|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 8:58 am
CCzy ktoś z Warszawy wie, jak dojechać do Zachodniego? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 8:59 am
Rin_Youkai BeeWolf A obiecałas mi jeszcze redface publicznie nie powiem. >Czyta karteczke< >prorocze, czyli o jejq< >mraf, to sie znalazłem w gronie zaufania oł je, płyna z etego jakies dodatkowe korzysci ? < >moj nie jest tak smiertelnie wymagajacy, juz bardziej taka panienka z 1 danem< >Czasami prowadzi rozgrzewke i cwiczenia rozciagajace< >ona jest straszna< >odrzuca jej karteluszke pogienta i wymientoszona< Nic sobie nie przypominam... x_X * robi niewinna mine * - a tak smiej sie smiej, a chcesz bym Cie w snach przesladowala ? mrgreen - tak... masz zniszke na ubezpieczenie na wypadek spiaczki. - no cos ty... kobiety sa bardzo czule i wrazliwe ( przypomina sobie jak tlumaczyla komus matme... : No tak ! o widzisz swietnie Ci idzie! ( po 5 minutach..) NO CZY TO TAKIE DO CHOLERY TRUDNE - Powalcze moze kiedys z toba ninja fajnie by bylo wink - wacha sie przed rzuceniem karteczki bo nauczycielka patrzy... lecz gdy tylko zmienia tor wzroku Rin podaje kartkeTak tak zasłaniaj sie skleroza ... >Łapie list od niej< >chowa pod ławke< >Wyciasga i go wacha< >Snif snif< >pachnie Rin< >Rozkłada i czyta, a potem odpisuje< >a mozesz mnie przesladowac, byle w samej bieliznie< >eeee no nie mam a co "patrzy sie niewinnie na nia,"< >tak tak wiem wiem, szczegolnie po tym co ostatnio czytałem< >Richardzie, ja cie kocham, bach go batem, przysmarza ogniem< >Ukochany badzmy zawsze razem, trach go wmorde, krew sie leje< >było by miło wink < >strasznie fajna sprawa jak można komuś przywalić bez oporów< >no i sobie wyobrażać, że sie go tnie, na poł< >robi samolocik i jej go puszcza<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai i'm back ninja ten prad mnie zaczyna naprawde wkurzac...pechowo ;] najfajniej gdy sie cos pisze do szkoly i BUM! od nowa trzeba == , a ze mi sie juz nie chce, to pisze poprzednie 2 piekne strony w pieciu dennych zdaniach _ _' * bawi sie duza koleczka * trzeba czesciej zapisywac ;PPP teraz to zapisuje tak czesto, ze jakby ktos to z zewnatrz zobaczyl to by sie przerazil XD tez mialem kilka przykrych niespodzianek, tez zapisuje, na 2 dyskach, płytce i dyskietce ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki CCzy ktoś z Warszawy wie, jak dojechać do Zachodniego? sweatdrop WOOO DO MNIE JEDZIESZ xd heart heart a gdzie dokladnie mrgreen ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:00 am
Rin_Youkai EvilYuki CCzy ktoś z Warszawy wie, jak dojechać do Zachodniego? sweatdrop WOOO DO MNIE JEDZIESZ xd heart heart a gdzie dokladnie mrgreen ? do Płocka. Nie pojadę, jak sienei doiwem, gdzie jest Zachodni, więc wiesz... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:01 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai teraz to zapisuje tak czesto, ze jakby ktos to z zewnatrz zobaczyl to by sie przerazil XD tez mialem kilka przykrych niespodzianek, tez zapisuje, na 2 dyskach, płytce i dyskietce ;D rofl rofl rofl moja krew! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:02 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki CCzy ktoś z Warszawy wie, jak dojechać do Zachodniego? sweatdrop WOOO DO MNIE JEDZIESZ xd heart heart a gdzie dokladnie mrgreen ? do Płocka. Nie pojadę, jak sienei doiwem, gdzie jest Zachodni, więc wiesz... mrgreen no to mapa i w droge !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:02 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai teraz to zapisuje tak czesto, ze jakby ktos to z zewnatrz zobaczyl to by sie przerazil XD tez mialem kilka przykrych niespodzianek, tez zapisuje, na 2 dyskach, płytce i dyskietce ;D rofl rofl rofl moja krew! xd ha! a wiec tygrys cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:03 am
Zanim powstały niebo i ziemia w pramaterii rządziła czwórca bóstw: Amenominakanushi, Takamimusubi, Kamimusubi i Mroczny Tato mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:03 am
EvilYuki CCzy ktoś z Warszawy wie, jak dojechać do Zachodniego? sweatdrop HAHAHA nie wie nie wie hahha >ja tez nie zabardz wiem bo byłem tam ostatnio 2 lata temu<www.ztm.waw.pl i problem z glowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:04 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki CCzy ktoś z Warszawy wie, jak dojechać do Zachodniego? sweatdrop WOOO DO MNIE JEDZIESZ xd heart heart a gdzie dokladnie mrgreen ? do Płocka. Nie pojadę, jak sienei doiwem, gdzie jest Zachodni, więc wiesz... mrgreen no to mapa i w droge ! Ja jestem dobrym nawigatorem jak chcesz moge ci Yukis pomoc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:05 am
Mroczny Tato Zanim powstały niebo i ziemia w pramaterii rządziła czwórca bóstw: Amenominakanushi, Takamimusubi, Kamimusubi i Mroczny Tato mrgreen ej!! a gdzie ja?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:06 am
renge_karen Mroczny Tato Zanim powstały niebo i ziemia w pramaterii rządziła czwórca bóstw: Amenominakanushi, Takamimusubi, Kamimusubi i Mroczny Tato mrgreen ej!! a gdzie ja?!?Po drugiej stronie jego snu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:07 am
renge_karen Mroczny Tato Zanim powstały niebo i ziemia w pramaterii rządziła czwórca bóstw: Amenominakanushi, Takamimusubi, Kamimusubi i Mroczny Tato mrgreen ej!! a gdzie ja?!?proste - nie_ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:07 am
BeeWolf EvilYuki CCzy ktoś z Warszawy wie, jak dojechać do Zachodniego? sweatdrop HAHAHA nie wie nie wie hahha >ja tez nie zabardz wiem bo byłem tam ostatnio 2 lata temu<www.ztm.waw.pl i problem z glowy. dziękuję, o wielki! >No więc czego rżysz?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|