|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:28 pm
BeeWolf Aidanna *marudz marudz* UMIERAM! ale to i tak niekogo nie obchodzi emo *idzie do kata* Co ci moj braciszek zrobił ? oj lepiej nie pytaj........ talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:31 pm
BeeWolf Mroczny Tato i wlasnie. z mula sciagasz? Azureusem, odcinek okolo 20 minut. no ale chyba nie wszystko torrentem? a z napisami nie ma wiekszych problemow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:32 pm
Aidanna BeeWolf Aidanna *marudz marudz* UMIERAM! ale to i tak niekogo nie obchodzi emo *idzie do kata* Co ci moj braciszek zrobił ? oj lepiej nie pytaj........ talk2hand łohohoh! domokun opowiadaj! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:33 pm
Rin_Youkai BeeWolf Moje sasiadki maja podobna parke. Ich psy to sa dosłownie szatany. Od bladego świtu do czarnej nocy Hał Hał Hał. Osz jak napisałas "oj i to [...] To aż zaczołem miec zdrożne mysli...psyt. To biologia, no co nie zmienia faktu iż tyz chemia. beta-Nicotinamide adenine dinucleotide phosphate moje prawie nigdy nie szczekaja ___ ___ za leniwe.... ale do glaskania to pierwsze XD Powiem jedno... milych snow wink , bo zaraz bede leciec, bedziesz mial ciekawy sen dzis ;p Ja sexi wrozka babajaga Ci to mowie XDDP.s do psyt. a to sie dobrze sklada ,bo biologie jeszcze bardziej lubie ;] Ja lece , dobranoc wszystkim 3nodding to dobre, psiska. Sasiadkowe nie daja zyc sa straszne. >lol< >Dobranoć Seksi wrooszko bai bai ago< >slodkich i jako tyakich mokrych snow<
Ja sie przymiezałem, studiowac biologie. PAPA mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:35 pm
Terrorystka Frania Aidanna BeeWolf Aidanna *marudz marudz* UMIERAM! ale to i tak niekogo nie obchodzi emo *idzie do kata* Co ci moj braciszek zrobił ? oj lepiej nie pytaj........ talk2hand łohohoh! domokun opowiadaj! xd nie podniecaj sie tak o.O tobie nie musze mowic... dowidzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:36 pm
Mroczny Tato no ale chyba nie wszystko torrentem? a z napisami nie ma wiekszych problemow? No wszystko Torrentem, tylko zapomoca klienta zwanego Azureusem. Troszke zjada proca ale jest za to mocny. Z napisami to tych grup zero problemu, prawie wszyscy z tego siekaja. DelSkok na dzika biggrin mła :* [...] Ceni lekka atletyke bo ukochał sie wnim mlot! Łukaszenka .... [...] Kocham te pisenke. Big Cyc - [Moherowe Berety #08] dyktator
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:36 pm
Karramba... Glodna jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:37 pm
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna BeeWolf Aidanna *marudz marudz* UMIERAM! ale to i tak niekogo nie obchodzi emo *idzie do kata* Co ci moj braciszek zrobił ? oj lepiej nie pytaj........ talk2hand łohohoh! domokun opowiadaj! xd nie podniecaj sie tak o.O tobie nie musze mowic... dowidzenia... popsułaś zabawe stare a idź w .... o! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna BeeWolf Aidanna *marudz marudz* UMIERAM! ale to i tak niekogo nie obchodzi emo *idzie do kata* Co ci moj braciszek zrobił ? oj lepiej nie pytaj........ talk2hand znowu to zrobił a mowiłem mu. Nie bierz ze soba drewnianej pałki, mowiełem mu, ze własna styknie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:38 pm
BeeWolf DelSkok na dzika biggrin mła :* [...] Ceni lekka atletyke bo ukochał sie wnim mlot! Łukaszenka .... [...] Kocham te pisenke. Big Cyc - [Moherowe Berety #08] dyktator Buzi buzi wilczusss kuuuuurrrrrde!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:38 pm
Mroczny Tato dzieki Bee  No ale nie publicznie, bo ktoś stwierdzi, ze sie kumplujemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:39 pm
Delein the Wildest Karramba... Glodna jestem... oooż nie mów mi o głodzie. dzisiaj umierałam gonk zmarznięta, zmeczona i głodna crying ale sie oczywista doczekac obiadu doczekałam! biggrin
zrób sobie coś do żarcia ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|