|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:07 pm
BeeWolf Mroczny Tato BeeWolf Wiesz wiem jak zawiazać Tradycyjne Samurajskie majtki ale kucyka ci nie zrobie. ja wiem jak krawat wiazac a tez kucyka nie zrobie xp trzeba isc i kupic jakas dobra mange. jakies propozycje? no to nie bedzie swiat, Mikołaj sie nawalił. Mange, >dobra< ja mang nie czytom. som zadrogie i zanudne, no moze niezanudne ale nie jestem faem komiksów. a anime?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:08 pm
BeeWolf Rin_Youkai Z telefonem to i ja sypiam, hmmm to jakas choroba 20 wieku. / Pies sam tak jakos sie wprasza... a ja nie umiem mu odmowic. jak milo, ze ktos poczeka wink XD ta kazdy z telefonem w reku spi. A to chłopak ma niezły urok osobisty, w nocy ci do wyra wskakuje a ty mu nie mozesz odmowic. xD >A jasne przeciez nigdzie mi się nie spieszy.< >ale przypuszczam, ze masz tylko tydzień max< To suczka... i jest ciepla, moze troche duza, no i sie slini... ale za to mila w dotyku XD najepierw musze ja zakupic, oczywiscie w kazdej chwili mozesz odejsc od czekania,a ja, jak to ja uszanuje twa decyzje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:14 pm
Rin_Youkai To suczka... i jest ciepla, moze troche duza, no i sie slini... ale za to mila w dotyku XD najepierw musze ja zakupic, oczywiscie w kazdej chwili mozesz odejsc od czekania,a ja, jak to ja uszanuje twa decyzje.ps do ps do ps do ps "Fosforandwunukleotydunikotynowoamidoadeninowego" A co to za psiak ? Ja miałem kiedys Wilczura Niemieckiego. slodka psiana,
A to zakup, ostrzegam droga ksiazka to jest. Nie no poczekam poczekam, ale mowie ci daje tylko tydzień, chyba ze poprosisz ładnie to wiecej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:14 pm
To zalerzy do tego co chcesz oladac ? Komedie dramaty, masakre, love story czy jeszcze cos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:16 pm
BeeWolf To zalerzy do tego co chcesz oladac ? Komedie dramaty, masakre, love story czy jeszcze cos. cos a'la FF albo DB
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:18 pm
BeeWolf Rin_Youkai To suczka... i jest ciepla, moze troche duza, no i sie slini... ale za to mila w dotyku XD najepierw musze ja zakupic, oczywiscie w kazdej chwili mozesz odejsc od czekania,a ja, jak to ja uszanuje twa decyzje.ps do ps do ps do ps "Fosforandwunukleotydunikotynowoamidoadeninowego" A co to za psiak ? Ja miałem kiedys Wilczura Niemieckiego. slodka psiana,
A to zakup, ostrzegam droga ksiazka to jest. Nie no poczekam poczekam, ale mowie ci daje tylko tydzień, chyba ze poprosisz ładnie to wiecej wink Bernardyn ( a druga suczka to Bernenski Pies Pasterski) nyo to widze, ze lubisz zwierzeta, to dobrze ... 4laugh hmmm jak mi zabraknie czasu to poprosze, oj i to baaardzo ladnie! wink ps do ps do ps do ps do ps lubie chemie ;] XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:19 pm
Mroczny Tato BeeWolf To zalerzy do tego co chcesz oladac ? Komedie dramaty, masakre, love story czy jeszcze cos. cos a'la FF albo DB To chyba Bleach albo Naruto ci podpasuje, tudzież Inu Yasha. Ale polecam Berserk. jedno z najleprzych jakie widziałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:20 pm
BeeWolf Mroczny Tato BeeWolf To zalerzy do tego co chcesz oladac ? Komedie dramaty, masakre, love story czy jeszcze cos. cos a'la FF albo DB To chyba Bleach albo Naruto ci podpasuje, tudzież Inu Yasha. Ale polecam Berserk. jedno z najleprzych jakie widziałem. ok, poszukam i dzieki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:21 pm
Rin_Youkai Bernardyn ( a druga suczka to Bernenski Pies Pasterski) nyo to widze, ze lubisz zwierzeta, to dobrze ... 4laugh hmmm jak mi zabraknie czasu to poprosze, oj i to baaardzo ladnie! wink ps do ps do ps do ps do ps lubie chemie ;] XD Moje sasiadki maja podobna parke. Ich psy to sa dosłownie szatany. Od bladego świtu do czarnej nocy Hał Hał Hał. Osz jak napisałas "oj i to [...] To aż zaczołem miec zdrożne mysli...psyt. To biologia, no co nie zmienia faktu iż tyz chemia. beta-Nicotinamide adenine dinucleotide phosphate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:24 pm
*marudz marudz* UMIERAM! ale to i tak niekogo nie obchodzi emo *idzie do kata*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:26 pm
i wlasnie. z mula sciagasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:26 pm
Aidanna *marudz marudz* UMIERAM! ale to i tak niekogo nie obchodzi emo *idzie do kata* Co ci moj braciszek zrobił ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:27 pm
BeeWolf Moje sasiadki maja podobna parke. Ich psy to sa dosłownie szatany. Od bladego świtu do czarnej nocy Hał Hał Hał. Osz jak napisałas "oj i to [...] To aż zaczołem miec zdrożne mysli...psyt. To biologia, no co nie zmienia faktu iż tyz chemia. beta-Nicotinamide adenine dinucleotide phosphate moje prawie nigdy nie szczekaja ___ ___ za leniwe.... ale do glaskania to pierwsze XD Powiem jedno... milych snow wink , bo zaraz bede leciec, bedziesz mial ciekawy sen dzis ;p Ja sexi wrozka babajaga Ci to mowie XDDP.s do psyt. a to sie dobrze sklada ,bo biologie jeszcze bardziej lubie ;] Ja lece , dobranoc wszystkim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 2:27 pm
Mroczny Tato i wlasnie. z mula sciagasz? Azureusem, odcinek okolo 20 minut.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|