|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 1:53 pm
YAY! blaugh *tuli tuli* dziekuje xD *daje kubek z herbatka dla Lina_san* =^_^'=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 1:56 pm
Anzelmo Lethiel *czytu czytu* skad jestes ? O.o z Warmii... >.> *popija herbatke* to przez to wyrazenie razz gdzies to juz slyszalam jak bylam na wakacjach pomoc podniesc kogos ..... pomoc podniesc dla kogos smile
slodkich snow Kirayku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 1:59 pm
Lethiel to przez to wyrazenie razz gdzies to juz slyszalam jak bylam na wakacjach pomoc podniesc kogos ..... pomoc podniesc dla kogos smile
slodkich snow Kirayku wink *drapie sie po glowie* tak jakos u nas wszyscy tak mowia... wiec i ja to przyjalem... no coz... niewazne xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 2:03 pm
Anzelmo YAY! blaugh *tuli tuli* dziekuje xD *daje kubek z herbatka dla Lina_san* =^_^'= eek *powarkuje cicho* Nie ma sprawy ^^: *bierze filizanke herbaty* Dziekuje bardzo ^.^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 2:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 2:08 pm
Lina-san Anzelmo YAY! blaugh *tuli tuli* dziekuje xD *daje kubek z herbatka dla Lina_san* =^_^'= eek *powarkuje cicho* Nie ma sprawy ^^: *bierze filizanke herbaty* Dziekuje bardzo ^.^; aha... nie lubisz jak ktos do ciebie sie przytula?... >.> oki, nigdy wiecej xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 2:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 2:10 pm
Anzelmo Lina-san Anzelmo YAY! blaugh *tuli tuli* dziekuje xD *daje kubek z herbatka dla Lina_san* =^_^'= eek *powarkuje cicho* Nie ma sprawy ^^: *bierze filizanke herbaty* Dziekuje bardzo ^.^; aha... nie lubisz jak ktos do ciebie sie przytula?... >.> oki, nigdy wiecej xD nah... nie jestem przyzwyczajona ; x *macha ogonem i popija herbate*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 2:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 2:11 pm
Co udajesz intelygentnom ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 2:12 pm
*drap wilczka za uchem* blaugh heart
Anzelmo, jasne ze lubi ! to taka slodka lina puci xD *tuuuli line* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 2:12 pm
Lina-san nah... nie jestem przyzwyczajona ; x *macha ogonem i popija herbate* a moze jakbym cie co chwile przytulal to bys sie przyzwyczaila? xDD oki oki... xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 2:13 pm
BeeWolf Co udajesz intelygentnom ? bo chce byc fajna dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 2:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 2:20 pm
Anzelmo Lina-san nah... nie jestem przyzwyczajona ; x *macha ogonem i popija herbate* a moze jakbym cie co chwile przytulal to bys sie przyzwyczaila? xDD oki oki... xDD burk o.o? *robi sie jak cegla;3*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|