|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:28 pm
Terrorystka Frania *leniwy wpełz* *pada na kanape*
duh. *lapie ja na lasso* *podbiega i zakuwa w kajdany* *sprawdza dlonie* ta sie nadaje do skladania dlugopisow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:28 pm
Kiray Rin_Youkai Autark ała gonk *patrzy jak podarta koszulka z niego spada* Rn sie ciągle gniewa xd nie, ale dostaje za to od Bee 300k rocznie , wiec mi sie oplaca mrgreen a dotego mozesz sie troche poznecac xd * wymachuje sobie biczem jak jakis straznik kluczami* no, ale twoich tortur Kiray to nic nie przebije XD Uuuuu... * kuli sie na sama mysl o laskotkach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:29 pm
Aidanna *tuli sie di miska i kiwa w kacie* ZLI LUDZIE TO SA! x3 *tuli tuli* Aidanna mnie obroni? cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:29 pm
Kiray Autark Aidanna Rin_Youkai BeeWolf Jego to buch ale Więźnia w celi to nie, herbatka ci tylko w głowie. A co ja bede Omi bila wink musze miec z kim tam w tych lochach gadac o babskich sprawach XD * bach Autarka co raz mocniej* nyoo jakos sie poprawie mrgreen ale o co chodzi... *idzie do kata* nie lubie nie byc w temacie xp *ucieka do Aidanny do kącika* ja też nie lubie byćw nie temacie *patrzy przerażony na Rin z biczem* *w kacie czeka na nich pulapka* *spada metalowa klatka* *wychodzi z cienia* kolejna para pracownikow... *wyciaga kajdany i skuwa ich* *szarpie sie* MNIE!!!?? DLACZEGO!!!! *gryzie kajdany* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:30 pm
Rin_Youkai Kiray Rin_Youkai Autark ała gonk *patrzy jak podarta koszulka z niego spada* Rn sie ciągle gniewa xd nie, ale dostaje za to od Bee 300k rocznie , wiec mi sie oplaca mrgreen a dotego mozesz sie troche poznecac xd * wymachuje sobie biczem jak jakis straznik kluczami* no, ale twoich tortur Kiray to nic nie przebije XD Uuuuu... * kuli sie na sama mysl o laskotkach* i ty przeciwko mnie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:30 pm
Kiray Terrorystka Frania *leniwy wpełz* *pada na kanape*
duh. *lapie ja na lasso* *podbiega i zakuwa w kajdany* *sprawdza dlonie* ta sie nadaje do skladania dlugopisow Juror ( czy jak to sie tam pisze ) pierwsza klasa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:31 pm
Rin_Youkai Kiray *w kacie czeka na nich pulapka* *spada metalowa klatka* *wychodzi z cienia* kolejna para pracownikow... *wyciaga kajdany i skuwa ich* wlasciwie to czy te dlugopisy maja markowy znak >_> ? * szuka jakiegos po katach* dlugopisyto dopiero poczatek... jak je sprzedamy bedziemy mieli funudsze na zakup kolejnych kontenerow koreanczykow... a wtedy rozwiniemy nasza organizacje na calego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:32 pm
Kiray Terrorystka Frania *leniwy wpełz* *pada na kanape*
duh. *lapie ja na lasso* *podbiega i zakuwa w kajdany* *sprawdza dlonie* ta sie nadaje do skladania dlugopisow zostaw moje szpony w spokoju bo mój ogon cie dosiegnie domokun juz ja wiem co wy tutaj robicie nikczemni! evil targ niewolnicami do zaspokajania swych rządz używaniem sobie z długopisami! burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BUNT! BUNT!
nie bede skrecac dlugopisow domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Rin_Youkai Kiray *w kacie czeka na nich pulapka* *spada metalowa klatka* *wychodzi z cienia* kolejna para pracownikow... *wyciaga kajdany i skuwa ich* wlasciwie to czy te dlugopisy maja markowy znak >_> ? * szuka jakiegos po katach* dlugopisyto dopiero poczatek... jak je sprzedamy bedziemy mieli funudsze na zakup kolejnych kontenerow koreanczykow... a wtedy rozwiniemy nasza organizacje na calego... ahh * mysli o rozwijajacym sie interesie* ile dzieci bedzie mialo czym pisac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:33 pm
Rin_Youkai Kiray Terrorystka Frania *leniwy wpełz* *pada na kanape*
duh. *lapie ja na lasso* *podbiega i zakuwa w kajdany* *sprawdza dlonie* ta sie nadaje do skladania dlugopisow Juror ( czy jak to sie tam pisze ) pierwsza klasa xd *wyskok z kajdanek w jej kierunku* roar domokun
żirrri (z akcentem frrrancuskim przy rr) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:34 pm
Aidanna *szarpie sie* MNIE!!!?? DLACZEGO!!!! *gryzie kajdany* domokun *gryzie jej noge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:35 pm
Rin_Youkai * wymachuje sobie biczem jak jakis straznik kluczami* no, ale twoich tortur Kiray to nic nie przebije XD Uuuuu... * kuli sie na sama mysl o laskotkach* no ba... przeszedlem specjalny kurs w chinach... szkolili mnie w wiezieniach dla przeciwnkow politycznych, pozniej w korei polnocnej przeszedlem szybki kurs znecania sie nad glodujacymi... a na koniec odwiedzilem kube i tam zdobylem mistrzowskie umiejetnosci zdobywania informacji od wieznia cool Aid bo potrzebne nam sa rece do roboty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:35 pm
Terrorystka Frania *wyskok z kajdanek w jej kierunku* roar domokun
żirrri (z akcentem frrrancuskim przy rr) wink podlatuje do gory i robi smutna mine ... jakos tak wyszlo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|