|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 5:54 am
EvilYuki Boże, ja chcę tablet... ja chcę rysować... crying God is not present at the momment, please contact his secretary... 555- GOD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 5:54 am
Rin_Youkai Bee: te drapanie za uchem to jakies zarazliwe widze jest XD Ale ja sie nie drapie za uchem tylko uchem PO NOSIE ... z naciskiem na PO. Kredek:Mła mła, wita na niedzwiadka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 5:55 am
Rin_Youkai * wali go z ogona w glowe * sam masz polamane xd nie mam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 5:56 am
BeeWolf Rin_Youkai Bee: te drapanie za uchem to jakies zarazliwe widze jest XD Ale ja sie nie drapie za uchem tylko uchem PO NOSIE ... z naciskiem na PO. Kredek:Mła mła, wita na niedzwiadka. eek eek eek eek eek eeeeeeeeee eek acha.. eek bede pamietac eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 5:56 am
EvilYuki Boże, ja chcę tablet... ja chcę rysować... crying a ja mam zastoj i powaznie sie zastanawiam czy nie sprzedac tabletu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 5:57 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai *wali go z ogona w glowe * sam masz polamane xd nie mam blaugh * otrzepuje sie i przygniata go lapa* masz !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 5:59 am
Lina-san EvilYuki Boże, ja chcę tablet... ja chcę rysować... crying a ja mam zastoj i powaznie sie zastanawiam czy nie sprzedac tabletu. Pożycz mi go, póki nie będe miałą osiemnastych urodzin i nie dostanę większego razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 6:00 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai *wali go z ogona w glowe * sam masz polamane xd nie mam blaugh * otrzepuje sie i przygniata go lapa* masz ! wszystkie ostre i bieluśkie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 6:01 am
EvilYuki Lina-san EvilYuki Boże, ja chcę tablet... ja chcę rysować... crying a ja mam zastoj i powaznie sie zastanawiam czy nie sprzedac tabletu. Pożycz mi go, póki nie będe miałą osiemnastych urodzin i nie dostanę większego razz xD Jakbys mieszkala w wawie to nie widzialabym problemu XD Wiekszego to znaczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 6:04 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai Bee: te drapanie za uchem to jakies zarazliwe widze jest XD Ale ja sie nie drapie za uchem tylko uchem PO NOSIE ... z naciskiem na PO. Kredek:Mła mła, wita na niedzwiadka. eek eek eek eek eek eeeeeeeeee eek acha.. eek bede pamietac eek Rzeby nie było to nie sa rzadne zagrywki polityczne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai wszystkie ostre i bieluśkie! ha ! * wskakuje zwinnie na szafe * i wlasnie dlatego wy nie polujecie... * zeskakuje i zabiera jakis kawal miesa po czym go pozera*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san EvilYuki Lina-san EvilYuki Boże, ja chcę tablet... ja chcę rysować... crying a ja mam zastoj i powaznie sie zastanawiam czy nie sprzedac tabletu. Pożycz mi go, póki nie będe miałą osiemnastych urodzin i nie dostanę większego razz xD Jakbys mieszkala w wawie to nie widzialabym problemu XD Wiekszego to znaczy? mieszkam XD większy, tzn zamiast formatu zbliżonego do a-6 na jakim rysowałam, a-4 heart _ heart ale urodziny mam za trzy tygodnie, z czego dwa spędzę na wyjeździe, więc nie opłaca mi się żulić tabletu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 6:06 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai wszystkie ostre i bieluśkie! ha ! * wskakuje zwinnie na szafe * i wlasnie dlatego wy nie polujecie... * zeskakuje i zabiera jakis kawal miesa po czym go pozera* no wlasnie, dlatego ty bedziesz tak dobra i robila mi obiady co nie? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 6:07 am
BeeWolf Rzeby nie było to nie sa rzadne zagrywki polityczne. * przytakuje glowa * eek eek mam kilka osobistych pytan XD od kiedy trenujesz ? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 6:08 am
EvilYuki mieszkam XD większy, tzn zamiast formatu zbliżonego do a-6 na jakim rysowałam, a-4 heart _ heart ale urodziny mam za trzy tygodnie, z czego dwa spędzę na wyjeździe, więc nie opłaca mi się żulić tabletu blaugh no ja mam cos zblizonego do a5 chcialabym miec a-4 waaaa o.o Twoja sygnaturke sama rysowalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|