|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:20 pm
Anzelmo dobry wieczor =^_^= *popija herbatke* witam ! 4laugh *przytuuuuul wychlapujac mu herbatke* O.o *scier scier*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:21 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Lethiel *wypina dumnie piers* *tyk twistusia.. tyk lave* blaugh heart hmm Twist- pomoż ;DD *wysuwa rece spod koszulki Lavy i tyka Leth w cycki* xd rofl to jest jakies dziwne- nic nie czuje ;DDD musisz opisac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:21 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel *wypina dumnie piers* *tyk twistusia.. tyk lave* blaugh heart hmm Twist- pomoż ;DDeee..tego.. to ja moze sobie.. hehe.. pojde xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:22 pm
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Lethiel *wypina dumnie piers* *tyk twistusia.. tyk lave* blaugh heart hmm Twist- pomoż ;DD *wysuwa rece spod koszulki Lavy i tyka Leth w cycki* xd rofl to jest jakies dziwne- nic nie czuje ;DDD musisz opisac XD redface eek redface ta czesc zarezerwowana niestety dla tekiego jednego razz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:23 pm
Lethiel Anzelmo dobry wieczor =^_^= *popija herbatke* witam ! 4laugh *przytuuuuul wychlapujac mu herbatke* O.o *scier scier* *wyjmuje jeszcze jeden kubek* *do obu kubkow wlewa herbatke* *jeden kubek podaje dla Lathiel* *z drugiego popija* zdarza sie xD i wiesz... dziekuje ci bardzo =^_^= wlasciwie to mi pomoglas wczoraj =^_^= *tuli tuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:23 pm
Lavagetas_heqetai to jest jakies dziwne- nic nie czuje ;DDD musisz opisac XD sam tyknij wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:24 pm
Anzelmo Lethiel Anzelmo dobry wieczor =^_^= *popija herbatke* witam ! 4laugh *przytuuuuul wychlapujac mu herbatke* O.o *scier scier* *wyjmuje jeszcze jeden kubek* *do obu kubkow wlewa herbatke* *jeden kubek podaje dla Lathiel* *z drugiego popija* zdarza sie xD i wiesz... dziekuje ci bardzo =^_^= wlasciwie to mi pomoglas wczoraj =^_^= *tuli tuli* dziekuje ! :3 a w czym pomoglam O.o ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:24 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai to jest jakies dziwne- nic nie czuje ;DDD musisz opisac XD sam tyknij wink e tam, cudzych nie tykam te sa moje ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:25 pm
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai to jest jakies dziwne- nic nie czuje ;DDD musisz opisac XD sam tyknij wink e tam, cudzych nie tykam te sa moje ;D i slusznie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:26 pm
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai to jest jakies dziwne- nic nie czuje ;DDD musisz opisac XD sam tyknij wink e tam, cudzych nie tykam te sa moje ;D xd czuje sie przywlasczona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:26 pm
Lethiel dziekuje ! :3 a w czym pomoglam O.o ? no jak to w czym? xD kota znalazlem jak poszedlem do miasta xDD *tuli tuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:28 pm
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai to jest jakies dziwne- nic nie czuje ;DDD musisz opisac XD sam tyknij wink e tam, cudzych nie tykam te sa moje ;D xd czuje sie przywlasczona xd i prawidłowo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:30 pm
Anzelmo Lethiel dziekuje ! :3 a w czym pomoglam O.o ? no jak to w czym? xD kota znalazlem jak poszedlem do miasta xDD *tuli tuli* naprawde !? O.o swietnie !!!!! 4laugh heart biggrin gratulacje ! biggrin pewnie byl przerazony biedne malenstwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:30 pm