|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:51 pm
BeeWolf Delein the Wildest Hły hły... Raany rany Wilczus co ja bez ciebie zrobie jak za dwa miechy sie wyprowadze i nie ebde miec neta? >Robi smutna mine< juz tesknie Del. To kiedy wpadasz do wawy ? Zaszalejemy wink blisko z tamtad do wawki jest biggrin a po środku jest napewno jakis przytulny motelik wink buhaha Zakopower - [Musichal #02] Poziom adrenalinyNo tiaaa, jest taki pociag Glice- Lublin przez warszawe, jedzie 11 godzin i bilet w jedna strone kosztuje 100 zl, a w wawie ma 15 minutowy postoj... Zawsze mozesz sie przeniesc do lublina, jest jeszcze rekrutacja na prawo, bo neidobor chetnych maja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:52 pm
BeeWolf Delein the Wildest A zebys wiedzial xD Ale wygrzebalam z niej tylko salate i kukurydze, bo zielonego ogorka ani pomidora nie jadam...poza tym tylko troszke zjadlam do kielbaski...ale potem wytopilam wszystko w saunie...tylko ze brzuch mi wywalilo, jakbym w ciazy byla i glupio sie czulam... Voodka, Vooda i jeszcze raz Voodka. Tak by powiedział Dr. Vladimir Vladimirowic. Z wodka skonczylam jak mialam 18 lat...znaczy poltora roku temu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:52 pm
Mroczny Tato BeeWolf Terrorystka Frania zmarznięta, zmeczona i głodna crying Należysz do typu ludzi co marzna nawet na pustyni w samo południe ? jej matka owszem (ps cudowna kobieta mrgreen ninja ) a teraz milej, ide spac. dobranoc stressed stressed stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:55 pm
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Hły hły... Raany rany Wilczus co ja bez ciebie zrobie jak za dwa miechy sie wyprowadze i nie ebde miec neta? >Robi smutna mine< juz tesknie Del. To kiedy wpadasz do wawy ? Zaszalejemy wink blisko z tamtad do wawki jest biggrin a po środku jest napewno jakis przytulny motelik wink buhaha Zakopower - [Musichal #02] Poziom adrenalinyNo tiaaa, jest taki pociag Glice- Lublin przez warszawe, jedzie 11 godzin i bilet w jedna strone kosztuje 100 zl, a w wawie ma 15 minutowy postoj... Zawsze mozesz sie przeniesc do lublina, jest jeszcze rekrutacja na prawo, bo neidobor chetnych maja mrgreen A może ty do Wawy co ? Mnie do Lublina nie ciagnie zbytnio biggrin Voodka, by cie wyleczyła biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:58 pm
BeeWolf A może ty do Wawy co ? Mnie do Lublina nie ciagnie zbytnio biggrin Voodka, by cie wyleczyła biggrin Gdzie tam ja do stolycy...zginelabym tam...nienawidze wielkich miast, aglomeracji, ludzi, smogu...dlatego uciekam gdzies, gdzie jest spokojnie...a okolice Lublina sa piekne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 3:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 3:00 pm
Delein the Wildest BeeWolf A może ty do Wawy co ? Mnie do Lublina nie ciagnie zbytnio biggrin Voodka, by cie wyleczyła biggrin Gdzie tam ja do stolycy...zginelabym tam...nienawidze wielkich miast, aglomeracji, ludzi, smogu...dlatego uciekam gdzies, gdzie jest spokojnie...a okolice Lublina sa piekne. U mnie jest czysto i fajnie, czasami kogos tylko zastrzela smile Ale w gruncie rzeczy jest sympatycznie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 3:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 3:01 pm
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf A może ty do Wawy co ? Mnie do Lublina nie ciagnie zbytnio biggrin Voodka, by cie wyleczyła biggrin Gdzie tam ja do stolycy...zginelabym tam...nienawidze wielkich miast, aglomeracji, ludzi, smogu...dlatego uciekam gdzies, gdzie jest spokojnie...a okolice Lublina sa piekne. U mnie jest czysto i fajnie, czasami kogos tylko zastrzela smile Ale w gruncie rzeczy jest sympatycznie smile Czysto ; x? Jaka dzielnica?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 3:03 pm
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf A może ty do Wawy co ? Mnie do Lublina nie ciagnie zbytnio biggrin Voodka, by cie wyleczyła biggrin Gdzie tam ja do stolycy...zginelabym tam...nienawidze wielkich miast, aglomeracji, ludzi, smogu...dlatego uciekam gdzies, gdzie jest spokojnie...a okolice Lublina sa piekne. U mnie jest czysto i fajnie, czasami kogos tylko zastrzela smile Ale w gruncie rzeczy jest sympatycznie smile E tam, jedyne co mi sie u was podobalo to Lazienki i stare miasto...no i wy mrgreen Za duze toto i za drogie. Ave Lin :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 3:06 pm
Lina-san Czysto ; x? Jaka dzielnica? Jelonki. Del: No bez przesady, ze ja z Zero i Ozzym naraz sie zgubilismy odprowadzajac was to jeszcze nic nie znaczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 3:09 pm
BeeWolf Del: No bez przesady, ze ja z Zero i Ozzym naraz sie zgubilismy odprowadzajac was to jeszcze nic nie znaczy. Nu costy xD Urocze :3 A mysmy sie potem poszly ukulturalniac do domu kurtury.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 3:10 pm
Delein the Wildest BeeWolf Del: No bez przesady, ze ja z Zero i Ozzym naraz sie zgubilismy odprowadzajac was to jeszcze nic nie znaczy. Nu costy xD Urocze :3 A mysmy sie potem poszly ukulturalniac do domu kurtury. No brawo brawa smile i jak ? kultura cała gemba co wink eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 3:10 pm
*poke ją w brzuszek* miłego dnai ludziki i te dobre, i złe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 3:11 pm
Delein the Wildest BeeWolf Del: No bez przesady, ze ja z Zero i Ozzym naraz sie zgubilismy odprowadzajac was to jeszcze nic nie znaczy. Nu costy xD Urocze :3 A mysmy sie potem poszly ukulturalniac do domu kurtury. ahh heart crying ukuluralnianie się jest w pyte crying opera, teatr, wystawy, ksiązki ... <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|