|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:11 pm
Lina-san Aidanna Lina-san Aidanna Lina-san nie ogladajcie takich rzeczy o.o... ja to ogladam tylko jak na dzialce jestem xp Ja bym znalazla se ciekawsze zajecia jak chociaz czytanie ksiazek (tylko nie tych romansidel o.o) spacer czy bazgranie po kartce. Bo jak dla mnie to te seriale sa zwykla strata czasu>_> Kazdy odcienk zabija tysiace szarych komorek o.o padalo... mokro bylo.... a po narysowaniu setki rysunkow i przeczytaniuparu ksiazek zostaje wlasnie to xD Zabilas kilka tysiecy szarych komorek. zregenerowaly sie na swizympowietrzu kiedy przestalo padac x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:12 pm
Aidanna Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Pokaze wam pewno anomalie jaka zaowazylem spowodowana tym serialem zla. moja babcia zaczynala to ogladac jak miala 66 lat uplynelo niecale 3k odcinkow i nagle ma 76 lat nikt nie potrafi tego wytlumazyc. jesli ten serial to naprawde dzielo szatana to moja babcia bedzie zyc 666 lat. a poslak i tak jest 10lat do tylu z odcinkami! >.> nie wiem czeego tu zazdroscic. zeby byl ktos tak zaparty na serial jak polak na "ZŁOtopolskich" facet kupil ten dom w lesie na wsi w "ZŁOtopolicach" i go najnormalniej zburzyl ;] teraz pewnie go krew zalewa bo dalej kreca tylko ze ze studia ;/ tego akurat nie ogladam... ostatnio ogladalam M jak milosc, bo kablowke mi odlaczyli D; jak to jest ze baby ogladaja takie glupoty ja zadnego nie ogladam - wychodze taniej i zdrowiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:13 pm
Mroczny Tato jak to jest ze baby ogladaja takie glupoty ja zadnego nie ogladam - wychodze taniej i zdrowiej marudzisz jak moj tata xD ' JAK WY MOZECIE TO OGLADAC!? ' i strzela focha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:15 pm
Aidanna zregenerowaly sie na swizympowietrzu kiedy przestalo padac x3 szare komorki to nie dzdzownica
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:17 pm
Aidanna Mroczny Tato jak to jest ze baby ogladaja takie glupoty ja zadnego nie ogladam - wychodze taniej i zdrowiej marudzisz jak moj tata xD ' JAK WY MOZECIE TO OGLADAC!? ' i strzela focha xd oj zaprawde powiedam twoj jak i moj i miliardy ojcow na swiecie sa bardzo madrymi ludzmi. tylko dlaczego ten syf z nad oceanu do polski przyplynal! crying a teraz jeszcze 2 odcinki dziennie! gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:17 pm
Mroczny Tato Aidanna zregenerowaly sie na swizympowietrzu kiedy przestalo padac x3 szare komorki to nie dzdzownica moje tak @.@ ide spac.... x3 o 6 pobudka domokun dobranoc ^-^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:19 pm
Aidanna BeeWolf Aidanna Bee: no, ale jaki tytul ksiazki.... x3 "pierwsze prawo magii" Z seri miecz prawdy. a to ja mam na polce.... x3 siostra czytala.... a ja jakos sie za to jeszcze nie zabralam x3 A ja sie zabrałem, smile ale z lanistwa czasem wole gapic sie w sciane niz poczytac razz dlatego mecze juz mieisac te 700 stron ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:20 pm
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato jak to jest ze baby ogladaja takie glupoty ja zadnego nie ogladam - wychodze taniej i zdrowiej marudzisz jak moj tata xD ' JAK WY MOZECIE TO OGLADAC!? ' i strzela focha xd oj zaprawde powiedam twoj jak i moj i miliardy ojcow na swiecie sa bardzo madrymi ludzmi. tylko dlaczego ten syf z nad oceanu do polski przyplynal! crying a teraz jeszcze 2 odcinki dziennie! gonk gonk gonk bo sa wakacje i puszczaja powtorki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:22 pm
BeeWolf Aidanna BeeWolf Aidanna Bee: no, ale jaki tytul ksiazki.... x3 "pierwsze prawo magii" Z seri miecz prawdy. a to ja mam na polce.... x3 siostra czytala.... a ja jakos sie za to jeszcze nie zabralam x3 A ja sie zabrałem, smile ale z lanistwa czasem wole gapic sie w sciane niz poczytac razz dlatego mecze juz mieisac te 700 stron ... jakos do wyra sie zebrac nie moge... xp siostra mowi, ze ciekawe ksiazki, ale tez nie doczytala do konca, bo czekala, az wydadza reszte ksiazek, bo nie ma wszytskich... >.> tyle, ze dla niej taki tomik to na jeden dzien starcza xp eek DOBRA! IDE SPAC! buzi buzi dla wszystkich gdzie lubia i dobranoc :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:30 pm
Aidanna BeeWolf Aidanna BeeWolf Aidanna Bee: no, ale jaki tytul ksiazki.... x3 "pierwsze prawo magii" Z seri miecz prawdy. a to ja mam na polce.... x3 siostra czytala.... a ja jakos sie za to jeszcze nie zabralam x3 A ja sie zabrałem, smile ale z lanistwa czasem wole gapic sie w sciane niz poczytac razz dlatego mecze juz mieisac te 700 stron ... jakos do wyra sie zebrac nie moge... xp siostra mowi, ze ciekawe ksiazki, ale tez nie doczytala do konca, bo czekala, az wydadza reszte ksiazek, bo nie ma wszytskich... >.> tyle, ze dla niej taki tomik to na jeden dzien starcza xp eek DOBRA! IDE SPAC! buzi buzi dla wszystkich gdzie lubia i dobranoc :* jak bym miał samo zaparcie do czytania to pewnie tez bym go moze nie na raz ale na dwa podejscia brał. dobranoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|