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 5:21 am
Baliaur si ja
ide grac w obywatela... moze bede poznym wieczorem albo wczesniej jak znow sesja nie wypali gonk crying
u mnie w miescie wiesniaku co sie nie odzywa stare narazie milej zabawy...ja chyba tez znikam u mnie zle sie dzieje sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 5:24 am
Baliaur si ja
u mnie w miescie wiesniaku co sie nie odzywa stare tja...............tja.....................................tjjjjaaaaaaaaaaaa.................................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 5:27 am
revcat Baliaur si ja
u mnie w miescie wiesniaku co sie nie odzywa stare tja...............tja.....................................tjjjjaaaaaaaaaaaa................................. stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 7:05 am
Twisted_Exile revcat Baliaur si ja
u mnie w miescie wiesniaku co sie nie odzywa stare tja...............tja.....................................tjjjjaaaaaaaaaaaa................................. stare xd tja i co znowu tu nikogo nie ma........co takie pustki ostatnio........ehhhh.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 7:42 am
revcat Twisted_Exile revcat Baliaur si ja
u mnie w miescie wiesniaku co sie nie odzywa stare tja...............tja.....................................tjjjjaaaaaaaaaaaa................................. stare xd tja i co znowu tu nikogo nie ma........co takie pustki ostatnio........ehhhh..... jakto nikogo scream twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 2:18 pm
revcat Twisted_Exile revcat Baliaur si ja
u mnie w miescie wiesniaku co sie nie odzywa stare tja...............tja.....................................tjjjjaaaaaaaaaaaa................................. stare xd tja i co znowu tu nikogo nie ma........co takie pustki ostatnio........ehhhh..... a ja to co? crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 2:25 pm
*wbiega na gilda z kuna ktora ma deske przybita do plecow w reku*
nu nu nu...... jakem buc takem wrocil.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|