|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:52 am
Aidanna *dzien dobry.... stalo sie dzisiaj cos ciekawego w swiecie? x3 czemu... czemu... CZEMU?! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:53 am
Lethiel wcale nie szary ! w piatek zobaczysz mojego Skarba dreczyciela to Ci sie od razu humorek poprawi :3
wlasnie ! nietykalna ! ha ! heart xD od kiedy on jest mily nie wiem czy mi sie poprawi humor eh
immunitet masz smile na czas mojej kadencji wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai obie- tylko ona mniej świadomie ;DD ;D*spala sie ze wstydu* redface burning_eyes ja przeciez tylko niewinnie o drobiu pomyslalam no xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai obie- tylko ona mniej świadomie ;DD ;D>_< co jest zlego w drobiu co >_< rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Aidanna *dzien dobry.... stalo sie dzisiaj cos ciekawego w swiecie? x3 witaj * skok na nia na tygrysa* mrau ninja osz... jedna mnie zobaczyla xp *tuli tuli* co tam porabialas? ninja mysmy dzisiaj sie LENILI xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel bede ! ;> *poke poke poke* ludzie! gwalca! gonk *ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:54 am
Ryuukei oshii Lethiel wcale nie szary ! w piatek zobaczysz mojego Skarba dreczyciela to Ci sie od razu humorek poprawi :3
wlasnie ! nietykalna ! ha ! heart xD od kiedy on jest mily nie wiem czy mi sie poprawi humor eh
immunitet masz smile na czas mojej kadencji wink i to sie wlasnie nazywa miec znajomosci blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Rin_Youkai Aidanna *dzien dobry.... stalo sie dzisiaj cos ciekawego w swiecie? x3 witaj * skok na nia na tygrysa* mrau ninja osz... jedna mnie zobaczyla xp *tuli tuli* co tam porabialas? ninja mysmy dzisiaj sie LENILI xd fascynujace
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai obie- tylko ona mniej świadomie ;DD ;D*spala sie ze wstydu* redface burning_eyes ja przeciez tylko niewinnie o drobiu pomyslalam no xD dobra dobra- powiem wszystko twojej mamie- zobaczysz ;DD Rin- absolutnie nic złego nie ma w drobiu- zapewniam cie- 100% ;DDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:55 am
Ryuukei oshii Lethiel wcale nie szary ! w piatek zobaczysz mojego Skarba dreczyciela to Ci sie od razu humorek poprawi :3
immunitet masz smile na czas mojej kadencji wink niu ja mam nieskonczony xD i moge pokac mrocznego linkina ! O ! xD
a tak slyszalam o nowej metodze ''jestem slodki i kochany'' rofl heart trzymaj sie niedlugo wroce i to ja cie meczyc bede whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Lina-san Mroczny Tato Lina-san fioletowa mroczna i sie dymi o.o z moja czacha nieraz tak jest. a dymi sie pewnie od fajek. *poke* eek zdarza sie odlot o.o lata praktyki ;x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Aidanna *dzien dobry.... stalo sie dzisiaj cos ciekawego w swiecie? x3 czemu... czemu... CZEMU?! gonk crying zeby zniszczyc Ci dzien 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 11:56 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai obie- tylko ona mniej świadomie ;DD ;D*spala sie ze wstydu* redface burning_eyes ja przeciez tylko niewinnie o drobiu pomyslalam no xD dobra dobra- powiem wszystko twojej mamie- zobaczysz ;DD Rin- absolutnie nic złego nie ma w drobiu- zapewniam cie- 100% ;DDDDD tylko nie mamie szalony ty ! eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*ustawia lacznosc gg z komorka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Lethiel bede ! ;> *poke poke poke* ludzie! gwalca! gonk *ucieka* no widzisz.. jedno Ci w glowie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|