|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:08 am
BeeWolf renge_karen Mroczny Tato Zanim powstały niebo i ziemia w pramaterii rządziła czwórca bóstw: Amenominakanushi, Takamimusubi, Kamimusubi i Mroczny Tato mrgreen ej!! a gdzie ja?!?Po drugiej stronie jego snu. [pedalsko] wypraszam sobie *mach lapka* *foszek* [/pedalsko]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:09 am
EvilYuki BeeWolf EvilYuki CCzy ktoś z Warszawy wie, jak dojechać do Zachodniego? sweatdrop HAHAHA nie wie nie wie hahha >ja tez nie zabardz wiem bo byłem tam ostatnio 2 lata temu<www.ztm.waw.pl i problem z glowy. dziękuję, o wielki! >No więc czego rżysz?!nie ma za co, możesz mnie etraz pocałować w stope >bo lubie sie smiac z ludzi jak maja problema natory komunikacyjnej<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Tak tak zasłaniaj sie skleroza ... >Łapie list od niej< >chowa pod ławke< >Wyciasga i go wacha< >Snif snif< >pachnie Rin< >Rozkłada i czyta, a potem odpisuje< >a mozesz mnie przesladowac, byle w samej bieliznie< >eeee no nie mam a co "patrzy sie niewinnie na nia,"< >tak tak wiem wiem, szczegolnie po tym co ostatnio czytałem< >Richardzie, ja cie kocham, bach go batem, przysmarza ogniem< >Ukochany badzmy zawsze razem, trach go wmorde, krew sie leje< >było by miło wink < >strasznie fajna sprawa jak można komuś przywalić bez oporów< >no i sobie wyobrażać, że sie go tnie, na poł< >robi samolocik i jej go puszcza< ja sie niczym nie zaslaniam... * nakrywa na siebie czarny plaszcz* - ledwo sie rozczytuje z wymietolonego samolotu Aaaa ty czytales to pierwsze prawo cos tam tak ? XD kolezanka jest tego fanka i mnie zawsze prosila bym jej te Mort-s**t czy jakos tak XD rysowala, nyo i jakiegos tam goscia dziwnego co tym wszystkim niby kierowal x_X - ymmmmm no jak sobie chcesz to twoj sen XD P.s i sie pozniej nie dziw XD - kupiles arbuza ninja jak tak to wpadne po lekcjach do ciebie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf renge_karen Mroczny Tato Zanim powstały niebo i ziemia w pramaterii rządziła czwórca bóstw: Amenominakanushi, Takamimusubi, Kamimusubi i Mroczny Tato mrgreen ej!! a gdzie ja?!?Po drugiej stronie jego snu. tzn -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:11 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai rofl rofl rofl moja krew! xd ha! a wiec tygrys cool no przeca mowilam, zes moje mlode nee ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:11 am
BeeWolf nie ma za co, możesz mnie etraz pocałować w stope >bo lubie sie smiac z ludzi jak maja problema natory komunikacyjnej< Nie czuję się godna by chociaż zbliżać sie do CIebie. > a ja lubię, jak mająproblemy "natóry" ortograficznej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:13 am
EvilYuki BeeWolf nie ma za co, możesz mnie etraz pocałować w stope >bo lubie sie smiac z ludzi jak maja problema natory komunikacyjnej< Nie czuję się godna by chociaż zbliżać sie do CIebie. > a ja lubię, jak mająproblemy "natóry" ortograficznej widze, ze sposob malego pisania zaczyna sie tutaj szerzyc ninja Yukis ja myslalam, ze ty samochodem chcesz jechac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:14 am
Mroczny Tato [pedalsko] wypraszam sobie *mach lapka* *foszek* [/pedalsko] masz cos do homosow?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:15 am
renge_karen Mroczny Tato [pedalsko] wypraszam sobie *mach lapka* *foszek* [/pedalsko] masz cos do homosow?!? homosy dzielą się na "pedałków" i homoseaksualistów... on ma pewnie cośdo tych pierwszych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:16 am
Rin_Youkai ja sie niczym nie zaslaniam... * nakrywa na siebie czarny plaszcz* - ledwo sie rozczytuje z wymietolonego samolotu Aaaa ty czytales to pierwsze prawo cos tam tak ? XD kolezanka jest tego fanka i mnie zawsze prosila bym jej te Mort-s**t czy jakos tak XD rysowala, nyo i jakiegos tam goscia dziwnego co tym wszystkim niby kierowal x_X - ymmmmm no jak sobie chcesz to twoj sen XD P.s i sie pozniej nie dziw XD - kupiles arbuza ninja jak tak to wpadne po lekcjach do ciebie ninja A teraz to co ... jak nie zasłaniasz się, skleroza to płaszczem. >czyta> >Arbuza mam, i mam melona i ananasa< >zapraszam, poznasz fafika< >tak nadal czytam, ale juz mi zostało 30 stron< >jak sie zabrałem bo jakos szybko poszlo< >musze kupic kolejny tom< >"Kamień Łez"< >Tak, a to właśnie ta lala co Biła Richarda, a glowny bandzior to Rahl < >zły harakter, ale jest tak przedstawiony, ze nie czuje sie do niego niecheci. zupełnie jak w ksiarzce, on zabija ludzi, wywala im flaki na zewnatrzsz, a i tak wszyscy go kochaja< >Mysli sobie o niej w samej bieliźnie< >turla po podłodze kulke papieru< >Jak pisze niewyraźnie to sie poprawie i wezme flamaster<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai widze, ze sposob malego pisania zaczyna sie tutaj szerzyc ninja Yukis ja myslalam, ze ty samochodem chcesz jechac XD jeszcze nia mam prawa jazdy, ale za miesiąc... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
renge_karen Mroczny Tato [pedalsko] wypraszam sobie *mach lapka* *foszek* [/pedalsko] masz cos do homosow?!?nie mam po prostu sie ich brzydze i rzucam w nich kamieniami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:17 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai rofl rofl rofl moja krew! xd ha! a wiec tygrys cool no przeca mowilam, zes moje mlode nee ninja tak mamo ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:18 am
EvilYuki BeeWolf nie ma za co, możesz mnie etraz pocałować w stope >bo lubie sie smiac z ludzi jak maja problema natory komunikacyjnej< Nie czuję się godna by chociaż zbliżać sie do CIebie. > a ja lubię, jak mająproblemy "natóry" ortograficznejNie masz się co obawiać, gniewu pana. Nie ukarze cie. podejdz. >Ale mnie te problemy nie przeszkadzaja wcale<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|